chcete jet v sobotu nebo spíše v neděli? Mě to láká jel bych taky, ale sobotu mám už plnou a v neděli nevím co ještě bude... Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
jako za deště už to neabsolvuji, ani když bude pršet den před, to totiž hrozí v tom posledním brodu utopení
Upravil petrguss dne 04.03.2015 22:22
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
jako za deště už to neabsolvuji, ani když bude pršet den před, to totiž hrozí v tom posledním brodu utopení
Tak tak. Už mám docela ojetý gumy do těžkýho terénu, což umíme to bych musel koupit nové,ale to mně stejně nemine!
Upravil romanhavlon dne 05.03.2015 07:14
Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Mladá sice trošku remcala,že jsem pořád v prde...... ,ale jinak neděli minimálně dopoledne můžu.
Už jen to počasí!Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
ahoj,jsem rád,že se to tu probudilo,zítra by mělo být hezky,tak mám v plánu vyfoukat pavouky z výfuku. Mám tam sice jen 07,ale proti těm loňskejm sjetinám je to neporovnatelný.Přes zimu jsem trochu bilancoval,byť ty ,,potoky" byly krásný(motorka umytá,já už do sprchy taky nemusel),tak vzhledem ke zdravotnímu stavu mému i géeska,budu spíš ON maximálně nějaká šotolinka.Tak vám tu budu držet palce.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
strogas napsal:
ahoj,jsem rád,že se to tu probudilo,zítra by mělo být hezky,tak mám v plánu vyfoukat pavouky z výfuku. Mám tam sice jen 07,ale proti těm loňskejm sjetinám je to neporovnatelný.Přes zimu jsem trochu bilancoval,byť ty ,,potoky" byly krásný(motorka umytá,já už do sprchy taky nemusel),tak vzhledem ke zdravotnímu stavu mému i géeska,budu spíš ON maximálně nějaká šotolinka.Tak vám tu budu držet palce.
Neboj,je to Javornice, né Radnický potok ,kde ses koupal! Tady to bude lážo plážo.
Pojedem v klídku, pokoukáme po okolí, možno i buřtíky vzít.
Už se nemůžu dočkat. V kolik kde dáme sraz? Kdo všechno teda pojede?
Tak kluci!
Jestli teda zítra někam pojedem,nemohli by jste mi ze Zplzně přivést litr Motorexu? Koukal jsem na měrku a sucho.
Nemám doma ani slzu. Přesný tip vám neřeknu,ale podívám se a ještě napíšu.
Koukám, že nikdo nepíše, Peťa jet nemůže, Martin prodal moto,tak že se pojedu asi sám pokochat přírodou kolem Berounky. Kdyby se přeci jen někdo našel a chtěl zítra dopoledne někam vypadnout,tak mám v plánu krosovou trať u Vranovic v okolí přívozu Darová. Tam potrénovat, neboť jsem na tom půl roku neseděl a pak po břehu Berounky offíkem po proudu někam směr Liblín,ještě uvidím kam mně to potáhne.
Počasí bude určitě super,tak si to nenechám ujít. Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
romanhavlon napsal:
Koukám, že nikdo nepíše, Peťa jet nemůže, Martin prodal moto,tak že se pojedu asi sám pokochat přírodou kolem Berounky. Kdyby se přeci jen někdo našel a chtěl zítra dopoledne někam vypadnout,tak mám v plánu krosovou trať u Vranovic v okolí přívozu Darová. Tam potrénovat, neboť jsem na tom půl roku neseděl a pak po břehu Berounky offíkem po proudu někam směr Liblín,ještě uvidím kam mně to potáhne.
Počasí bude určitě super,tak si to nenechám ujít.
já se dostanu z hokejbalu až kolem 3 hodiny a myslim že toho budu mít plný brýle ale pokud budu ok tak bych ještě nachvilku vyrazil
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo