Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Tuzemsko
Strana 12 z 14:   1  ...  9    10    11    12    13    14  

BMWGS.cz West Session 2013
Kali
Přidané 22.09.2013 12:24

Registrace: 20.01.13
už jsme také doma Smile super akce, super jídlo, super lidi clap těším se na příští rok
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo Smile

zetor
Přidané 22.09.2013 12:25

Registrace: 09.11.10
Bez sněhu je to houno West Session...Grin

Hugo
Přidané 22.09.2013 12:49

Registrace: 07.05.13
taky doma, za mě thumbs up

www.printservice.cz
TomasTT
Přidané 22.09.2013 13:09

Registrace: 15.03.07
Jsme doma...
Za nás dobrý - možná jsme to pojali jako na větší akci než to ve skutečnosti bylo ale myslím, že minimálně to promítání bylo zajímavý (třeba to video z cest Michaela Martina).
Jinak se opět ukázalo, že odolnost nových členů našeho týmu je nižší než jsme předpokládali a opuštění prostoru před půlnocí a dokonce se zanecháním nalitých panáků na stole budu považovat za hroubou nekázeň (o tom, co se dělo v noci u nás na WC nebudu radši ani mluvit) Smile

lh3.googleusercontent.com/-UZz_F6NiI7E/Uj7PgjSKACI/AAAAAAAAYAg/l8e4O_zqvTY/s640/IMG_6999.JPG

lh3.googleusercontent.com/-flHUizenpNQ/Uj7PgeJHbUI/AAAAAAAAYAc/itBZfHA2d8s/s640/IMG_7003.JPG

[lh3.googleusercontent.com/-IQhwJlyEjxg/Uj7PhZbrn9I/AAAAAAAAYAk/L1X9an6F25E/s640/IMG_7019.JPG

lh6.googleusercontent.com/-yleVbkgmldo/Uj7Pfxzg6PI/AAAAAAAAYAY/9xUet-bymUQ/s640/IMG_7008.JPG
Upravil TomasTT dne 22.09.2013 13:17
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
brozkin
Přidané 22.09.2013 13:29

Registrace: 05.04.09
Parádní akce,dobrá organizace a prezentace firem.Je pravda ,že nový Tomášův tým odpadl jako první.Kluci hlavu vzhůru vše jde natrénovat a je to jenom o vůli.yes
Das ist BMW

Labus01
Přidané 22.09.2013 14:26

Registrace: 28.04.12
tyjo, to mě štve, že jsem se nezúčastnil, ale práce se do toho neplánovaně nacpalaSad
házejte fota, ať vim o co jsem přišelSmile
www.spotreby.cz/sigs/ico_2_43826.gif

PeDR
Přidané 22.09.2013 14:50

Registrace: 11.08.07
Já se hlásím už dlouho domaGrin, oběd jsem stihnul. Michalovi s Klárkou ještě jednou dík za vydařenou besídku, těm, co nás bavili fotkama a videama prokládanýma vlastním výkladem rovněž. Dále díky všem za společnost, spoustu z vás jsem neznal a rád poznal. Tak zase někdy někde.

hicks
Přidané 22.09.2013 16:31

Registrace: 09.07.08
...

ja jsem to bohuzel totalne nedal :(

nejdriv chcalo a pak jsem se vubec nevyspal a nasledne dostal jeste kouř doma za bordel po vepřákovi.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

zetor
Přidané 22.09.2013 16:33

Registrace: 09.11.10
hicks napsal:
...

ja jsem to bohuzel totalne nedal Sad

nejdriv chcalo a pak jsem se vubec nevyspal a nasledne dostal jeste kouř doma za bordel po vepřákovi.

Viděl jsi film "Simpsnovi ve filmu"...?? Tak jen aby se tvá rodná víska neocitla ve skleněné kopuli kvůli vepříkovi...Grin

MarekHK
Přidané 22.09.2013 18:39

Registrace: 30.09.11
Po slusny davce km jsem take uspesne dorazil.
Musim podekovat Michaloj za super organizaci a Tomasoj za dobre uvolenou trasu na off. clap
F 650 GS (00)

Bajlak
Přidané 22.09.2013 19:17

Registrace: 19.06.12
Já bych chtěl taky moc poděkovat Michalovi a Klárce za krásně strávený víkend. Měli jste to super zorganizovaný. Pátek na sračku a sobota slušní onroad večerní promítání v podání touratechu a endurovýprav super clap. Zejména p. Vágus byl parádní ten mě hodně pobavil Smile Trošku co mě zamrzelo, že na mě nezbyli žádný lístky do tomboly. Páni z TT koupili snad všechny Grin S kamarádem Petrem na R1 jsme dorazili brzo ráno. Měl jsem zápas. Vyráželi jsme něco před 6tou ranní teplota 1°C a mlha, že jsem pomalu neviděl ani plexi před sebou takže paráda Smile. Doufám, že jsme nikoho nezbudili. Brozkinovi děkuji za kamaráda Petra čepice mu udělala velkou radost thumbs up
Upravil Bajlak dne 22.09.2013 19:28
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén clap

brozkin
Přidané 22.09.2013 20:07

Registrace: 05.04.09
Bajlak napsal:
Já bych chtěl taky moc poděkovat Michalovi a Klárce za krásně strávený víkend. Měli jste to super zorganizovaný. Pátek na sračku a sobota slušní onroad večerní promítání v podání touratechu a endurovýprav super clap. Zejména p. Vágus byl parádní ten mě hodně pobavil Smile Trošku co mě zamrzelo, že na mě nezbyli žádný lístky do tomboly. Páni z TT koupili snad všechny Grin S kamarádem Petrem na R1 jsme dorazili brzo ráno. Měl jsem zápas. Vyráželi jsme něco před 6tou ranní teplota 1°C a mlha, že jsem pomalu neviděl ani plexi před sebou takže paráda Smile. Doufám, že jsme nikoho nezbudili. Brozkinovi děkuji za kamaráda Petra čepice mu udělala velkou radost thumbs up
Není zač děkovat.Jsem rád když Petrovi udělala radost a je alespoň vidět,že je úplně jedno na jaké motorce člověk přijede.Nikdy se nemá člověk posuzovat podle motorky na které sedí.Bye
Das ist BMW

lafi
Přidané 22.09.2013 20:10

Registrace: 23.10.08
brozkin napsal:
Bajlak napsal:
Není zač děkovat.Jsem rád když Petrovi udělala radost a je alespoň vidět,že je úplně jedno na jaké motorce člověk přijede.Nikdy se nemá člověk posuzovat podle motorky na které sedí.Bye

Pravdu máš clap

http://lafi1200.rajce.idnes.cz/
Bajlak
Přidané 22.09.2013 20:25

Registrace: 19.06.12
brozkin napsal: Není zač děkovat.Jsem rád když Petrovi udělala radost a je alespoň vidět,že je úplně jedno na jaké motorce člověk přijede.Nikdy se nemá člověk posuzovat podle motorky na které sedí.Bye
Ano to máš pravdu souhlasím s tebou a za ten sobotní lehký offroad si ji i zasloužil. Tam kde jsme se my kochali on trpěl smiley013
Upravil Bajlak dne 22.09.2013 20:28
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén clap

xHackerM
Přidané 22.09.2013 20:29

Registrace: 22.05.09
Ahoj všem zúčastněným,
děkujeme za Vaše ohlasy. Je to super zpětná vazba a zdá se, že to nebyl průšvih a že se Vám na srazu líbilo. Takže menší shrnutí celého srazu i pro ty, kteří tam nebyli...

Zvláštní poděkování patří partnerům srazu. Touratech přivezl vybavený stánek a motorky, které se nám povedlo narvat i do společné místnosti, kde napomohly té správné motorkářské atmosféře. Promítání od TT a Radka z Endurovýprav nemělo chybu a během nich bylo v místnosti skoro hrobové ticho. Tomáš byl ochotný a udělal i malý workshop co se podvozků týče. Lidem se to líbilo. Dále děkuji Petrovi Havlíkovi (Pade), který dovezl motorky na testovací jízdy ačkoliv ani on, ani jeho rodina nebyla zdravotně fit a de facto jsem ho odtáhl od horkého čaje v domovském prostředí.

Co se týče tomboly, tak zde budu opět děkovat za sponsoring. Tombola nebyla původně vůbec plánována, ale nakonec se sešlo dost věcí a udělali jsme takovou minitombolku. Zde mohli vyniknout jihočeši a kluci z TT, kteří byli nejúspěšnější... Grin Dary do tomboly věnovali - Invelt, TT, člen fóra Hugo (díky za krásné zapalovače s logem srazu).

Jak jsem mohl slyšet od zúčastněných lidí, tak ocenili přítomnost partnerů a to je hlavní. Pro všechny z nich to byla práce navíc a bylo jen o jejich ochotě, jestli sraz podpoří. Navíc Jirka a Jirka od TT do toho nedali jen srdce, ale i játra... Grin Odneslo to i auto...

Na místě měl být i Pardál, nicméně z nenadálých důvodů přijet nemohl, ale domluvili jsme a poslal část svého sortimentu. Zde zájem také byl a prodalo se pár kousků.

Servisákovým děkuji za pomoc s přípravami a organizací. Smile

K vyjížďkám není asi co dodat. Onroadovka krásným okolím včetně dvou vyhlídek (PeDR podal při výstupu na rozhlednu u Krásna vynikající výkon Grin ) a dvou prohlídek (sbalili jsme dvě baby, abychom dosáhli min. počtu pro hromadnou a levnější vstupenku Grin ). Z offroadu moc nevím, to bylo v režii TomaR1, za což mu také patří dík a sám se těším na fotky a nějaké recenzce... Smile

Loňský ročník na tom nebyl zrovna nejlépe, protože nás zaskočilo počasí a pozdní termín. Letošek byl můj první větší sraz z hlediska pořadatele a musím říci, že stále je co dolaďovat a je to inspirace a motivace pro příští ročník, na který se již teď těšíme. Věříme, že místo zůstane, využijeme i altán (třeba na čuníka) a vyjížďky uděláme na druhou stranu. Pořád je tam v tom okolí co projíždět. Bohužel se ale v současné době jedná o budoucnosti celého areálu. Uvidíme, jak to dopadne. Za poskytnuté zázemí, jídlo a ochotu děkujeme majitelům manželům Piktrovým a jejich dceři Terezce, která nás celý pobyt ochotně obsluhovala.

Fotky bez většího třídění a úprav ke shlédnutí zde:
http://xhackerm.r...SSION_2013
http://rick67.raj...t_session/

Za Vaši účast děkují Michal a Klárka (xHackerM a Hugitka)
Upravil xHackerM dne 23.09.2013 08:45

Airspeed
Přidané 22.09.2013 20:40

Registrace: 22.07.13
Akce se vyvedla a jen bych dodal,ze auto zneuctil Marek TT hilarious
Jinak vas všechny zdravím. Jirka.A druhy Jirka také zdraviBye

Honza_BMW_VW
Přidané 22.09.2013 20:43

Registrace: 23.06.12
doma jsem už od 12,37, ale pro množství "domácích úkolů" se hlásím až teď v době přestávky ;o))
jinak paráda - počasí v pátek odjezd z mokré Prahy, u Berouna sucho a cca 30km před cílem déšť/tma/humus a po odbočení z karlovarský do těch "opičích hor" humus, ani ty navigační cedule sem neviděl (tedy nebylo divu, byla takové malinkaté/nanicovaté/u země a navíc sem měl brejle doma na psacím stole). Páteční řízek skvělej, nějaká slivovička taky, ale pro mě škoda, já si užil zelenou s mlíčkem ;o). Sobota parádní, servisáka si určitě oblíbila průvodkyně kláštera v Teplé (nevím proč mají v erbu 3x parohy) a pěškovýstup na rozhlednu se 120ti schody nahoru a 120 schody dolů byl na zahřátí. V Mariánkách stavby miniatur, ze kterých byl největší/nejhezčí Ještěd a to i s jezdící lanovkou (mimochodem, pánové mám u vás bůra za průvodce, aby jste jako nezapomněli ;o)). Večerní program opět taky pohodovej, byť chlapci z Modletic + endurovýpravy vyžadovali více pozornosti, nicméně videa přivezli dobrý. Tomáš nechal kolovat po sále 2kousky ty jejich úžasných tlumičů, ale ke mě nedorazili, asi vysublimovali, ale u mě nejsou ;o). Jak již bylo zmíněno, přivezl nějakou novou posilu, ale asi to byli "balíci" jen na vybalení balíků z auta. nedělní snída výborná, návrat taky.....
takže za mě povedená atrakce, předseda Michal to zorganizoval skvěle a místopředsedkyně Klárka ho dobře řídila, takže vše jak má být a všechno klaplo.
Díky určo patří i Inveltu - Petrovi Havlíkovi, který přivezl moto na testování a celkově za jeho perfektní lidský/nekomerční přístup.
Takže za mě díky organizátorovi a té co ho doma vede a servisákoj, za to, že se projevil jako správnej lapka, který dokázal Petrovi H. vytáhnou klíče od auta z onoho právě zamčeného auta a já se mohl jet projet na vodníkovi.
Přátelé/kamarádi, za rok zpět.
Díky H

