Dobrý Tome, jen bych tam možná vynechal ten..."offík" , že by to jako bylo pro srazy Plzně a okolí všeobecně...tedy i ON the road , a dávali by jsem sem všechno co se týká věcí kolem Plzně a motorek...... ???
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Carlos GS reVamp napsal:
Dobrý Tome, jen bych tam možná vynechal ten..."offík" , že by to jako bylo pro srazy Plzně a okolí všeobecně...tedy i ON the road , a dávali by jsem sem všechno co se týká věcí kolem Plzně a motorek...... ???
Souhlasím a opakuji svůj prvotní návrh s jednoduchým a stručným názvem "PLZEŇ" (tak jak je psáno)... To kdyby se o tom ještě náhodou začalo hlasovat, tak tady máte jednoho typana...
Carlos GS reVamp napsal:
Souhlasím a opakuji svůj prvotní návrh s jednoduchým a stručným názvem "PLZEŇ" (tak jak je psáno)... To kdyby se o tom ještě náhodou začalo hlasovat, tak tady máte jednoho typana...
Už vám plzenákům tady druhý týden závidím vlákno kde Tom přišel se super nápadem víkendové vyjíždky typu offík, asfalt, vuřty a pito... Tak mu nekažte radost F 650 GS (00)
MarekHK napsal:
Už vám plzenákům tady druhý týden závidím vlákno kde Tom přišel se super nápadem víkendové vyjíždky typu offík, asfalt, vuřty a pito... Tak mu nekažte radost
já mam na zítra práci odpoledne návštěvu, ale neděli bych kousek dal, ale asi jen on a na chvíli, jen takový vyvětrání, půjdu na noční tak nechci celej den někde trajdat...
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
já taky v něděli do 14:00 nemůžu, ale odpoledne tak od těch 14:30, 15:00 bych mohl, jen jestli už to nebude dlouho Michale, jak jsem jel od tebe minule večer odjížděl už mi byla v Rokycanech docela kosa na **** i přes kuklu a pak jsem si vzpomněl, že mám v kufru bradový deflektor do přilby - a s nim už to šlo. Tím chci říct, že ty večery jsou fakt ještě dost studený na nějaký pozdní jízdy...
místo hvězdiček tam má být k.s.i.ch.t
Upravil petrguss dne 28.02.2014 22:36
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS