Docu poslala jsem Ti moje rentgeny atd, ale nevím, jestli jsem si mejl zapsala dobře. Došlo Ti to? Jen doufám, že neotravuju...
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Zrovna teď to zlomené místo dost bolí, poprvé vůbec.... mám nějakou třesavku a ležím pod několika peřinama. Noha je nateklá jak sfiň a vůbec všechno stojí za prd Mám nějakou depku.... A do toho mně chce u máti Rudy reklamovat, že nechce babu složenou z Merkuru... http://bogser.inf...lenka6.pdf
Upravil Klasika dne 12.02.2008 19:22
zrovna jsem prisel domu, mam pro tebe dobre zpravy
1/ stav zlomeniny je klasicka dipolova spiralni zlomenina, hodne casta i z lyzovani, hlavne drive pri spatne serizenem vypinani
2/ zlomenina je z tech, ktere se dobre hoji i samy od sebe a to i navzdory lekarum
2/ pozice ulomku byla dobra i pred operaci a je i po ni....
3/ pokud neni velka skoda v mekkych tkanich [kuze, nekrozy kuze, otevrena zlomenina atd], nemas se ceho bat
4/ ted Te nepotesim.... ja bych to neoperoval vubec, je velmi lehke tuto zlomeninu lecit konzervativne - sadrou, i kdyz jsou zde povoleny oba pristupy
a/ vyhody operace - rychleji je free koleno a kotniky, aby zacal pohyb, zatimco v sadre trochu "zatuhnou" a je pak treba je rozhybavat a navic je zabezpecena dobra pozice ulomku, jsou-li sesroubovany, nehybou se dale, cas ke srustu je ovsem stejny, dokonce kov trochu zpomaluje srustani
b/ usetrila by sis tuto operaci a po roce, dvou i tu druhou aby se vyndal ten "Merkur", jak pises , jizva, hospitalizace atd., nebezpeci infikace atd. - dobra rada rika - co je dobre, a sroste samo, nemontuj se do toho, muzes to pokazit
ted je ale jiz sesroubovano a tak drzim palce, aby nedoslo ke komplikaci a byla's brzy na nohou
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Díííííky . Opravdu jsi mně potěšil
Co se té operace týče, jsem docela ráda, že nemám gips, pořád doufám, že budu díky tomu poměrně rychle zase v sedle
Jestli se ještě můžu zeptat... těch 5 týdnů je fakticky nutných? Já vím, že se to asi nedá takhle od pasu, ale není třeba maličká naděje, že mám zázračné kosti, které srůstají nadpozemsky rychle? Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Klasika napsal:
Díííííky . Opravdu jsi mně potěšil
Co se té operace týče, jsem docela ráda, že nemám gips, pořád doufám, že budu díky tomu poměrně rychle zase v sedle
Jestli se ještě můžu zeptat... těch 5 týdnů je fakticky nutných? Já vím, že se to asi nedá takhle od pasu, ale není třeba maličká naděje, že mám zázračné kosti, které srůstají nadpozemsky rychle?
tato zlomenia chce 2,5 mesice na plny srust, priblizne v polovine muze zacit pomale lehke [lehoucke - 10-15kg] zatezovani, koncem druheho mesice asi tak pul vahy, nikam nespechej - dobry konec je ten DOBRY, ne ten RYCHLY
Doc napsal:
tato zlomenia chce 2,5 mesice na plny srust, priblizne v polovine muze zacit pomale lehke [lehoucke - 10-15kg] zatezovani, koncem druheho mesice asi tak pul vahy, nikam nespechej - dobry konec je ten DOBRY, ne ten RYCHLY
Přestávám Tě považovat za schopného doktora a jdu se oběsit.... dva a půl měsíce.....Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Klasika> na konci dubna jsi zase v celku. To neni tak spatny, treba jeste v breznu napadne snih... Vcera jsme te zrovna drbali s chlapcema v hospode, tak snad jsi nemela skytavku
podivej, na celem svete to chce 2 a pul mesice.......ted... jestli..... na Litomericku to srusta o den a pul drive zatim neni znamo
No a co se tyka meho svetoveho ohlasu, ..... moje celosvetova povest prorazila tesne, omezujici hranice obce, zaplavila Chrastavske udoli a vyvalila se az do Machnina a Dolni Lhoty, koupila si zlevneny listek do Aten a lecim Atenske Cechy
ach, musim si vzit ty prasky...
Upravil Doc dne 12.02.2008 21:41
Doc napsal:
Přestávám Tě považovat za schopného doktora a jdu se oběsit.... dva a půl měsíce.....
Dva a půl měsíce utečou jak voda - vždyť týden už máš za sebou
Jo, a díval jsem se na ten rentgenový snímek na tvých webových stránkách - vypadá to zajímavě. Já mám na svým snímku jen tři dlouhý šrouby. Ty tam těch součástek máš víc
Tak poctivě rehabilituj, ať seš zase od konce dubna zpátky v sedle.
Upravil Tonda dne 12.02.2008 22:26
Doc napsal:
Přestávám Tě považovat za schopného doktora a jdu se oběsit.... dva a půl měsíce.....
Jo, a díval jsem se na ten rentgenový snímek na tvých webových stránkách - vypadá to zajímavě.Já mám na svým snímku jen tři dlouhý šrouby. Ty tam těch součástek máš vícTak poctivě rehabilituj, ať seš zase od konce dubna zpátky v sedle.
kolega ma KTM a byl konkurencne naprdnutej chtel se pomstit
Slavek-xxx napsal:
Klasika> na konci dubna jsi zase v celku. To neni tak spatny, treba jeste v breznu napadne snih... Vcera jsme te zrovna drbali s chlapcema v hospode, tak snad jsi nemela skytavku
Já to vidím spíš tak, že bude nádherně až do konce března a PAK napadne sníh
Škytavku jsem neměla, ještě to by tak scházelo Takže už jsem něco jak třeba.... Pamela Anderson.......Julia Roberts.......Sandra Bullock? O těch chlapi taky drbou v hospodách Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Doc napsal:
kolega ma KTM a byl konkurencne naprdnutej chtel se pomstit
Náhodou mně na příjmu přijímal mladý doktor, co jezdí dělat zdravotníka na MX závody a rozuměli jsme si Do chvíle, než se mi snažil sundat botu
A jestli můžu mít dotaz: proč je ta montpáka dole zahnutá? To nešlo ji zkrátit? Nebo tam to zahnutí má nějaký význam?
Upravil Klasika dne 13.02.2008 07:34
Tonda napsal:
Jo, a díval jsem se na ten rentgenový snímek na tvých webových stránkách - vypadá to zajímavě. Já mám na svým snímku jen tři dlouhý šrouby. Ty tam těch součástek máš víc
Tak poctivě rehabilituj, ať seš zase od konce dubna zpátky v sedle.
To víš, co jsem přešla na tu plastovou potforu, začalo mi nějak chybět železo. A na ni už není kam dát
Jo a někdy před měsícem jsme s Vespou projížděli Oslavany a vzpoměla jsem si, jak jsi nám říkal že se po modré dá dostat až k Bíteši. Tak jsme to zkusili. Luxusníííí . I když ten brod před Tvým domem jsme raději objeli, páč byl celý pod ledem. Zajímavý, že dál ty brody už byly v poho. Nejste nějaká zamrzlá dědina?
A v lese u Zbýšova to vypadalo jak na kolonádě ve Varech....