..než jsem se sebe vytlačil svůj pohled na víkendovou atrakci, to už "předseda" zhodnotil ;o))
Upravil Honza_BMW_VW dne 22.09.2013 21:02
www.jantruhlar.cz

www.jantruhlar.cz
lafi
Přidané 22.09.2013 22:07

Registrace: 23.10.08
Honza_BMW_VW napsal:
doma jsem už od 12,37, ale pro množství "domácích úkolů" se hlásím až teď v době přestávky ;o))
jinak paráda - počasí v pátek odjezd z mokré Prahy, u Berouna sucho a cca 30km před cílem déšť/tma/humus a po odbočení z karlovarský do těch "opičích hor" humus, ani ty navigační cedule sem neviděl (tedy nebylo divu, byla takové malinkaté/nanicovaté/u země a navíc sem měl brejle doma na psacím stole). Páteční řízek skvělej, nějaká slivovička taky, ale pro mě škoda, já si užil zelenou s mlíčkem ;o). Sobota parádní, servisáka si určitě oblíbila průvodkyně kláštera v Teplé (nevím proč mají v erbu 3x parohy) a pěškovýstup na rozhlednu se 120ti schody nahoru a 120 schody dolů byl na zahřátí. V Mariánkách stavby miniatur, ze kterých byl největší/nejhezčí Ještěd a to i s jezdící lanovkou (mimochodem, pánové mám u vás bůra za průvodce, aby jste jako nezapomněli ;o)). Večerní program opět taky pohodovej, byť chlapci z Modletic + endurovýpravy vyžadovali více pozornosti, nicméně videa přivezli dobrý. Tomáš nechal kolovat po sále 2kousky ty jejich úžasných tlumičů, ale ke mě nedorazili, asi vysublimovali, ale u mě nejsou ;o). Jak již bylo zmíněno, přivezl nějakou novou posilu, ale asi to byli "balíci" jen na vybalení balíků z auta. nedělní snída výborná, návrat taky.....
takže za mě povedená atrakce, předseda Michal to zorganizoval skvěle a místopředsedkyně Klárka ho dobře řídila, takže vše jak má být a všechno klaplo.
Díky určo patří i Inveltu - Petrovi Havlíkovi, který přivezl moto na testování a celkově za jeho perfektní lidský/nekomerční přístup.
Takže za mě díky organizátorovi a té co ho doma vede a servisákoj, za to, že se projevil jako správnej lapka, který dokázal Petrovi H. vytáhnou klíče od auta z onoho právě zamčeného auta a já se mohl jet projet na vodníkovi.
Přátelé/kamarádi, za rok zpět.
Díky H

..než jsem se sebe vytlačil svůj pohled na víkendovou atrakci, to už "předseda" zhodnotil ;o))
¨

clap,velmi milá akce,jsem váš a když neumřu tak jedu příště,díky organizátorům Michalovi a Klárce, děkuji in love

http://lafi1200.rajce.idnes.cz/
rick
Přidané 22.09.2013 22:28

Registrace: 29.04.12
pár fotek http://rick67.raj...t_session/
oranžová dvanáctka

www.kuchynekoupelny.eu
PavelDR
Přidané 22.09.2013 22:37

Registrace: 13.06.11
Pěkné fotky a asi i pěkná akce.29.fotka je dost dobrá.Fanda toho vodníka taky moc chce.Tu by jsi mu měl nechat zvětšit a zarámovat.Taky jsem nad jedním slintal na víkendové akci tady u nás.Červený krasavec s plnou palbou od TT.

Strana 12 z 14:   1  ...  9    10    11    12    13    14  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Tuzemsko :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 52
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,716
Nejnovější člen: LukasValek

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 9.45 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI