Čau chlapi,
jsem sice z Brna , ale dnes odpo a během celého víkendu budu v oblasti Kraličáku, takže pokud by Vám to nevadilo tak bych se k Vám přidal.... Akorát bych do dnešního oběda potřeboval vědět kde a kdy je sraz....., páč pak už na netu nebudu Carpe diem
to blaser: jestli tě zajímá i dnešek, tak sraz je v 17:00 na Slovnaftu v NJ …víkend ještě musíme doladit
to viajero: srazit se na kus řeči a třeba kus cesty společně projet bychom mohli …ale nevím, dnes dopoledne ti to asi ještě neřekneme (nejsme ještě domluveni) , ale můžeme si spolu později zavolat, nebo poslat SMS …č. mobilu mám v profilu
to viajero: srazit se na kus řeči a třeba kus cesty společně projet bychom mohli …ale nevím, dnes dopoledne ti to asi ještě neřekneme (nejsme ještě domluveni) , ale můžeme si spolu později zavolat, nebo poslat SMS …č. mobilu mám v profillu
OK, mám Tvé číslo v mobilu - večer Ti s dovolením brnknu co a jak....
Carpe diem
v sobotu pracuji na panskémale v nedělu kurnikšuplík byto šlooo,jdu přezut preventivně na špuntíky,bo svama člověk nikdá nevíHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Dorazil jsem trochu dřív z dovolené a určitě se večer v NJ na slovnaftu taky ukážu. Pak zkusíme něco domluvit na víkend a třeba i příští týden.
Snad dneska nepojedete takovou raley jako na fotkách plných bláta a kaluží.
Těším se a nechám se překvapitPája
tento víkend to je pasé*pissed*...budu na vás myslet a doma sbírat kladné bodíky na přístí víkend, bo to uz bystrické bude mít dobře zajeté ty svoje špuntiky a mohli bychom se mrknout na to polské pískoviště.....Bledowská Pustatina... než je úplně sjede na tourancky...
pár fotek z páteční vyjížďky:
...u Palačova (NJ), směrem na Lešnou, stojí pomník na památku letců ve 2. světové válce. Pomník připomíná leteckou havárii amerického bombardéru v roce 1944
Upravil prezi dne 01.08.2009 00:40
Vyjížďka super, jeli jsme tam kde běžně nejezdím a anglán je správný típek.
Prezi nás pěkně protáhl. No a viděli jsme pěkné věci
Upravil paja1 dne 03.08.2009 08:35
Pája
Jestli pojedete v neděli směr Jeseníky a polsko tak se určitě přidám.
Klidně dejte i terénní vložky, já se když tak oddělím a protáhnu se po silničkách zpátky domů.
Pája
Tak kolegáčci.Sraz na výlet do Orl.hor je v 8:00 na benzince ve Fulneku.Je to ta na konci města směrem na Odry.Trasa vede skrz Vítkov,Kružberk (Bystřický si může prubnout nové gumy ) Slezskou Hartu,Bruntál,Šumperk,Králíky.Tam se přehoupnem na Polskou stranu a pojedem směr Orl.hory.Cesta spíš asfalt,místy horší,místy naprosto perfektní skoro nový.Případné výlety mimo asf. cesty se nevylučují.
Kucííí bacha v orl. horách na srnomrdy a místní jsou tam háklíví na to když jim tam někdo lítá po lese i po polňačkách už 2× tam na mě pustili psy ,a že to nebyli malý pejsci asi jsou na....ý na čtyřkolkáře těch je tam mraky a my to slíznem s nima