Ak ma niekto zaujem o kratky adventure vylet do Rumunskych hor, odchadzame piatok 19.6. okolo 16:00 z Bratislavy, navrat v nedelu 21.6. v nocnych hodinach.kontakt najlepsie mailom na dw1dw1@live.com
Tonda napsal:
Jo,jo. Fagaraš už je průjezdnej. Takhle to tam vypadalo 5.6.09 před polednem.
Tak já tam byl 13.6.09 a pochybuju, že to stihlo zmizet za takovou chvilku. Nespletl sis rok?
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Nespletl - já tam letos sice nebyl, ale jsou to fotky mých kamarádů, kteří tam tou dobou byli - je to opravdu foto z 5.6.2009.
Tady je těch fotek více: http://karlosxt.r...2C_Karel/#
Upravil Tonda dne 22.06.2009 06:30
Ahoj, kdyby se někdo chtěl podívat na pár fotek z Rumunska. Jeli jsme linii Karpat
od Ukrajiny (pohoří Muramares, Fagaraš, silnici 67 c až do Banátu. V prdeli je, že začínají všude asfaltovat, včetně 67c, takže za rok, dva to tam bude jako v Alpách na Grossglockneru........
Marcela napsal:
Také vás všechny zdravím. Pěkné a zajímavé počtení. Chystáme se letos na Rumunsko, zatím jen s prstem na mapě - ve fázi úvah a příprav. Doposud jezdíme sami 2 - tedy já a můj muž (BMW 1200GS + Varadero), ale do těchtdo destinací bychom raději ve větším počtu. Nebudu Vas tady obtěžovat prosbou o zaslání doporučení těch nejhezčích míst a nejsjízdnějších tras (i když by to bylo milé ), ale jen dotaz - nejede někdo koncem srpna a počátkem září? Že bychom případně spojili přípravné kroky, zkusili se předtím společně svézt i po Čechách, abychom věděli, zda to společně půjde... a tak
Hezký den i víkend a ještě pěknější dovču všem. Štastné návraty!
Ahoj, my se tam chystame az zacatkem zari, myslimze konkretne to vychazi na druhy tyden...
Deny napsal:
Ahoj, kdyby se někdo chtěl podívat na pár fotek z Rumunska. Jeli jsme linii Karpat
od Ukrajiny (pohoří Muramares, Fagaraš, silnici 67 c až do Banátu. V prdeli je, že začínají všude asfaltovat, včetně 67c, takže za rok, dva to tam bude jako v Alpách na Grossglockneru........
Zkoušely ste už někdo silnici 66A vedoucí z petrosani přes lupeni a uricani kolem retezatu pak se připojuje na 67D do baila herculane?Na mapě to vypadá hodně zajímavě tak mě zajímá jesli už ste tam někdo byl.
tak panove mam dotaz na cestovatelov. idete niekto od 27.7-7.8.2009 rumunsko?
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
vrátili jsme se 20.6. 2009 a za Euro bylo cca 4,18 RON. Točené pivo bylo za 1,50 RON. Prostě super. Hlavně měň peníze v bance, jinak Tě natáhnou !!!! V bance berou i Kč.
Čus.
Upravil Deny dne 03.07.2009 23:44
Pomatenost, zvaná BMW.
Díky.Jenom jsem zvažoval nákup tady ve směnárně,ale RON prodávají za 7,43 kš takže nic moc.Vloni jsme měnili na hranicích.....no asi nás teda taky okradli. Zase jsme ale nemuseli schánět banku...