petrguss napsal:
To je fakt, zacinat se musi od malicka, dnes jsem mrnousovi koupil jeho prvni motoboty
ty sou luxusni musim malymu taky poridit kde si je sehnal??? jinak motorka s da koupit normalne na strankach inveltu maji jak slapaci tak odstrkovaci
nam by se taky libili,od kud jsou???
Zajistovala to manzelka, takze dam vedet, pry to nekdo dela doma, staly asi 250 nebo tak nejak... dam vedet az zjistim...
takže jsem zjistil následující - ta moje to někde vyštrachala na facebooku, že to nějaká mamina plete doma (prej není problém i jiný znak nebo cokoliv), cenovka se odvíjí od velikosti papuček (my jsme brali 13cm) a funguje to tak, že to objednáš, zaplatíš na účet požadovaný obnos s poštovným (nás to vyšlo 229,-) a až to paní uplete, tak to pošle poštou... Má asi dost zakázek, protože než to přišlo tak to trvalo 2 - 3 týdny, ale to řekne prej dopředu, takže no stress... jinak pokud chcete mužem to nějak zprocesovat za jedno poštovný a domluvit se pak na předání a nebo jestli máte facebook, tak vám mužu poslat kontakt přímo na paní...
urcite je vemem kdyz tak posli kontakt klidne do PM a kdyby se delala vetsi objednavka a predavka treba na radarce bylo by to super
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
tenhle víkend vezu dceru k mladýmu (už aby bylo teplo aby mohla jezdit na skútru)takže já taky asi až příští víkend.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Ano Tome . Měl bys vlákno přejmenovat . Navrhuji "Údolí sviní"
Maminka mi zakázala s tebou kamarádit a Nýřanům se mám obloukem vyhnout! Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!