LUKES napsal:
tak zprvu jsem si taky myslel že ten Franz by byl dobrej kandidát ale opravdu motá... i když to může dělat nervozita a té se zbaví během pár dnů..... tak nevím zase jsem bezradnej....
za mne Zeman, jako nejmensi zlo.
nevedel jsem, ze Fischer byl 10 let u komunistu a vstoupil tam za nejhustsi normalizace (v roce 1980).
Knize to projede a je bohuzel se obavam uz za zenitem, Avatar je bohuzel divnej.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vorel napsal:
podle průzkumu to bohužel směřuje opravdu duelu krále Dobře a Miloše
asi poprvé nepudu volit (ve druhým)
u tebe to neni nijak prekvapive 17 cm
LUKES napsal:
tak zprvu jsem si taky myslel že ten Franz by byl dobrej kandidát ale opravdu motá... i když to může dělat nervozita a té se zbaví během pár dnů..... tak nevím zase jsem bezradnej....
nevedel jsem, ze Fischer byl 10 let u komunistu a vstoupil tam za nejhustsi normalizace (v roce 1980).
Knize to projede a je bohuzel se obavam uz za zenitem, Avatar je bohuzel divnej.
mi trochu vadi ze jede za divny
rusky peníze
říkám si hurikán
allroad napsal:
Kníže je bohužel za zenitem, Zeman pasuje Klausovi, ale ne mně, milicionáře si tam už představit neumím vůbec a všehoschopnou dámu chtivou po funkci, také ne. Za mě ze dvou dam vylučovací metodou zbývá jedna, která nedává žádný prostor komunistům a nemá problém se setkat s dalajlámou, na rozdíl od ostatních tlustostřevnchí horolezců ( mimo France )
jestli myslis Tanu Fiserovou tak to je temer ultralevice... take ji ultralevice podporuje (Liskova SZ)
17 cm
hlavně by bylo dobré vyoutovat milicionáře aby neprošel do druhého kola.
Upravil Jarys dne 07.01.2013 21:43
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
LUKES napsal:
mi trochu vadi ze jede za divny
rusky peníze
to mne taky, ale koho jinyho?
pokud vyhrajou Socdem, potrebujeme nejakou protivahu.
Hele ja jsem ze zacatku byl jasne pro-Knizeci pripadne Premysl Sobotka.. ale budme realni... prvni je bohuzel uz prezralej a uprimne nektere nazory (napr na Kosovo) jsou taky trochu divny...
Premysl Sobotka by asi sel, nicmene nema charizma a nikdo ho volit nebude.
Fischer NESMI byt prezidentem.. je prilis tvarnej imho... pater neznatelna... to je jak kdybys na hrad nastehoval pul bruselu
podle mne zbyva Zeman. Navic se Zemanem.. ac je to teda silenej buran..tak bude alespon zabava.
17 cm
podle mne zbyva Zeman. Navic se Zemanem.. ac je to teda silenej buran..tak bude alespon zabava.
Tys tu po.s.ral co si mohl ,seš kámoš s Klausem tak tě uděláme prezidentem. To se mi dost příčí. A to že je to buran taky-ale co mám informace tak na vesnicích má velkou podporu proč asi?
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tys tu po.s.ral co si mohl ,seš kámoš s Klausem tak tě uděláme prezidentem. To se mi dost příčí. A to že je to buran taky-ale co mám informace tak na vesnicích má velkou podporu proč asi?
Kamos s Klausem? to moc neznas historii.. celou dobu se nesnasej, az posledni dobou se cca usmirili
AFAIK se traduje, ze v Prognostickem ustavu kdysi Klaus SILENE zjebal Zemanovi praci.. no a tehdy to zacalo.
Za mne.. Zeman.
---
a jinak z mych kamaradu a rodiny.. rekl bych, ze vicemene vsichni dost vzdelani a vetsina i pri penezich... prechazi k Zemanovi.
Fischera fakt na hrade nechci.
Upravil hicks dne 07.01.2013 22:00
17 cm
Upravil hicks dne 07.01.2013 22:09
17 cm
Kníže má překvapivě dost fanoušků u inteligence zatímco Zeman na vesnici , jsem zvědavej jak ten souboj dopadne. A člověk co si alespon něco přečte nemůže volit Fischera už z principu- myslím že propad Fischera bude hodně překvapivej pro mediální síly který se snaží o jeho zvolení.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Kníže má překvapivě dost fanoušků u inteligence zatímco Zeman na vesnici , jsem zvědavej jak ten souboj dopadne. A člověk co si alespon něco přečte nemůže volit Fischera už z principu- myslím že propad Fischera bude hodně překvapivej pro mediální síly který se snaží o jeho zvolení.
Knize ma taky par temnych stranek.. a bohuzel.. je fakt za zenitem.
To mas jak s McCainem.. volby prisly pozde :(
Upravil hicks dne 07.01.2013 22:12
17 cm
Ona ma ta volba nastesti dve kola, takze v prvnim to vidim jasne na Karla a prisla by mi velka skoda to alespon nezkusit a v druhym potom proste pripadne zvolit mensi zlo... Tedy pokud by prvni dopadlo dle pruzkumu, tak Zeman, ale juchat u toho nebudu.
Maiali nel Fango!
no jestli bude švancenberk,tak se budem fšichni povině učit znakovou řeč,on bude huhlat a překladatelka utoho mávat rukamaHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
morabo napsal:
Ona ma ta volba nastesti dve kola, takze v prvnim to vidim jasne na Karla a prisla by mi velka skoda to alespon nezkusit a v druhym potom proste pripadne zvolit mensi zlo... Tedy pokud by prvni dopadlo dle pruzkumu, tak Zeman, ale juchat u toho nebudu.
dobrej nápad Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko