No na český poměry dobrý. Dávám tak 6/10
To buznovství si ale mohli odpustit, to zas jo............
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
M-C-N 2013 - Liška, Révai a spol. na cestě na Kavkaz
Přidané 25.02.2014 13:10
TomasTT napsal:
K tomu Amaroku - pokud byl autosalon jedním z hlavních sponzorů vysílání, tak celkem chápu, že to tam nechtěli rozpitvávat.
Ale řekl bych, že by to byla spíš pozitivní reklama pro VW než negativní - auto nebylo zrovna ve verzi, která by byla určená na takový trip. Vloni měli v Turecku verzi s oplechovaným spodkem a letos to podcenili. Co se stalo - upadl nějaký napínák klíňáku, takže auto nedobíjelo a nešel posilovač. Jeli dokud to šlo a až to nešlo, tak to naložili na odtahovku, zavezli do města a ráno to bylo opravené a neplatili nic. I když si myslí, že to urazil nějaký kamen, tak to servis vzal jako reklamaci a udělali to na garanci zadarmo.
Přesně tak jsem to myslel...ne jako hanit Amaroka, ale tu poentu..co se stalo, jak to vyřešili,jak je to zdrželo apod...
Tom
Přidané 26.02.2014 20:22
ale jo, dobrý záběry krajiny nádherný, asi nejlepší z celý série - bohužel znehodnocený tou černou... kvalita videa opravdu jak z telefonu nebo kompaktního foťáku věřim, že GoPro bez jakéhokoliv post-processingu by z toho vyšlo daleko lépe...
Upravil HonzaGS-SV dne 26.02.2014 20:22
Přidané 26.02.2014 23:55
Dobrý, ale tmavý.
Rozhodně dovolená je třeba pro mě taky hodně o vstrjéči s místňákama, zvlášť tam nám to s Chachou a vínem šlo hodně dobře, takže to nalejvání po večerech rozhodně neodsuzuju.
A ty jejich vopičky, někdy vtipný a někdy snad doufám jen pro Primu aby to bylo Cool
Každopádně a to už tu zaznělo, je v té bedně alespoň na co koukat.
Upravil mara dne 26.02.2014 23:55
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Přidané 27.02.2014 07:53
Mě se to celkem líbilo. Mě ani tak nevadili tmavší záběry jako zvuk. Koliktrát jsem měl televizi ohulenou a Lišákovi stejně nebylo rozumět. Buzeranství si klidně mohli odpustit nebo spíš každých 5 minut. Kdyby to bylo v jednom díle ok beru to a zasměju se, ale v každým díle a každou chvíli bylo moc. Krajina nádherná a kultura taky ok. Nikdy jsem zatím nic takového nezažil takže nemůžu pořádně hodnotit. Za mě prostě super pořad. Ať by to mělo jakékoliv hodnocení radši budu čumět na 2 bukvice v Moto cestou necestou než na 10 bukvic v Ordinaci v růžové zahradě.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Přidané 27.02.2014 08:37
Neni potreba tady neco zvlast vysvetlovat. Zaprve nechci vlakno zasirat osobnimi vecmi a nezasvedceny to cele nepochopi. Jen borec co si tady rika Pallfy je ulhanej a vymysli si. V profilu ma ze byl v africe. Kde? Florentaci jsou vsichni co se se mnou kamaradi a uz neco najezdili. Asi by jim toho moc nepredvedl. Chovani tohoto pana je takove, ze se vysmiva borcovi co ma 650 dakara a jezdi po lese, ze ma skutr. Borca co ma najeto mozna vic nez ja a pallfy dohromady zada o radu a pak se vysmiva a ze pro radu prisel ten borec a ne pallfy. My mame osobni problem' ale nepotrebuji vsude neco resit. Tady v Blansku je myslim si dost lidi kteri se nezviditelnuji a proto jsou to blbci? Takze jsem vam napsal neco velmi slusne ale to vse plati vymysli si a jen se snazi zaujmout.
Rozdíl mezi dvoutaktem a čtyřtaktem? Dva válce říkám vám.
Přidané 27.02.2014 10:49
Aha... No třeba byl v Egyptě nebo Tunisku, to je taky Afrika ne? A proč se ho nezeptáte? Když napíšu že jsem byl v Kambodže, tak to taky není myšlené tak, že jsem tam je z Prahy. A že jsem jezdil na motorce v Thajsku - LC4 jsem si půjčil tam od kamaráda a jezdil s ní po ostrově.. Třeba to myslel takhle a ne že byl "v africe" na cestě z ČR. Neznám snad člověka, který by někdy někde v Africe u moře nebyl. Minimálně na té džerbě.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 27.02.2014 11:15
Ssved63: jjj klasika zas nekdo sere do dizkuse kravoviny, jak nekteri psali asi si slehnu nebo ma cvrcka nebo kdo vi co a pak sou tu nekteri co to delaji, aby se zviditelnili a nekteri opravdu jen nedopatrenim nebo chcou vsunout malou poznamku coz tohle nebylo
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Přidané 27.02.2014 11:37
TomasTT napsal:
Aha... No třeba byl v Egyptě nebo Tunisku, to je taky Afrika ne? A proč se ho nezeptáte? Když napíšu že jsem byl v Kambodže, tak to taky není myšlené tak, že jsem tam je z Prahy. A že jsem jezdil na motorce v Thajsku - LC4 jsem si půjčil tam od kamaráda a jezdil s ní po ostrově.. Třeba to myslel takhle a ne že byl "v africe" na cestě z ČR. Neznám snad člověka, který by někdy někde v Africe u moře nebyl. Minimálně na té džerbě.
Třeba jel na Africe 2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Přidané 27.02.2014 11:42
kejda napsal:
TomasTT napsal: