Milos napsal:
ještě že jsi taková optimistka a veselá kopa
Oni Ti nic jinýho než humor nezbyde, když se i pro limonádu do kuchyně musíš vydat s batohem na zádech Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Milos napsal:
ještě že jsi taková optimistka a veselá kopa
Oni Ti nic jinýho než humor nezbyde, když se i pro limonádu do kuchyně musíš vydat s batohem na zádech
o tom jaky vzorek maji gumy na berlich se ani neptam........ spunty!!!!
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Tonda napsal:
Dva a půl měsíce utečou jak voda - vždyť týden už máš za sebou
Jo, a díval jsem se na ten rentgenový snímek na tvých webových stránkách - vypadá to zajímavě. Já mám na svým snímku jen tři dlouhý šrouby. Ty tam těch součástek máš víc
Tak poctivě rehabilituj, ať seš zase od konce dubna zpátky v sedle.
To víš, co jsem přešla na tu plastovou potforu, začalo mi nějak chybět železo. A na ni už není kam dát
Jo a někdy před měsícem jsme s Vespou projížděli Oslavany a vzpoměla jsem si, jak jsi nám říkal že se po modré dá dostat až k Bíteši. Tak jsme to zkusili. Luxusníííí . I když ten brod před Tvým domem jsme raději objeli, páč byl celý pod ledem. Zajímavý, že dál ty brody už byly v poho. Nejste nějaká zamrzlá dědina?
A v lese u Zbýšova to vypadalo jak na kolonádě ve Varech....
Jé, když jste jeli kolem, tak jste se měli na chvíli stavit. Ta cesta je super. Tudy jsme vlastně jeli loni v tom lednu - ale jen část. Od Zbýšova jsme se dostali přes pole a les u Lukovan a odtud do Ketkovic. Pak lesem nad řekou Oslavou přes vesničku Čučice, kolem řeky směrem na Oslavany, no a pak vrtulníkem na "Úrazovku" do Brna, a zbytek pohádky znáš. A tohle mi tam nechali na památku - je to jen ofocený digitálem. Ten originál co mi nechali, se nevešel do skeneru.
Milá Klasiko.Nevím jestli ti udělá radost,že v tom nejsi sema ale mýmu kamarádovi vandalové urvali nohu tak jsem ho taky musel operovat.S jakým výsledkem posuď sama
Luboss007 přiložený následující obrázek:
Tondo já jsem se chtěla staivt, ale bylo to zrovna v tu sobotu jak jsi tady psal, že jedeš odpoledne někam ven.
My jsme jeli po té modré relativně jen kousek, přes dva brody a pak po louce a pak jsme uhnuli do takové roklinky a tou jsme se dostali ke Zbýšovu, tam jsme se píchli zase na nějakou značku, už nevím jakou a ta nás dovedla až do Zastávky před železniční nadchod To jsme řekli, že nedáme , projeli jsme Zastávku po silnici a nahoře v lese jsme zase sjeli do lesa, ve kterém každá cesta končila v ničem.
Tobě nedali rentgeny? Já jsem si je za 300 mohla koupit vypálené na CD .
Taky pěkný železářství. Za chvíli se lidi nebudou pálit v krematoriích, ale odevzdávat do sběrných surovin Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Luboss napsal:
Milá Klasiko.Nevím jestli ti udělá radost,že v tom nejsi sema ale mýmu kamarádovi vandalové urvali nohu tak jsem ho taky musel operovat.S jakým výsledkem posuď sama
Řekla bych, že máš podobné výsledky jako naše zdravotnictví Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
delat jakekoliv zkousky je vzdycky psychicky vycervavajici,
navic v jeho veku........... zejo?!!!!!???!!!! Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Nevíte někdo náhodou, od kdy je Touratech už v novém?
A kde to přesně je?
Chci se tam zajet podívat...
Díky.
Upravil Geralt dne 21.02.2008 17:49
KTM 1190 Adventure R