Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Tuzemsko
Strana 11 z 14:   1  ...  8    9    10    11    12    13    14  

Posezení,popití,poklábosení a vykoupání
Kubrt
Přidané 19.08.2010 20:04

Registrace: 24.09.07
kasak napsal(a):
Zítra po o jedu do králik,tak se na vás stavim mrknout. Abyste nebyli v sobotu moc mrtví.Grin

kein problem Grin
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

lochman
Přidané 19.08.2010 21:28

Registrace: 18.12.09
Aby jsme to v sobotu nemeli trapnych 20 km, Tak jsme vyrazili uz dnes. Prave nocujeme nekde u svratky. A v sobotu to budeme mit hoodne daleko. Mam dotaz na organizatory, navstevniky a kubrtika, v sobotu by se za nama rad dojel podivat kamarad na lc8. Nezlyncujete ho? Na necem zacit musel a az vyzraje, urcite presedla na tu pravou znacku. Mam pocit, ze dnes s nekym z vas mluvil. Kdo z vas jezdi dragstery?:-)

Kubrt
Přidané 19.08.2010 21:49

Dragstery jezdí Remus,myslím z našeho nejbližšího okolí.Mě osobně jakošto organizátorovi ta KáTeMka vadit nebude,sám mám velice dobrýho kámoše s lc8 (ale pšt,ať nedostanu na kokos blushing ),takže je vítán Wink
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

barokar
Přidané 19.08.2010 22:22

Registrace: 24.08.09
falcons napsal(a):
tak mě napadlo jestli někdo nevyráží v sobotu od prahy nebo okolí (jsem z Příbrami), že bych se tak nějak připojil, abych nejel sám (já se totiž sám bojim do lesa real sad )

Tak z Prahy vyrážím např. já, ještě nevím v kolik, chtěl jsem na prohlídku kladrubáků, ale nevím kdy se jedehelpless, jestli se vůbec pojedehmm!, páč páteční hoši možná budou vyspávat opiceSadGrinGrinGrin

Kubrt
Přidané 19.08.2010 22:37

Prouky : Ty koně nejsou tak uplně v mojí režii,ale mužem to hodit na sobotu někdy odpoledne,abychom mohli jet taky Grin

barokar
Přidané 19.08.2010 22:47

Kubrt napsal(a):
Prouky : Ty koně nejsou tak uplně v mojí režii,ale mužem to hodit na sobotu někdy odpoledne,abychom mohli jet taky Grin

to beruclap, jen teď najít tu zodpovědnou osůbkuthumbs up

Kubrt
Přidané 19.08.2010 22:59

Fífa to měl myslím v merku... já bych se taky sklouznul,když nás pojede víc.Se dohodnem na místě srazíku Wink

exvel
Přidané 20.08.2010 00:00

Registrace: 18.08.10
Já jsem jenom zvědavej,jak tohle dopadne.A Remus určitě bude?Prý má jiný starosti.
Upravil exvel dne 20.08.2010 00:05

Kubrt
Přidané 20.08.2010 07:43

Podle posledních informací od něj co mám,tak by měl být.Když né v pátek odpoledne tak až večer,nebo v sobotu.Ano,krapet se mu narušil plán...

falcons
Přidané 20.08.2010 08:49

Registrace: 03.07.08
prouky napsal(a):
falcons napsal(a):
tak mě napadlo jestli někdo nevyráží v sobotu od prahy nebo okolí (jsem z Příbrami), že bych se tak nějak připojil, abych nejel sám (já se totiž sám bojim do lesa real sad )

Tak z Prahy vyrážím např. já, ještě nevím v kolik, chtěl jsem na prohlídku kladrubáků, ale nevím kdy se jedehelpless, jestli se vůbec pojedehmm!, páč páteční hoši možná budou vyspávat opiceSadGrinGrinGrin

já bych to viděl už někdy na sobotu dopoledne, třeba v 11 někde na nějaké pumpě. bude krásně, tak abysme se mohli už i osvěžit ve vodě v kempu. Kladrubáci by mě taky zajímali, vidět slavný kladrubský rod koníků.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.

barokar
Přidané 20.08.2010 09:14

já bych to viděl už někdy na sobotu dopoledne, třeba v 11 někde na nějaké pumpě. bude krásně, tak abysme se mohli už i osvěžit ve vodě v kempu. Kladrubáci by mě taky zajímali, vidět slavný kladrubský rod koníků.[/quote]

Tak to je prima, avšak to bychom přijeli k polednímu, rovnou k obědu! Já nerad vstávám brzo, ale navrhuju se sejít už v 10 h. na pumpě. Z Prahy je to směr Český Brod, Kolín, takže někde na výpadovce u pumpy tímto směrem, podívám se, jestli tam nějaké takové vhodné místečko je. Nebo se můžeme sejít už někde v Praze na Smíchově a rozmyslet se, jestli centrem nebo po spojce!
Upravil barokar dne 20.08.2010 09:16

falcons
Přidané 20.08.2010 09:23

prouky napsal(a):
já bych to viděl už někdy na sobotu dopoledne, třeba v 11 někde na nějaké pumpě. bude krásně, tak abysme se mohli už i osvěžit ve vodě v kempu. Kladrubáci by mě taky zajímali, vidět slavný kladrubský rod koníků.

Tak to je prima, avšak to bychom přijeli k polednímu, rovnou k obědu! Já nerad vstávám brzo, ale navrhuju se sejít už v 10 h. na pumpě. Z Prahy je to směr Český Brod, Kolín, takže někde na výpadovce u pumpy tímto směrem, podívám se, jestli tam nějaké takové vhodné místečko je. Nebo se můžeme sejít už někde v Praze na Smíchově a rozmyslet se, jestli centrem nebo po spojce![/quote]
jo v 10 taky snad dobrý, měl bych to stihnout, dneska večer jedu na menší párty do Prahy, ale jedu autem, takže ráno musim do příbrami, vyměnit auto za motorku a zpátky, ale 10:00 je v pohodě. já to v praze nijak zvlášť neznám, tak s výběrem místa asi moc nepomůžu, ale dopravim se kamkoli.
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.

Hrabe_X
Přidané 20.08.2010 09:47

Registrace: 31.10.07
Kubrt napsal(a):
Podle posledních informací od něj co mám,tak by měl být.Když né v pátek odpoledne tak až večer,nebo v sobotu.Ano,krapet se mu narušil plán...

Ať tam Remus v sobotu večer je! Záznam koncertu Václava Havla, který dávaj na ČT2 si může nahrát na vídejo. :-DDDDDDDDDD
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

barokar
Přidané 20.08.2010 09:55

Aha, to jsem netušil, po párty z Prahy domů autem a zpět do Prahy na motorce!
Asi někoho vezeš s sebou, jinak bys pravděpodobně jel na párty na mašině a druhý den ráno pokračoval v krasojízdě do kempu.

Tak tou 10. si v tomto případě nejsem zcela jistFrown, ale uvidíš sám-dej mi vědět zítra do 9.00h jestli stíháš, tel:774671622. Jinak vyrazím sám.

Napiš, kudy do Prahy přijedeš, já najdu optimální treffpunkt.

falcons
Přidané 20.08.2010 10:03

prouky napsal(a):
Asi někoho vezeš s sebou, jinak bys pravděpodobně jel na párty na mašině a druhý den ráno pokračoval v krasojízdě do kempu.

Tak tou 10. si v tomto případě nejsem zcela jistFrown, ale uvidíš sám-dej mi vědět zítra do 9.00h jestli stíháš, tel:774671622. Jinak vyrazím sám.

neměla by to být nějaká velká párty, takže to snad bude v pohodě. Autem tam dneska jedu sám, alo vezu nějaký věci a na mašinu bych to neposkládal. navíc ani nevim kde bych to zaparkoval v praze přes noc.
Přijedu od Příbrami po Strakonický, takže na Baranďák.

kdybych ráno nestíhal, tak do 9:00 bych zavolal, nebo napsal sms, ale myslim že to bude v pohodě

Kubrt
Přidané 20.08.2010 10:07

směrový ukazatele jsou nainstalovány.Koukejte po cedulích a stromech + na zemi na pár místech je nastříkanej nápis BMWGS a směrovka Smile

Woodman
Přidané 20.08.2010 10:25

Registrace: 23.09.09
A to počasí...music a předpověď...music. Jaks tohle dokázal?thumbs up

Kubrt
Přidané 20.08.2010 11:28

Woodman napsal(a):
A to počasí...music a předpověď...music. Jaks tohle dokázal?thumbs up

to víš,když se paktuješ s ďáblem blushing

madmike83
Přidané 20.08.2010 13:19

Registrace: 19.03.10
TOLI napsal(a):
Já dorazím v sobotu po poledni,propiju se do neděle a kolem poledne zase odjezd. Dal bych i pátek ale je to velice nepravděpodobné.

Taky to vidim po obede, ze bych jel. Pokud jedes z Prahy, tak se muzeme dohodnout a vyrazit ve 2, pripadne by se mohl jeste nekdo pridat. Ja bydlim na Proseku.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS

barokar
Přidané 20.08.2010 17:53

falcons napsal(a):
prouky napsal(a):

neměla by to být nějaká velká párty, takže to snad bude v pohodě. Autem tam dneska jedu sám, alo vezu nějaký věci a na mašinu bych to neposkládal. navíc ani nevim kde bych to zaparkoval v praze přes noc.
Přijedu od Příbrami po Strakonický, takže na Baranďák.

kdybych ráno nestíhal, tak do 9:00 bych zavolal, nebo napsal sms, ale myslim že to bude v pohodě

Dobrá, místo setkání benzina OMV na Jižní spojce- pojedeš Strakonická-Barandovský most-Jižní spojka a na ní je to 1. benzinka v našem směru. Sraz v 10.00. Čekám do 10.15, pak vyrážím.

Strana 11 z 14:   1  ...  8    9    10    11    12    13    14  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Tuzemsko :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 59
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,714
Nejnovější člen: Mickey313

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.86 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI