Jarys napsal:
Kubrt: nazdar ty stará vojno kde pořád lítáš že se tu ani neukážeš?
Nazdar Jarys,čeče,jsem v jednom kole... Mámehrozně hektický období a vubec nic nestíhám...
ale čihošť si dáš ne?
Jo jo,na Číhošť jedu,ale nakonec od nás,od Pardubic Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
mojí káru pick up feldu žlutou ráno vezu tchýni do
kundy hory a pak to vezmu na číhošť
Upravil Jarys dne 21.04.2011 21:28
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jo tááááák Tak to budu mávat,div neupadnu z werku Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jarys napsal:
ok těšim se tam jak sviň jak vám ty GS oslintám
jedno jediný švihadlo na Erichovi a neznám se Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
ok snad nezapomenu ještě jde o to jestli tě poznám abych je nenutil někomu jinýmu
Upravil Jarys dne 21.04.2011 21:44
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Scofield napsal:
Kasaku,ty šampóne,volnou volnou nebo ti nechám udělat bolest,Bob má setsakramenskej rákos.....až tě bude drbat,tak budeš hejbat pacičkou jako drahej pes
Prouky,tak to natáhni do Benátek,je to 27kilák,jsi tam za deset minut.....
Benátky kde?
Sjedeš na Benátky na dvacátém sedmém a hned je pumpa,tak u kompresoru počkej a před tím si natankuj,já tankoval dnes 33l a 4dcl,měl jsem před tím dojezd 11kiláků....
pěkný díky, ale nechytla mi , pokusy nastartovat po zimě se minuly účinkem, a to jsem dal nabitou baterku, vyčištěnej KN filtr a jen práskání v oblasti filtru, něco jsem udělal špatně, a to jsem měl radost, jak jsem to poprvé podle manuálu rozložil a složil dohromady.
Kubrt napsal:
hele Petře,tak doufám,že už sis nějakou tu lamu vochočil a přicváláš na ní domů
Nepřicválám.A lama seš ty tohle je dromedár.Velbloud jednohrbý.Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA