Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Obecné doplňky na motorku
Strana 15 z 16:   1  ...  12    13    14    15    16  

Zkušenosti se sedly DDT
fero
Přidané 24.07.2013 19:49

Registrace: 05.01.13
Tak jsem si nechal přešít sedlo v DDT a nechal jsem si tam dát pěnu nejvyšší kvality - jsem zvědavej jak to bude vypadat a hlavně jak se na tom bude sedět. Máte někdo tenhle typ - jak se na tom jezdí oproti originální výplni ???

www.kartonmat.cz
PavelDR
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 24.07.2013 20:22

Registrace: 13.06.11
feroj napsal:
Tak jsem si nechal přešít sedlo v DDT a nechal jsem si tam dát pěnu nejvyšší kvality - jsem zvědavej jak to bude vypadat a hlavně jak se na tom bude sedět. Máte někdo tenhle typ - jak se na tom jezdí oproti originální výplni ???

Nevím,že se neporadíš.Zeptej se LukyhoGS.on ti k tomu něco řekne.

Selver
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 24.07.2013 20:38

Registrace: 10.06.07
PavelDR: Na první posez ti to přijde jiný jak jsi zvyklej na to původní. Ale třeba já sem na DDT dal s přítelkyní před měsícem cestu z Amsterdamu (977km) v podstatě na jeden zátah. Na což bych se teda Teď jsem měl štěstí, vyměnit stroj za novější, sedačky mám origo a zas mě bolí zadek. Není to teda nic co by nešlo vydržet, ale předtím to bylo dokonalé.

http://selver.rajce.idnes.cz/?sort=createDate
fero
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 24.07.2013 20:43

Registrace: 05.01.13
Selver napsal:
PavelDR: Na první posez ti to přijde jiný jak jsi zvyklej na to původní. Ale třeba já sem na DDT dal s přítelkyní před měsícem cestu z Amsterdamu (977km) v podstatě na jeden zátah. Na což bych se teda Teď jsem měl štěstí, vyměnit stroj za novější, sedačky mám origo a zas mě bolí zadek. Není to teda nic co by nešlo vydržet, ale předtím to bylo dokonalé.

Jsem zvědav, přečetl jsem toho o nich spoustu a spíš bych řekl pozitvní reakce než negativní tak doufám že budu spokojenejpray

www.kartonmat.cz
PavelDR
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 24.07.2013 20:57

Já mám ten typ před tím a taky spokojenost ve spojení s vyhříváním v deštivých a studených Alpách,taky dost dobré.Počkám co mi řekne Fanda,až na tom něco najede a třeba si to dám do sedla až se mi podaří koupit LC.

slamak70
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 20.08.2013 14:21

Registrace: 26.03.13
Po dlouhém vybíráni a porovnávání jsem si nechal předělat sedla . Volba padla na DD tuning . Mám 2011 GS tripple black edition a zvolil jsem černou a titanovou barevnou kombinaci. Vřele doporučuji ddtuning , velmi dobra komunikace a detailní zpracování .Chtel jsem se zeptat řešilo se tu už někde napájení vyhřívání sedla řidiče ?

will
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 28.08.2013 21:58

Registrace: 04.03.10
mám DDT a super práce a perfektně pohodlný
www.motovaky.cz,
facebook Motovaky

www.motovaky.cz
Rzbynek
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 30.12.2013 19:17

Registrace: 08.10.10
Tak jsme dnes předali sedla na V-stroma a moje geeso, tak jsem zvědavý, jak to dopadne. Dříve mi předělávali sedlo na Burgmanovi a bylo to výborný. dnes dodací termín 1/2 dubna. :-)

Jarys
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 30.12.2013 21:50

Registrace: 10.12.10
slamak70 napsal:
Po dlouhém vybíráni a porovnávání jsem si nechal předělat sedla . Volba padla na DD tuning . Mám 2011 GS tripple black edition a zvolil jsem černou a titanovou barevnou kombinaci. Vřele doporučuji ddtuning , velmi dobra komunikace a detailní zpracování .Chtel jsem se zeptat řešilo se tu už někde napájení vyhřívání sedla řidiče ?

tady to trochu popsal Allroad http://www.bmwgs....ost_315691
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě dalekoSmile

http://jarys73.rajce.idnes.cz/
kim
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 31.12.2013 07:53

Registrace: 12.10.08
Rzbynek napsal:
Tak jsme dnes předali sedla na V-stroma a moje geeso, tak jsem zvědavý, jak to dopadne. Dříve mi předělávali sedlo na Burgmanovi a bylo to výborný. dnes dodací termín 1/2 dubna. :-)

Ty vogo to jsou lhůty jaxviňa; uvažoval sem taky o přešití u DDT ale takhle dlouho čekat nebudu ,to bych jedině musel koupit druhé sedlo z bazaru a nechat je přešít páč 4měsíce bez sedla to je blbéhmm! Proč tu manufakturu nerozšíří když mají tolik kšeftů,sakryš .nebo zajedu do TT zkusit to jejich a bude sice dražší ale hnedhmm!
Upravil kim dne 31.12.2013 07:53

xHackerM
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 31.12.2013 08:31

Registrace: 22.05.09
allroad napsal:
Vyhřívání nemá regulaci ( např. jako v autě více poloh ), pouze zapnuto, vypnuto. V tuto chvíli se mi zdá hodně horké. Budeme muset se švagrem (elektrokutil) vymyslet snížení výkonu, což není už takový problém.

Máme taky sedlo od nich a Hugitka to vždycky po pár kilometrech taky vypíná a pak zase zapíná a vypíná. Dle mého by stačilo tam dát ovládání ne stylem ON/OFF, ale normálně štelovací (jako dávají např. na Sargent).

Je moje domněnka správná? Budu přes zimu dávat sedlo pořádně do kupy. Teď je tam jen tak narychlo připojené.

Jinak já to budu tahat na parkovačku, protože ovládání bude na řídítkách a je to nejblíž.

tomtom
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 31.12.2013 09:40

Registrace: 13.07.11
kim napsal:
Ty vogo to jsou lhůty jaxviňa; uvažoval sem taky o přešití u DDT ale takhle dlouho čekat nebudu ,to bych jedině musel koupit druhé sedlo z bazaru a nechat je přešít páč 4měsíce bez sedla to je blbéhmm! Proč tu manufakturu nerozšíří když mají tolik kšeftů,sakryš .nebo zajedu do TT zkusit to jejich a bude sice dražší ale hnedhmm!

Tak dlouhé lhůty jsou mimo sezónu, kdy toho mají asi hodně, třeba v září jen 2 týdny viz http://www.ddtuni...dnat.html?.

Rzbynek
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 31.12.2013 10:06

Je to dlouho,ale zatím nejezdím. V tom termínu mají i časovou rezervu. Jen doufám, že zima nebude tak dlouhá jak letos. :-)

PavelDR
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 31.12.2013 10:33

kim napsal:
Rzbynek napsal:

Taky jsem si pořídil náhradní sedla na přešití.V DDT máš výhodu,že si můžeš nechat udělat sedlo dle svých představ a to ti bohužel TT neudělají.
.

. . BMW R 1200 GS Adventure . . . . . http://sosnapavel....idnes.cz/ . .

PavelDR
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 31.12.2013 10:42

xHackerM napsal:
allroad napsal:
Vyhřívání nemá regulaci ( např. jako v autě více poloh ), pouze zapnuto, vypnuto. V tuto chvíli se mi zdá hodně horké. Budeme muset se švagrem (elektrokutil) vymyslet snížení výkonu, což není už takový problém.

Máme taky sedlo od nich a Hugitka to vždycky po pár kilometrech taky vypíná a pak zase zapíná a vypíná. Dle mého by stačilo tam dát ovládání ne stylem ON/OFF, ale normálně štelovací (jako dávají např. na Sargent).

Je moje domněnka správná? Budu přes zimu dávat sedlo pořádně do kupy. Teď je tam jen tak narychlo připojené.

Jinak já to budu tahat na parkovačku, protože ovládání bude na řídítkách a je to nejblíž.

Co se týká vyhřívání,nechal jsem si tam zabudovat svoje vyhřívání a to do všech sedadel co mi dělali.Někdo tady ty vyhřívací dečky doporučoval a já je můžu jen doporučit.Má to dva stupně,tak jako hefty a stačí to.Nevím teď přesně kolik si účtují za výhřev DDT,ale to co jsem kupoval já bylo kolem 1500 Kč.Původně je to určeno na sedák a opěradlo sedadla v autě.Jmenuje se to CSH-1http://www.srovna...20CSH%201/.Dělá se i CSH-2 je o něco dražší a má tři stupně výhřevu.
Upravil PavelDR dne 31.12.2013 10:46
.

. . BMW R 1200 GS Adventure . . . . . http://sosnapavel....idnes.cz/ . .

LukyGs
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 31.12.2013 11:22

Registrace: 25.08.11
kim napsal:
Rzbynek napsal:

Běžně to dělají v DDT i tak, že když se s nima domluvíš a rezervuješ si termín na přešití sedla tak ti normálně sedla zůstanou a pošleš jim je až teprve pár dní před termínem tvé zakázky. Takto jsi bez sedel jen jeden týden.
http://www.zednic...
http://luky2.rajc...

www.zednictvilukas.cz
Rzbynek
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 31.12.2013 11:41

LukyGs napsal:
kim napsal:
Rzbynek napsal:

Běžně to dělají v DDT i tak, že když se s nima domluvíš a rezervuješ si termín na přešití sedla tak ti normálně sedla zůstanou a pošleš jim je až teprve pár dní před termínem tvé zakázky. Takto jsi bez sedel jen jeden týden.

Tak ,tak to mi také nabídli, ale chlapi vždyť je zima, kolik vás vlastně jezdí? Já mám zazimováno. Něco jiného by bylo kdyby termín byl květen a výše :-)

Martin GS
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 01.01.2014 20:27

Registrace: 27.07.13
Ahoj nemáte někdo zkušenost se snižováním sedla? Měřím 175 cm a mám GS 1200 Adventure takže stojím v podstatě na špičkách. Jde mi o to o kolik mám cca nechat snížit sedlo, kolik cm snese origo sedlo aby to zase nebylo moc tvrdý a nepohodlný. Díky

xHackerM
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 03.09.2014 21:40

Registrace: 22.05.09
Nasává Vám sedlo při větším/delším dešti vodu, která potom prosakuje skrze švy? hmm!
http://hugitka.ra..._GS_-_DDT/

mara
Zkušenosti se sedly DDT
Přidané 03.09.2014 22:47

Registrace: 05.03.08
Nasává, jenže nevytéká švy, ale dole v nasponkovaném rantlu vespod.

Smile
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure
http://marags.raj...
http://www.youtub...marekondra

Strana 15 z 16:   1  ...  12    13    14    15    16  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Obecné doplňky na motorku :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 95
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 1.64 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI