Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina
Strana 15 z 20:   1  ...  12    13    14    15    16    17    18  ...  20  

M-C-N 2013 - Liška, Révai a spol. na cestě na Kavkaz
aldags1
Přidané 24.02.2014 21:45

Registrace: 01.01.13
Teď jsem došel z práce. Poslední díl jsem neviděl, ale jak čtu Vaše ohlasy, tak mi jen potvrzujete můj názor, že tento pořad nenímám jakou vhodnou propagaci cestování na motorce. Jedna věc je to, že většině z nás se to zdá tmavé, ale také co si z toho vezmu, motorkáři jen chlastají, mluví sprostě, a drží se za rucecomfort. Když to uvidí moje drahá, tak už mě nikam nebude chtít pouštětkiss.
BMW 1200 GS a ///M3

joe
Přidané 24.02.2014 21:49

Registrace: 21.02.09
Za mne dobrý. Pokud by to bylo o ježdění a záběrech z motorky, tak budete nadávat taky. Byla by to za chvíli nuda sice krásná, ale byla. Já ty výlety prožívám úplně stejně. Bere mně jízda v super přírodě společně s kamarády se kterými si večer sednu pokecám o prožitcích a piju taky. Jak je známo. O blbých kecech to je taky jinak by byla zase hrozná nuda. Nemám rád konzervativnost. Jsem rád, že mám v současnosti partu úžasných kamarádů se kterýma je to právě takové jako to zachytila kamera. A jestli to bylo tmavé. No a co. Po shlédnutí bych nasednul a jel zase někam do p...le
Testovací jezdec f. Mitas
Když asfalt nedrží, Mitas tě podržíGrin

Vikec
Přidané 24.02.2014 22:11

Registrace: 13.06.12
Joe: Přesně tak,taky když vyrazím někam ven s kumpánama,tak nás doprovází nějaká hláška,kterou někdo zaperlí většinou první den a táhne se s nama jako ftípek celou dovču a taky večer polejváme jazýček někde u piva,takže proč by lidem mimo motodění mazali med kolem huby tím,jak sou motorkáři kulturní a přeslušnělí lidé:-)
Mužeme byt rádi,že je v televizi aspoň tohle,taky by tam mohl byt nějakej jistě kvalitní seriál,nebo nedejsatan zábavnej pořad s nějakou moc kůl celebritou:-)

http://vikecb12.rajce.idnes.cz/
venca
Přidané 24.02.2014 22:23

Registrace: 28.11.09
clap
Vikec napsal:
Joe: Přesně tak,taky když vyrazím někam ven s kumpánama,tak nás doprovází nějaká hláška,kterou někdo zaperlí většinou první den a táhne se s nama jako ftípek celou dovču a taky večer polejváme jazýček někde u piva,takže proč by lidem mimo motodění mazali med kolem huby tím,jak sou motorkáři kulturní a přeslušnělí lidé:-)
Mužeme byt rádi,že je v televizi aspoň tohle,taky by tam mohl byt nějakej jistě kvalitní seriál,nebo nedejsatan zábavnej pořad s nějakou moc kůl celebritou:-)

Pallfy
Přidané 24.02.2014 22:26

Registrace: 16.12.12
Joe napsal:
Za mne dobrý. Pokud by to bylo o ježdění a záběrech z motorky, tak budete nadávat taky. Byla by to za chvíli nuda sice krásná, ale byla. Já ty výlety prožívám úplně stejně. Bere mně jízda v super přírodě společně s kamarády se kterými si večer sednu pokecám o prožitcích a piju taky. Jak je známo. O blbých kecech to je taky jinak by byla zase hrozná nuda. Nemám rád konzervativnost. Jsem rád, že mám v současnosti partu úžasných kamarádů se kterýma je to právě takové jako to zachytila kamera. A jestli to bylo tmavé. No a co. Po shlédnutí bych nasednul a jel zase někam do p...le

Plně s tebó sóhlasím. Ta parta je důležitá stejně jako si večer tzv. vylít hlavu a vést blbý keci. GrinGrin Vždyť je to krásnej relax. Když sleduju ty Florenťáky jak vedou svoje učený moudra o ničem a kdo má lepší gelový sedlo atd. tak se mě chce blííít. annoy
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu

www.profi-strechy.cz
pepanek1150
Přidané 24.02.2014 23:17

Registrace: 06.04.10
Pallfy napsal:
Joe napsal:
clap

Plně s tebó sóhlasím. Ta parta je důležitá stejně jako si večer tzv. vylít hlavu a vést blbý keci. GrinGrin Vždyť je to krásnej relax. Když sleduju ty Florenťáky jak vedou svoje učený moudra o ničem a kdo má lepší gelový sedlo atd. tak se mě chce blííít. annoy

thumbs upcomfort
všude dobře.....doma GSA Wink

www.pepanek.cz
magoss
Přidané 24.02.2014 23:44

Registrace: 04.11.10
Neviděl jsem sice poslední díl z důvodu že mě drželi v práci na odpolední :-/

ale jinak mě se to líbilo,souhlasím s Rudou!!

a to že se tam drželi kluci za ruky?ježiš člověk je na dovolené tak si chce užít a povyrazitGrinhlavně když je stranda a dobrá parta :-)!!

