ty helmy se nápadně podobají SCHUBERTHkám, asi ale jen vizuálně..
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
Ty návleky kupte kdo můžete, mám je taky z Lidlu už déle a mají stejnou výdrž jako jiné, co jsem kupoval v jedné moto prodejně za 4x tolik. Za ty prachy klidně dvoje na sezonu. Snad je s Infitity nebudu už potřebovat všude dobře.....doma GSA
...pořídil jsem návleky na boty,zámek a termo triko,tak jem zvědavej Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Šel jsem si dnes pro ty návleky, ale nekoupil jsem je.
Něco jako gumová podrážka je pouze pod půlkou chodidla (vepředu), ale v zadní části je díra jako dlaň. Řekl bych, že je jenom otázkou času, kdy se to za tu hranu podrážky zarazí o stupačku a člověk si vykoleduje pořádný malér.
Zajímalo by mě, jestli mají ty návleky vůbec nějaký atest a pokud ano, jestli ten úředník s razítkem někdy seděl na motorce a má představu, jak nebezpečný ten návlek může pro řidiče být. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Dovi napsal:
Něco jako gumová podrážka je pouze pod půlkou chodidla (vepředu), ale v zadní části je díra jako dlaň. Řekl bych, že je jenom otázkou času, kdy se to za tu hranu podrážky zarazí o stupačku a člověk si vykoleduje pořádný malér.
Zajímalo by mě, jestli mají ty návleky vůbec nějaký atest a pokud ano, jestli ten úředník s razítkem někdy seděl na motorce a má představu, jak nebezpečný ten návlek může pro řidiče být.
Tyhle návleky na boty jsem měl, nebyli to sice z lidlu ale úplně ty samé s tou dírou v podrážce.Sice se mi nestalo že by se mi to zarazilo do stupačky, ale návleky mi vydržely na botách jeden den jízdy v Rumunsku, roztrhali se o endurové stupačky.Tyhle návleky jsou vhodné jen na silniční moto kde nejsou ostré stupačky.Tak jsem raději investoval do kvalitních Gore-tex botů.
Jezdím se stejnejma návlekama už asi 5 let jen koupený v Louisu a paráda.Takový kecy jako atest a díra jako dlaň mně fakt dokážou rozesmát.Mám pořád jedny a ty samý a zatím nevypadají,že by se rozpadly.
Fanos Rusicka napsal:
Jezdím se stejnejma návlekama už asi 5 let jen koupený v Louisu a paráda.Takový kecy jako atest a díra jako dlaň mně fakt dokážou rozesmát.Mám pořád jedny a ty samý a zatím nevypadají,že by se rozpadly.
Máš opravdu STEJNÉ NÁVLEKY jako jsou ty od včerejška nabízené za 199,- Kč v Lídlu?
A ta díra jako dlaň, to nejsou kecy, ale fakt. Je to tak na půl druhýho podpatku, asi aby to bylo čínsky univerzální - jak pro botku malé motorkářky, tak pro sloní tlápu dvoumetrového chlapa.
Ale veselost - půl zdraví.
Tak hlavně, že Tě to rozesmálo, když si tam někdo zachytí tím ošizeným ****ním návlekem nohu na stupačce a v lepším případě si rozbije při pádu jenom tu smějící se hubu __________________________________________________________
P.S.
Proti Lidlu nejsem zaujatý - mám od nich mj. dvě docela solidní nabíječky (malou udržovací a pak sofistikovanější s větším výkonem) a jsem s nimi spokojen. __________________________________________________________
Navleky maji pul podrazky pro snadny a rychly nazuti, nejsou to gumaky na brodeni. Kvalita je za ty penize dobra, kolikrat drazsi vyrobky sou vetsi sit.
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Tak i přes připomínky jsem si včera koupil návleky i nepromok
Je dobré vědět že si má člověk dávat bacha na to zaháknutí za stupačku Za to Vám díky za zkušenosti
Na druhou stranu zas za tyhle prachy to odvede dobrou službu a když hold zjistím že je to na motce nebezpečný tak je dám kámošovi na skůtra
Fanos Rusicka napsal:
Asi tak ,jak píšeš... Každej je vys*anej jak nevim co... Tak si to jednoduše nekupujte a hotovo !
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Dovi napsal:
Zajímalo by mě, jestli mají ty návleky vůbec nějaký atest a pokud ano, jestli ten úředník s razítkem někdy seděl na motorce a má představu, jak nebezpečný ten návlek může pro řidiče být.
Atest na návleky?
Tyhle sou testovaný....
Vodnik přiložený následující obrázek:
[74.52Kb]
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex