xHackerM napsal:
Jinak mě zarazilo, jak ji pěkně povalil a nezůstala ležet na válci... Hodně měkký podklad nebo to byl slušný odhoz motorky...
Ono to bylo víc faktorů najednou, leží z kopečka a bylo to v tom místě opravdu měký no a zahodil sem jí taky pěkně .
Jojo takhle jsem se jednou jel **** svézt před prácí jen na chviličku...jedu si po poli a říkám si jaká to je pohodička než sem sjel po poli směrem dolů....
A proč..?Protože voda teče ....dolůůůů....takže hodina hrabání až jsem to do arbajtu málem nestihnul a byl jsem jak prase!
xHackerM napsal:
No jo no... Nemrzet mě případné újmy na zdraví motorky, tak bych i přezul na špunty a projel si i bahno s Váma, ale nějak nemám to srdce...
Ale protože si jí docela cenním a šperkuju, tak se zdržím a jedu jen na suchu... Popř. jen kontrolovaný mokrý přejezdy...
Nejdřív se ale musím zbavit těch sraček AIII.
Michale motorce s padákama se většinou nic nestane - kort při takovýmhle lehkým ježdění...
Bajlak napsal:
mám ji pořád za vzor. Chystám se vyrazit s Váma, ale musí se najít čas mám to trochu dál. Pořád nevím na co to nazout. Chci něco v kombinaci silnice off vypadá to na karoo 3, ale fakt nevím
Čoveče já bych do těch karoo 3 nešel, slyšim na to dost nadávek a sou děsně hlučný, když sem byl u ježka, tak taky řikal, že už je nechce ani vidět.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
xHackerM napsal:
No jo, ale to plexo bylo drahý jako kráva...
No taky je netknutý, vůbec se ho to nedotklo, to pak spíš ty větve cestou no taky sem si musel zvyknout, že je to traktor a ne chopper, teď stojí v garáži koule bahna a sluší jí to :-)
No to Desierto musim pochválit, bral sem za to domů po silnici a opravdu dobře chrání před větrem i ve 180ti. Cestou se v ternénu taky neklepalo. Sem s nim spokojenej a vypadá zatim dobře.
Nejvíc mě, ale dostali sportovní svody, to jede od spoda jak kráva :-) teda oproti dřívějšku.
TomR1 napsal:
Příští víkend asi nedám z časových důvodů - mám fakt plnej servis a někdo to musí udělat, takže ten další vidím jako jistotu pokud bude počasí...
8. v sobotu nemůžu ale neděle 9. by připadala v úvahu
Tom
Tak já tu neděli ověřim a dam vědět, může to kolidovat akorát s tím, že bude žena ve škole a to by bylo na nic, vrací se až večer.
Ale joooo, tak to víš, že se svezu rád, ale tyhle gumy jsou fakt silniční. Zlaté AII nebo Tourancky, ty držely jako **** i v terénu. AIII jsou fakt sliky... A navíc hučí jak sviňa...
Bajlak napsal:
mám ji pořád za vzor. Chystám se vyrazit s Váma, ale musí se najít čas mám to trochu dál. Pořád nevím na co to nazout. Chci něco v kombinaci silnice off vypadá to na karoo 3, ale fakt nevím
Čoveče já bych do těch karoo 3 nešel, slyšim na to dost nadávek a sou děsně hlučný, když sem byl u ježka, tak taky řikal, že už je nechce ani vidět.
Hm tak já nevím jeden říká to druhý zase to. Od tebe slyším chválu na ty karoo T. Od pár lidí zase mitas 07 a pak zase karoo 3
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
MilKal napsal:
Také se těším na Míšov.
Rám už se řeší(Tomasíno je skvělej)
offroudu zdar
Milane jsem rád, že to budeš mít vyřešený.Měl jsem trošku výčitky, že jsem na tom měl podíl, ale pak mi došlo že to fakt muselo bejt už načatý...
Doufám, že to neznamená konec Offíku, zeptej se mladýho bylo to super a myslím že tentokrát by sis to rozhodně užil vzhledem k tomu, že jsi měl dobře obuto...
Tom
Rozhodně si nic nevyčítej . Prostě to bylo nalomený a ruplo to .Myslím , že lepší v Nýřanech než v
Rumunsku
Děkuji všem za nabízenou pomoc , velmi si toho vážím.
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Bajlak napsal:
Hm tak já nevím jeden říká to druhý zase to. Od tebe slyším chválu na ty karoo T. Od pár lidí zase mitas 07 a pak zase karoo 3
Je to samozrejme na tobe, zkusit se ma vsechno :-) ja ty Moje neprosazuju, mam na nich par kilometru, ale bohuzel sem na ty karoo 3 slysel nedobrou odezvu. Mitasky sou vyhodny hlavne pomer cena a kvalita. Udelej to jak to chces ty a je to :-)
Tak chlapi mam pruser, 9tyho to vychazi u me blbe, manzelka je ve skole (studuje na stary kolena dalkove) takze delam chuvu :-(