Peacemaker
Přidané 25.02.2014 00:15

Registrace: 25.05.07
Já se dneska zase řezal, dobrý!Smile Na poslední dil jsem si připravil litránek a půl bílýho z Přítluk a úplně prožíval tu lekci gruzínštiny - samý důležitý slova, ale už si je nepamatuju, sákryš.Smile
Asi se mi nejvíc líbil druhej díl. Asi nejvíc jsem byl zklamanej z třetího dílu. Ale čtverka byla fajn zakončením série.
To je krása, ty vole!music

brtnik
Přidané 25.02.2014 01:04

Registrace: 06.05.08
Kazdej takovej porad vitam, cesta dobra a nic neni idealni. Libilo se mi to tmavy-netmavy. Co mi vadilo, ze si tam opravdu az moc casto hrajou na buzny. Nic vtipneho na tom opravdu nevidim.
Jinak smysl tohodle poradu je asi,aby jim to zaplatilo dovolenou?? Trosku mi tam chybi takove to nadseni,planovani cesty,motorky samotny, reseni problemu atd. Takova cesta s Trabantama afrikou byla precijen jinej level.

bmwivo
Přidané 25.02.2014 06:49

Registrace: 03.10.07
Tak si myslím, že se nikdy nejde zavděčit lidem všem, jsme co hlava to názor. Za mě musím říci, že mě tyto pořady přitahují, čuměl bych na to klidně půl dne, už asi proto, že jsem takovou cestu nikdy nezažil a asi nezažiju. Určitě mě víc zajímá technika, motocykly, mám úchylku, že bych hned rád viděl případná poškození motorky po pádu, nějaký ten denní servis a podobně. Jiní jsou zase více o těch památkách atd.
Hanět to nemůžu, rád jsem se na to díval, jen se mně to zdá vždy strašně krátký. Co oceňuji je to, že ti hoši, jako herci, to s motorkou v terénu zvládnou.
Jen víc tomu podobných pořadů.
Upravil bmwivo dne 25.02.2014 08:26
Ivoš.

TomasTT
Přidané 25.02.2014 10:56

Registrace: 15.03.07
Já si myslím - a teď opravdu bez osobních vztahů s aktéry, že:

- MCN Kavkaz byla zatím ta nejlepší série
- obraz byl trošku tmavší ale to mi vadilo mnohem míň než zvuk, který mě někdy doslova prudil
- čtvrtý díl byl moc hezký, podle mě tam byly i dobré motorkářské záběry, ty cesty zařízlé do svahů apod...
- to že se tam chlastalo nonstop asi docela vystihuje ty země ne? Myslím že to je nedílná a podstatná součást života nejen v gruzii a že oni opravdu chlastali každý večer, tak co natáčet jiného? Jak si Liška stříká olej na brzdové kotouče místo na řetěz?
- já bych ještě víc zkrátil ta pasáže s památkami, byť je to krásný, tak bych to vystříhal na polovinu a přidal těch záběrů jízdy z krajiny
- prostříhal bych ty exhibionistické záběry Pavla a Honzy při koupání, chápu že tím chtěli přilákat fanynky těch dvou aby se na to dívaly ale asi nejsem dostatečná fanynka. Až s nima pojede Dasha, Kamila Nývltová nebo třeba i Absolonová nebo Brožová, tak se rád podívám jak se nahaté noří do ledové vody v řece i na záběry pod vodou. Ale tytéž záběry na dva frajery mě nějak neberou :
- včera se mi nějak víc líbila muzika, prostě mi to k tomu dobře sedlo
- nejsem si jistý, jestli je dobrý ten komentář bez nadšení jak se ti dva baví a čtou něčí text, není to dobrý. Skoro bych řekl že bylo lepší to volně komentovat při projekci jak to bylo v první sérii - tam nebyl napsaný komentář, sedělo se někde po dvojicích aktérů a pouštěli ten obraz a nahrávali komentář a historky. Ale je pravda, že takhle tam šlo dolepit ty věci jako kdy byla tahle památka založená apod.
- představil bych si ještě další díl, kde by bylo to, co by chtěl vidět třeba bmwivo - takové to "z natáčení", jak se Liška pokouší o údržbu motorky, jak jim Hynek pomáhal, jak někde pořád zvedali Egona apod.
-
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
TomR1
Přidané 25.02.2014 11:29

Registrace: 08.09.09
Já musím, říct, že se mi potvrdilo - nehodnoť dne před večerem...nakonce jsem dokoukal i druhou polovinu po reklamě a tam to bylo to co e mi fakt líbí...jak píše TomasTT ta krajina parádní a hodně záběrů jízdy na motorce..prostě fakt pěkný.., ale ta první půlka-to bylo jak ženy na cestách(ještě horší)...

