no vcelku se stala taková jednoduchá věc, hrocha už nemám, dnes jsem ho prodal spolu s komplet příslušenstvím, jen hadry mi zbyly. Poslední dobou nebyl vůbec čas na ježdění a ve finále po stěhování ani pořádně místo na garážování. Tak jsem se možná lehkovážně rozhodl, že ho pověsím na net a po 1 dni inzerce se mi ozvali hned dva zájemci. Doufám, že novému majiteli z Kladenska bude hrošík dlouho sloužit. Možná si někdy časem koupím zas něco, ale to je strašně daleko. Takže hošani na toulkách krajinou si sem tam při opejkání buřtíků na mě vzpomeňte... hoj
To je škoda, podobně jsem to proved před 3 roky s 1200GS a nebylo to moc dobrý rozhodnutí. Taky jsem si říkal, že není čas. Nakonec jsem to bez moto nevydržel a pořídil letos zas GSo, sice jen osmikilo advíka, ale asi to tak mělo být.
no vcelku se stala taková jednoduchá věc, hrocha už nemám, dnes jsem ho prodal spolu s komplet příslušenstvím, jen hadry mi zbyly. Poslední dobou nebyl vůbec čas na ježdění a ve finále po stěhování ani pořádně místo na garážování. Tak jsem se možná lehkovážně rozhodl, že ho pověsím na net a po 1 dni inzerce se mi ozvali hned dva zájemci. Doufám, že novému majiteli z Kladenska bude hrošík dlouho sloužit. Možná si někdy časem koupím zas něco, ale to je strašně daleko. Takže hošani na toulkách krajinou si sem tam při opejkání buřtíků na mě vzpomeňte... hoj
To si děláš srandu?? Tak já tady burcuju lidi a ty se na to takhle vyse....š! Byl jsem rád, že jsem našel někoho v okolí na blbnutí a ty to vzdáš....
To cos tu psal,jsem taky zažil a několikrát jsem se rozhodoval,že ji prodám. Vždycky jsem si vzpoměl, že až mi bude nejhůř,sednu a vyrazím do přírody vyčistit hlavu. Pokaždý to funguje a navíc i s vámi, kamarády to bylo o to lepší a záživnější.
Koukej si něco pořídit,ať tu nejezdím sám!!Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
To si děláš srandu?? Tak já tady burcuju lidi a ty se na to takhle vyse....š! Byl jsem rád, že jsem našel někoho v okolí na blbnutí a ty to vzdáš....
To cos tu psal,jsem taky zažil a několikrát jsem se rozhodoval,že ji prodám. Vždycky jsem si vzpoměl, že až mi bude nejhůř,sednu a vyrazím do přírody vyčistit hlavu. Pokaždý to funguje a navíc i s vámi, kamarády to bylo o to lepší a záživnější.
Koukej si něco pořídit,ať tu nejezdím sám!!
Sam nebudes v tom te nenecham. Dice mam rodimu a ted na jare i hodne malo casu ale v lete se urcite na par vikendu utrhnu neboj
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
PROČ!!!
Parkovat si mohl u mě!
Maarty a teď Ty.
To nám to jaro pěkně začíná!
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
milkal napsal:
Inspirace na víkend?
Foceno dnes v poledne.
jo tak tahle cesta je super a na konci docela koupací
No prostě tak nějak i čas, peníze, dodělávka baráku a všechno se vším to dalo dohromady tuhle bejkárnu a už není, jen o garáži to nebylo . Každopádně myslím, že hrošík bude ještě hooodně dlouho jezdit, byl fakt v poho. jak říkám, třeba koupím někdy něco... Trošku se mi zamlouvá i nějaká taková koza jako má Romanhavlon, ale tenhle rok to asi nebude
Každopádně na stránkách tu s Váma zůstanu, páč jste druhá moje rodina, a když mi někdo (třeba můj bratr) půjčí bike tak můžem pojezdit, ovšem spíše jen silnici, páč má supermoto ...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
tak omluva technika zklamala telefon je načte ale do světa je poslat nelze
Upravil Kali dne 09.04.2015 19:46
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
milkal napsal:
Inspirace na víkend?
Foceno dnes v poledne.
jo tak tahle cesta je super a na konci docela koupací
No prostě tak nějak i čas, peníze, dodělávka baráku a všechno se vším to dalo dohromady tuhle bejkárnu a už není, jen o garáži to nebylo . Každopádně myslím, že hrošík bude ještě hooodně dlouho jezdit, byl fakt v poho. jak říkám, třeba koupím někdy něco... Trošku se mi zamlouvá i nějaká taková koza jako má Romanhavlon, ale tenhle rok to asi nebude
Každopádně na stránkách tu s Váma zůstanu, páč jste druhá moje rodina, a když mi někdo (třeba můj bratr) půjčí bike tak můžem pojezdit, ovšem spíše jen silnici, páč má supermoto ...
To znám. Bratr má Dukáty evo 1100 a taky vyjede jen nad 15° nad nulou a když je sucho.Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
milkal napsal:
Inspirace na víkend?
Foceno dnes v poledne.
Určitě si dojel až do Krakova? Na konci téhle cesty asi třetí brod před Krakovem je dvojitý brod. Ten druhý je slepý ale za to pekná rochňárna. 70cm vody a bahno!!! Kluci už ho taky znají. Ze začátku trochu strach ale pak ten zážitek když vyjedeš? Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
milkal napsal:
Inspirace na víkend?
Foceno dnes v poledne.
Určitě si dojel až do Krakova? Na konci téhle cesty asi třetí brod před Krakovem je dvojitý brod. Ten druhý je slepý ale za to pekná rochňárna. 70cm vody a bahno!!! Kluci už ho taky znají. Ze začátku trochu strach ale pak ten zážitek když vyjedeš?
Nikam jsem nejel.
To je hned na začátku ve Zvíkovci a je to z auta.
Dál jsem se bál.
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
milkal napsal:
Inspirace na víkend?
Foceno dnes v poledne.
Určitě si dojel až do Krakova? Na konci téhle cesty asi třetí brod před Krakovem je dvojitý brod. Ten druhý je slepý ale za to pekná rochňárna. 70cm vody a bahno!!! Kluci už ho taky znají. Ze začátku trochu strach ale pak ten zážitek když vyjedeš?
Nikam jsem nejel.
To je hned na začátku ve Zvíkovci a je to z auta.
Dál jsem se bál.
To napravíme. Naplánujem kdy a kdo pojede a můžem až na hrad. Ať žijí duchovééééé Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!