podme se my co tam nechcem ve druhým ty dvě kratury nedemokraticky shodnout na jednom kandidátovi toho jednotné volit. asi by to melo byt jmeno které se necasteji tu vyskytne
milan enduroskola napsal:
teda franz dneska na ct24 moc nezáří .........
..... Dinstbier je taky klasa... Hujer spolu s broukem Pytlíkem a ty dovětky s úlisným úsměvem... Děs
Pan Schwarzenberg dnes dobrej ale bohužel hlas ode mě nedostane
Tam ZASE není na jednoznačně na výběr... Alespoň pro mě.
TAKE IT EASY
fifa napsal:
kdyby to tak šlo aby se lidé v celé zemi domluvily a nikdo by volit nešel tak se dám vsadit že vyhraje Zeman aniž by byl jediný hlasovací lístek v hlasovací urně
lidi zpamatuj te se tyhle volby to je jen taškařice pro národ aby si myslel jaká je tu demokracie a svoboda
místo prezidenta po Klausovi je již dávno domluvené několik let dopředu
prezident bude Zeman aníž by ho kdo volil !!!!!!!*pissed*
je to hnus koukněte co udělaly z Okamurou to se ho bály ????
Tak jest ..hovg
A nebo povídačka...My tři králové jdeme k Vám....Havel ,Klaus,Zeman
a kdo stál u zrodu okrádání národa???
..... Dinstbier je taky klasa... Hujer spolu s broukem Pytlíkem a ty dovětky s úlisným úsměvem... Děs
Bez emocí, bez hádání, co máš proti Karlovi?
Třeba se mi podaří tě přesvědčit .
Já zvolim Karla a když nepostoupí do druhého kola tak potom Zemana. Už to tu psal myslim Morabo a zdá se mi to jako nejrozumější varianta
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
treba se ze kamosi s Hasimem Thacim?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dobře Hicksi a co pan Zbytek u pana Zemana ten ti nevadí? To co se tady stalo za privatizace ti taky nevadí? To, že je Zeman od přírody ješitnej **** ti taky nevadí? Neříkám, že je někdo z kandidátů dokonalej, ale Zeman podle mě rozhodně nepatří mezi nejvhodnější kandidáty.
Jinak to, že uznal nezávislost Kosova je přece jenom politickej tah, tím,že ho budeš přehlížet stejně nic nezměníš (neber to prosím tak, že jakkoliv obhajuju nebo souhlasím s tím co udělal Thacim a jeho skupina).
Dobře Hicksi a co pan Zbytek u pana Zemana ten ti nevadí? To co se tady stalo za privatizace ti taky nevadí? To, že je Zeman od přírody ješitnej **** ti taky nevadí? Neříkám, že je někdo z kandidátů dokonalej, ale Zeman podle mě rozhodně nepatří mezi nejvhodnější kandidáty.
Jinak to, že uznal nezávislost Kosova je přece jenom politickej tah, tím,že ho budeš přehlížet stejně nic nezměníš (neber to prosím tak, že jakkoliv obhajuju nebo souhlasím s tím co udělal Thacim a jeho skupina).
ptal ses, jakej je problem s Karlem
ne vazne... i kdyz je mi Schwarz atd zretelne blizsi, muj hlas ma tentokrat Zeman a to z vdecnosti, jak se dlouhodobe a systematicky vymezuje vuci ISLAMU.
pokud prezije obe volebni obdobi, tak zrovna tahle otazka bude myslim jeste dulezitejsi, nez ted,
Schwarz. jasne odpoedel, ze mu nevadi stavba dalsich mesit v CR... ja ho proste volit nebudu at uz je z myho tabora, nebo ne.
17 cm
ne vazne... i kdyz je mi Schwarz atd zretelne blizsi, muj hlas ma tentokrat Zeman a to z vdecnosti, jak se dlouhodobe a systematicky vymezuje vuci ISLAMU.
pokud prezije obe volebni obdobi, tak zrovna tahle otazka bude myslim jeste dulezitejsi, nez ted,
Schwarz. jasne odpoedel, ze mu nevadi stavba dalsich mesit v CR... ja ho proste volit nebudu at uz je z myho tabora, nebo ne.
Tohle je u tebe rozhodující? Věc, která bude mít naprosto minimální vliv na to co tady udělá nebo řekne, myslím, že jsou mnohem důležitější faktory.
1. TOP 09 - prezident by mohl být nestraník
2. stáří... úcta ke stáří ale...
3. šaškování jakým se o křeslo snaží
4. jasné názory a přehled jsou klad (a jsou dány taky jeho roky) bohužel mu nerozumím
5 . a hlavně jeho spaní v práci - to mi vadí nejvíc a nepřipadne mi ani trochu úsměvné.
Tohle je u tebe rozhodující? Věc, která bude mít naprosto minimální vliv na to co tady udělá nebo řekne, myslím, že jsou mnohem důležitější faktory.
ja teda o moc dulezitejsich vecech nevim podle mne konflikt s rucnikama je uz ted jedno z hlavnich temat verejneho prostoru na zapad od nas a v nasledujicich desetiletich vyznam jenom naroste.
chyba Karla i ostatnich, ze tohle nereflektuji, tak musim I JA volit Zemana 17 cm
Michal Horáček
Tohle mě... tak nějak smutně pobavilo.
Pan Fischer napsal panu Klausovi, že s jeho amnestií nesouhlasí.
Fajn, ale píše tam to, co už dávno řeklo tisíce jiných a posílá to dnes.
Připomíná mi to člověka, kterej byl v KSČ, proti jejíž "vedoucí úloze" se vzedmula lidová revoluce. Uvažoval a uvažoval, Husák šel do důchodu, Havel na Hrad. Pak se rozhodnul: Už nebudu komunista, ale demokrat - a bouchnul tou rudou knížkou o stůl.
Hrdina sázek na tutovku.
S určitou životní zkušeností k tomu podotýkám: takové sázky oprávněně moc nevynášejí.
-----------------------------------------------------------------------------------
A nemuzou mne nenapadnout slova jedne pisnicky:
"...kdysi andilek,dneska ****ek..."
Upravil Petr 11 dne 10.01.2013 08:50
V případě volby prezidenta jsou pro mě důležitější než „program“ vlastnosti charakterové.
Ty prostě u obou favoritů postrádám, jeden je želé, druhej špinavej
Neumím z nich vybrat menší zlo, takže do druhýho prostě nepudu a budu spokojen že snižuju účast
Pokud se tam náhodou vyskytne kdokoliv kromě Bobo tak pudu.
Ano Hicxi, hypoteticky i Táňu nebo Dienstbiera, jejichž program mi dost nevyhovuje
U mě se to láme na charakteru, ne na mešitách nebo romštině
říkám si hurikán