Shání se dost blbě, pokud nechceš kupovat za 11 tisíc :-( Já sháněl rok, jeden jsem na německém fóru propásl a po druhém skočil včas....do par hodin na něj byla fronta dalších zájemců :-)
Upravil MaO dne 15.07.2018 14:32
Koupil jsem ho tady na fóru: http://www.gs-for...
...ale naděje, že se Ti to podaří je asi podobná, jako na webu tomto...a komplikovanější domluva, placení, doprava...je to dost o důvěře asi. čas od času se dá asi sehnat i u Boba. Hodně štěstí.
Y-svod mám hradeckej, viz str. 7 tohoto vlákna. Jinak tato kombinace je vyzkoušena, takže nemám obavy ze střílení ani ze ztráty výkonu v určitém spektru otáček = očekávám jen pozitiva Jediné co hodlám testovat je db-killer. Jestli bude přijatelnější ten méně, či více "děravý". Domnívám se, že ten s více otvory je pro kombinaci s katalyzátorem a ten s méně otvory je pak pro použití s y-svodem.
Caute technicko teoreticka otazka mam r1150r, otazka zneje ak nahradim kat, Y zvodom a v technicaku mam napisane "NOKAT" co by podla vysvetliviek na nete malo znamenat ze dane vozidlo KAT nema... mozu za to dakde v europe policajti frflat? prakticky kontrola moto by mala byt podla technicaku nie? dik za nazory
Upravil bozole_sk dne 24.02.2019 16:11
R1150R (2006)
Caute tak skusim polozit otazku inak Y zvody tu ma kopec ludi robili uz niekomu doma alebo vonku problemy koli Y zvodu ak mal homologizovanu koncovku aj s dbkillerom, certifikatom a kartickou? dajte dake echo nech doriesim dilemu dikes
Upravil bozole_sk dne 26.02.2019 21:22
R1150R (2006)
Já tedy ven nejezdím,spíš se motám kolem komína,ale nedávno jsem byl na stk bez katu a tlumivky,žádný problém nebyl.Taky jsem to neměl nastartováno,protože to po mně nikdo nechtěl.Spíš to bude individuální.
BMW R1100GS+R1150GS=Grupa mocnego uderzenia!
Už slyším kňů-kňů, to je drahý :-) Souhlasím, jinde, třeba Scorpion na ebay, je to za půlku i s tlumičem. Tlumič dáš za bůra na bazoš a Y-svod máš skoro zdarma. :-D
Upravil Francis dne 22.01.2026 07:13
Nebo Dominátor https://www.vyfuk...0gs-decat/ akorát nevím jak to mají teď, ale cca před dvěma lety když si ho donesl zákazník nepasoval, dokonce nepasoval ani svod na 1100. Od té doby tohodle výrobce nechci ani vidět.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
Francis napsal:
Už slyším kňů-kňů, to je drahý :-) Souhlasím, jinde, třeba Scorpion na ebay, je to za půlku i s tlumičem. Tlumič dáš za bůra na bazoš a Y-svod máš skoro zdarma. :-D
Škorpion na 1150 nesedí a nedá se spolu s koncovkou namontovat ....
Možná už to vychytali, ale u mýho kusu to tak bylo.