Ahoj chlapi, s kámošem již pozítří vyrážíme směr Albánie. :-) Jedeme poprvé a jako správní zelenáči v tom máme trochu chaos :-) Jedem lehký off. Spát budeme pod stanem případně v penzionu. O čem nemám představu jsou kačky, kolik s sebou, jak to je s kartama, atp.? Někde jsem také četl, že je dobré mít s sebou nějaké prezenty v podobě cigaret a sladkostí pro domorodce. Poradíte? Díky.
Jinak sorry za offtopic. :-)
PS.: Do Chorvatska jedeme autem a Albošku budeme brázdit asi tak týden.
Díky.
Rosťa
to.Rosta :My vyrážíme taky v pa. Spíme ve Vyšším Brodě , kde máme sraz, ale jedeme po ose. Tak se třeba někde scuknem. Všude stačí Eura nebo kreditka , jen v Albošce si vyměň ty jejich leky.
KUKY se vrací
rick napsal:
[quote]fero napsal:
Aktualne_ Namork1, fero,rick, lafi, PavelDr, Ota, Parukar, Láďa, ale u toho píšu velkej otazník
Aktuálně bez Lafiho 7 kousků,Láďa to bere vážně,koupil si karimatku a objednal 2 stany.
A Pavle,nechceš říct,že nepojedeš,máme přeci sraz u tebe v neděli[/quote
Sraz u nás je jasnej i kdybych nejel.Jen si myslím,že u nás je sraz v sobotu a v neděli už vyrážíme,nebo v tom mám zase nějaké nesrovnalosti????
.
Sraz u nás je jasnej i kdybych nejel.Jen si myslím,že u nás je sraz v sobotu a v neděli už vyrážíme,nebo v tom mám zase nějaké nesrovnalosti????[/quote]
ty kráso.. ja žiji s tím, že jedem v pondělí 29....
Parukar napsal:
Sraz u nás je jasnej i kdybych nejel.Jen si myslím,že u nás je sraz v sobotu a v neděli už vyrážíme,nebo v tom mám zase nějaké nesrovnalosti????
ty kráso.. ja žiji s tím, že jedem v pondělí 29....[/quote]
KUKY napsal:
to.Rosta :My vyrážíme taky v pa. Spíme ve Vyšším Brodě , kde máme sraz, ale jedeme po ose. Tak se třeba někde scuknem. Všude stačí Eura nebo kreditka , jen v Albošce si vyměň ty jejich leky.
Děkuji za info.vyjíždíme 19.9. vy jedete o týden později...
rick napsal:
[quote]fero napsal:
Aktualne_ Namork1, fero,rick, lafi, PavelDr, Ota, Parukar, Láďa, ale u toho píšu velkej otazník
Aktuálně bez Lafiho 7 kousků,Láďa to bere vážně,koupil si karimatku a objednal 2 stany.
A Pavle,nechceš říct,že nepojedeš,máme přeci sraz u tebe v neděli[/quote
Pavle v neděli budu ještě hákovat za 100% příplatek, jede se až v pondělí
rick napsal:
Tirana 27 st.předpověď snad ok okolo 25 stále,takže začněte balit.Máte někdo malou sekyrku?
Sekyrku nemám,,,,,
takhle vypadá příjezd do Mosonmagyár cosi.....
Hned na začátku je INTERSPAR, naproti -vpravo je volná plocha, tam bychom se mohli počkat... motorky budou pěkně vidět a nikomu tam nebudeme zavazet .. Co vy na to ?