koukal jsem na to cestou z vlaku když jsem jel do Prahy takže vůbec nevím jak se tam dostat moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
Panove, ted jsem dva vikendy pryc, ale az se vratim, uz mne svrbi ruce - kde jezdite? Mohl bych se pridat? Jsem sice z Prahy, ale to neni zase tak daleko
awe_cz napsal:
Panove, ted jsem dva vikendy pryc, ale az se vratim, uz mne svrbi ruce - kde jezdite? Mohl bych se pridat? Jsem sice z Prahy, ale to neni zase tak daleko
jezdíme kde se dá... ale ty víkendy jsou pro mě blbý viz starší příspěvky ale určitě se tady s někým dohodneš...
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
zdravíčko hošani,
hrocha jsem od Silvestra vytáhnul z garáže na světlo boží jen jednou a to ještě asi jen 10 km to prohřát. Jsem neuvěřitelně zasekanej - za 14 dnů dělám mysl. zkoušky, do toho standardně hafo moc práce, k tomu samo rodina a dodělávky na baráku nebo teď už spíš kolem baráku (plot, zámkovka, garáž, altán) prostě šílený. Ale nicméně doufám že se dostanu na motorku o víkendu 11. - 12.4. (dřív to nedávám) - vím, že je to ještě daleko, ale alespoň se dá dopředu trochu naplánovat. Co ten víkend (sobota nebo neděle) někam pojezdit v tlupě?? hojjjj
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Kali napsal:
koukal jsem na to cestou z vlaku když jsem jel do Prahy takže vůbec nevím jak se tam dostat
Na ty štěrkovky se dá dostat,ale většinou kolem závor,nebo zákazů. Ale byla by i jiná cesta,vzít to někde po poli,nebo lesem a najet z boku.Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
awe_cz napsal:
jezdíme kde se dá... ale ty víkendy jsou pro mě blbý viz starší příspěvky ale určitě se tady s někým dohodneš...
Z Prahy je to všude kousek. Není problém se domluvit.Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Dnes jsem byl potrénovat offík říznutý troškou krosových prvků. Žádný skoky,ale výjezdy a sjíždění svahu,který má tak na 10 běžných metrech převýšení 6-8 metrů. Martin s Petrem už měli tu možnost vyzkoušet na GS vyjet a sjet. Je to kousek za hradem Točník. Sice mám vzorek už jen 0,5 cm ale v pohodě a klidu jsem to dával nahoru i dolu,akotát ty ruce a záda mně trochu bolely. Chce to trénink. Zároveň jsem vyzkoušel nové úpravy na moto a musím říct,že super.
Počasí se začíná zlepšovat,tak koukejte všechno udělat,ať můžem vyrazit!
Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
petrguss napsal:
zdravíčko hošani,
hrocha jsem od Silvestra vytáhnul z garáže na světlo boží jen jednou a to ještě asi jen 10 km to prohřát. Jsem neuvěřitelně zasekanej - za 14 dnů dělám mysl. zkoušky, do toho standardně hafo moc práce, k tomu samo rodina a dodělávky na baráku nebo teď už spíš kolem baráku (plot, zámkovka, garáž, altán) prostě šílený. Ale nicméně doufám že se dostanu na motorku o víkendu 11. - 12.4. (dřív to nedávám) - vím, že je to ještě daleko, ale alespoň se dá dopředu trochu naplánovat. Co ten víkend (sobota nebo neděle) někam pojezdit v tlupě?? hojjjj
Já jsem pro. Sice nevím,co o tom víkendu bude,ale představa je to krásná.Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
jsem teď objednanej u Toma na servis, v sobotu máme foglový V.I.P. za Prahou,snad by byla chvilka v neděli ???????????????????
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
asi přestanu psát,po mě se to tu rozpráší........
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
vikend mam volno kdyz mi nebude bolet huba tak vyrazim zkusil bych tu javornic. upresnim to v patek podletoho jak mi bude
Na tu Javornici bych se taky rád přidal, kdyžtak dejte vědět kdy a kde. Minulou neděli jsem si konečně projel Radnickej potok, docela pěkný. Je to tam trochu rozoraný od lesáků, pár napadaných stromů a některý brody rozbitý, ale vody málo a pohoda. Na jednom místě jsem z vlastní blbosti zůstal břichem viset na takovým menším kmínku...
richardik napsal:
Na tu Javornici bych se taky rád přidal, kdyžtak dejte vědět kdy a kde. Minulou neděli jsem si konečně projel Radnickej potok, docela pěkný. Je to tam trochu rozoraný od lesáků, pár napadaných stromů a některý brody rozbitý, ale vody málo a pohoda. Na jednom místě jsem z vlastní blbosti zůstal břichem viset na takovým menším kmínku...
A tem kmen byl určitě mimo vodu.....Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
My jsme to jeli s Petrem poprvé když pršelo a to byl masakr!!! Mysleli jsme že tem zůstanem a půjdem domů pěšky
Po druhé už nás jelo 5 a to už bylo přijatelné počasí. I tak to byl mazec. Kluci můžou vyprávět. Potkali jsme se tam z kámošema ze Zbiroha,jeli tam v tu dobu na kroskách a když viděli co tam nacvičujem,odložili moto a pomáhali tahat BMW z potoka a smáli se jak praštěný,že prej to ještě neviděli???
Škoda že jsem neměl kryt proti vodě na kameru. to by byli záběry. Jinak je tu nějaké video jak z Radnického potoka tak z Javornice.Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
zitra v sobotu v 11 na shell u autobusaku pojedem neco kratkyho jenom opect burty a domu sorry za zdrzeni cekal jsem co budou delat zuby