Jinak tmavost mi nevadila, ale fakt jsem jim někdy nerozuměl ani slovo...rozhodně jsem rád, že se něco takovýho vůbec vysílá a člověk není jen odkazaný na soukromý DVD.....

Jen by to chtělo prostě nějakou vyváženost...aby to od začátku do konce bylo zajímavý stejně...tady to je z extremu do extremu...

Myslím, že by motorkáře i třeba víc zajímalo co bylo Amaroku...jak to řešili atd...prostě to co patří k cestování...

Tom
Tom

Pardal
Přidané 25.02.2014 11:29

Registrace: 08.04.07
Za mě jednoznačně nejlepší co jsem kdy viděl. U mě naprostá spokojenost. Vím, že se se na to dívali i lidi co v životě na motorce neseděli a byli naprosto nadšení...
Hodně mi to připomínalo když jedem my... ano večer se chlastá, koupeme se nahatý a občas spadnem... nejede za nami auto ale taky nejsme v televizi.
Mě komentář přišel vtipný a myslím že režisér odvedl nadstandartní práci.
Kompletní výbava motocestovatele
www.rockway.cz výrobce
www.klim-cz.com-oficiální dealer
www.twalcom-czech... - výhradní dovozce
http://www.facebo...ockwayShop
Revitshop.cz

http://www.rockway.cz
milanek
Přidané 25.02.2014 11:40

Registrace: 08.04.10
napsal bych to presne jako pardal :-)
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)

http://alu-milanek.webnode.cz/
jencekgs
Přidané 25.02.2014 11:54

Registrace: 27.12.08
Az na drobnosti se mi to libilo moc. Trochu mi vadila ta tma.
Me teda zajimaly i ty info o pamatkach. A ta cesta tou cestickou byla bozi.

Splněný sen moje 1100GS

tomaspelant
Přidané 25.02.2014 12:46

Registrace: 19.05.08
Ahojtě taky přidám kousek..Musím a rád uznat že tato serie byla super..opravdu moc pěkné,vtipné..prostě fajné. Mě osobně nesedla ta předchozí serie to Turecko,prišlo mi to tak nějak o ničem ale toto je jiné kafe..jen tak dál kluci...clap Nepíši za jeden díl ale za serii jako takovou..
Upravil tomaspelant dne 25.02.2014 12:51
tom3

Sete
Přidané 25.02.2014 12:54

Registrace: 23.07.12
Nakonec to hodnotím taky kladně. Můžeme být za každý takový počin rádi!
-----------------------------------------------------------------------------

Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu! Wink

TomasTT
Přidané 25.02.2014 12:54

K tomu Amaroku - pokud byl autosalon jedním z hlavních sponzorů vysílání, tak celkem chápu, že to tam nechtěli rozpitvávat.
Ale řekl bych, že by to byla spíš pozitivní reklama pro VW než negativní - auto nebylo zrovna ve verzi, která by byla určená na takový trip. Vloni měli v Turecku verzi s oplechovaným spodkem a letos to podcenili. Co se stalo - upadl nějaký napínák klíňáku, takže auto nedobíjelo a nešel posilovač. Jeli dokud to šlo a až to nešlo, tak to naložili na odtahovku, zavezli do města a ráno to bylo opravené a neplatili nic. I když si myslí, že to urazil nějaký kamen, tak to servis vzal jako reklamaci a udělali to na garanci zadarmo.

Tomáš Kocanda
www.touratech.cz

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
Hrabe_X
Přidané 25.02.2014 12:57

Registrace: 31.10.07
Pěknej dokument z cesty - vtipnej, takovej lidskej a mé povaze blízkej.

Chvílema jsem z toho dostaval motoabsťák. Smile
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

TomasTT
Přidané 25.02.2014 12:58

Pardal napsal:
Za mě jednoznačně nejlepší co jsem kdy viděl. U mě naprostá spokojenost. Vím, že se se na to dívali i lidi co v životě na motorce neseděli a byli naprosto nadšení...
Hodně mi to připomínalo když jedem my... ano večer se chlastá, koupeme se nahatý a občas spadnem... nejede za nami auto ale taky nejsme v televizi.
Mě komentář přišel vtipný a myslím že režisér odvedl nadstandartní práci.

Bohužel mám taky dost negativních ohlasů na to chlastání - právě od lidí, kteří o motorkách moc nevědí nebo spíš na ně mají averzi a dívají se proto, že jsem je na to nalákal, že to bude "o motorkách tak jak jezdíme" a přesně slyším to samé - chlast, nahý zadky a parodování buzerantů.
Jinak myslím že největší práce režiséra není vidět - protože organizovat natáčení v téhle skupině muselo vyžadovat mimořádné nervy, odvahu a trpělivost. Přinutit je, aby čekali že si zajde do vesnice natočit jejich průjezd, to muselo být peklo.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz

www.touratech.cz
Strana 15 z 20:   1  ...  12    13    14    15    16    17    18  ...  20  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 70
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,714
Nejnovější člen: Mickey313

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.75 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI