Abyste vedeli, pekne jste me tema motorkama zase nakazili v sobotu...hale co jsem tam pridal...funguje to vyborne!
Michal21 přiložený následující obrázek:
Tak vite co, vite jak to dopada, kdyz si o necem myslite, ze to je dobry a ono se ukaze, ze neni? Tak to je presne zalezitost meho zadniho kola na dvouventilu. Povrch bubnu se zdal byt dobrej, ja to tenkrat v mladicke nerozvaznosti nezmeril, kolo jsem zapletl a po ujeti prvnich par metru zjistil, ze je to v haji. Pak nasleduje pulrok, kdy jste na sebe nastvany, dalsi pulrok se odhodlavate, dalsi rok si rikate, ze by to chtelo pripravek do soustruhu aby se kolo nemuselo rozpletat, pak se nas.erete kolo rozpletete a zhruba za hodinu uz zapletate zpet...ale to, jak se vam ulevi, ze svoji blbost uz mate za sebou...to je k nezaplaceni... stejne to chtelo prelestit ze jo...
Pekne vylesteno. Mam rad krasu v detailu ale chlape ty jsi uplne jina liga. Klobouk dolu.
Taky jsem vloni lecil rafky. Ale rozpletat je na to bych se vyprd. Koupim par spic do rezervy ale dokud bude kolo drzet a brzdit a tocit se tak na to nesahnu.
Upravil paja1 dne 27.01.2018 12:41
Pája
Kdyz jsem motorku stavel, tak jsem kolo centroval primo na rozvodovce na ponku. Rikam si ze u toho nebudu ted lezet na zemi a napadlo me jednoduche reseni. Vezmete soustruh, kus kulatiny, kde se vysoustruzi vnitrni prumer presne jako na rozvodovce. Buben se pak primackne hrotem s loziskem, vyhodite kvalt a muze se centrovat...
Bohužel málokdo disponuje soustruhem do kterého by upnul celé kolo.
Bylo by zajímavé do závitu kápnout nějaké dlouho schnoucí lepidlo aby se to nepovolovalo
Mame tu dalsi vylepseni, vyhozeni toho 40ti litrovyho blazince... kdyby tu nadrz nekdo chlel, klidne prenecham...