banditmark napsal:
Je to v pr...., ty oblíbené návleky s dírou na patě jako dlaň stáhli z nabídky
Jsem z toho smutný
Jo ty sem měl taky asi před dvěma lety.Padly hned při první vyjíždce (elefantentreffen) zmrzly a roztrhaly se na s.račku. Jak ze mě vlály ty cáry tak sem vypadal že mě napadl medvěd.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
vodníku jéje a jak v nich bylo
ty co byly asi teď v lídlu jsem dostal k narozkám jěště jsem je nezkoušel ale špatně nevypadají oproti tomu co měl Bečka ,, tak mají dost silnou gumovou podrážku na to aby pochytaly náporovou vodu za jízdy myslím že budou super to se uvidí
když ho miluješ není co řešit
Tentokrat je to docela slabota, ale mozna dobre, aspon nebudu muset shanet pilku na zelezo abych sundal z kotouce ten jejich perfektni zamek jako pred lety
ventilace brady a zadní části
hledí odolné proti poškrábání
odnímatelné vnitřní polstrování (lze prát)
lakovaný povrch
včetně náhradního hledí a ochranného vaku
materiál: ABS, polykarbonát (hmotnost cca 1730 g)
vel.: L - XL
cena za kus
3 roky záruka
1490.-*
Nabídka zboží platí do vyprodání zásob. Chyby v tisku vyhrazeny. Ceny jsou bez dekorace. Firma Lidl si vyhrazuje právo změn balení a varianty nabízeného zboží. Odběr možný pouze v obvyklém množství.
Ta helma za 1490,- stopro podrží hlavu po hromadě, ale možná jen do prvního pádu. O zámku vyklápěčky se rači ani rozepisovat nebudu.
To nemohlo projít normální homologací, a nebo byla dost dobře PAPÍROVĚ podložená. Který **** to mohlo dát do prodeje
Tuto helmu koupil kolega a za půl roku vrátil. Na první pohled slušné provedení , ale nekvalitní zamykání vyklápěčky, někdy zamkla někdy ne, někdy zase nešlo otevřít. Kravál jako ve všech vyklápěčkách , navíc při otočení hlavy pískot . Lídl vzal zpět a vrátil peníze.
Podla mna sa z tych ich akcií netreba byť hotový. Je lepšie kupiť v akcii nejakú značkovu vec ako ich veci. Kúpil som tam sadu klúčov, výsledok bol taký že som dodrbal hlavy šróbov lebo neboli presné, vrtáky, výsledok : pri prvej diere do tenkej jokloviny zhoreli.
W5 čistič proti muškám: kúpil som biele auto a myslel so že to bola chyba ked som dve hodiny drhol kapotu a to bol na vine ten poebaný lídl čistič a ja **** som to opakovane robil celé leto kým som to neminul
sanko napsal:
Podla mna sa z tych ich akcií netreba byť hotový. Je lepšie kupiť v akcii nejakú značkovu vec ako ich veci. Kúpil som tam sadu klúčov, výsledok bol taký že som dodrbal hlavy šróbov lebo neboli presné, vrtáky, výsledok : pri prvej diere do tenkej jokloviny zhoreli.
W5 čistič proti muškám: kúpil som biele auto a myslel so že to bola chyba ked som dve hodiny drhol kapotu a to bol na vine ten poebaný lídl čistič a ja **** som to opakovane robil celé leto kým som to neminul
Možno tak ponožky alebo kuklu na hlavu.....
Nic si z toho nedělejna tu Guzzi to bude jako stvořené...
sanko napsal:
Možno tak ponožky alebo kuklu na hlavu.....
Nic si z toho nedělejna tu Guzzi to bude jako stvořené...
ja viem , olej do motora som už kúpil........repkový, chcel som panenský olivový ale ten je drahý
Ja to mam u baraku a v sobotu budu v Praze - proto jsem se nabidnul.
Nenapadlo me ze bys jel z Prahy do Nemecka, proto jsem si myslel, ze muze jit o neco z obchodu.
Kdepak, maj to jen v eshopu. A ty potvory k nám neposílaj.
Myslel jsem jestli někdo nezná nějaký fígl nebo firmu která to DE koupí a pošle do CZ.
Upravil Dedkoid dne 17.10.2013 10:36