Kluci, jenom takový zlepšovák, co kdyby jsem si tma vzali i nějaké špekajdy a udělali si tam táborák... :-)
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
Kluci, jenom takový zlepšovák, co kdyby jsem si tma vzali i nějaké špekajdy a udělali si tam táborák... :-)
špekajdy jo, ale hlavně dříví na ten táborák...
Něco se najde.. a vymyslí :-D teda snad a když ne tak se něco vymyslí. Proberu to Joem
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
newman napsal:
Já budu vyrážet kolem 15:00 z Prahy 4, tak se můžeme scuknout kolem 15:30 na první benzínce směrem na Brno - jak je Mekáč..
Ok. Předběžně platí. Po té hrůze jsme jeli teď v pátek. Opravdu off. Strašný...... Ale bohužel v tuto hodinu asi jediná šance.
P.[/quote]
Tak po přehodnocení situace volím cestu mimo dálnici. Té pakárny jsem si užil tento víkend více, než dost. Raději o hodinu déle a v pohodě.
Sraz bych viděl asi na Omv na Strakonické, předběžně 15:15. Stejně jedeme nahoru přes Břežany atd. Přesný čas bych doladil ve čtvrtek během dne.
Tak já stačil v mezičasí změnit zaměstnavatele takže nevím jak mě v pátek pustí.Osonduju situaci a určitě dám ještě vědět.Jel bych rád spodem- sraz za prahou,benešov,vlašim,pejřímov,třešt,třebíč,radarka cestička jak z obrázků Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ja budu vyrazet z prahy. V patek by mela vyjit cely den nebo aspon odpoledne dovca, takze bych klidne vyrazil driv a jeste se trochu projel. Kazdopadne jinudy nez po D1. Prida se nekdo? Odjezd vidim zatim tak mezi 12 a 15hod.
P.
petr
R1200GS LC '13
TOLI napsal:
Tak já stačil v mezičasí změnit zaměstnavatele takže nevím jak mě v pátek pustí.Osonduju situaci a určitě dám ještě vědět.Jel bych rád spodem- sraz za prahou,benešov,vlašim,pejřímov,třešt,třebíč,radarka cestička jak z obrázků
TOLI napsal:
Tak já stačil v mezičasí změnit zaměstnavatele takže nevím jak mě v pátek pustí.Osonduju situaci a určitě dám ještě vědět.Jel bych rád spodem- sraz za prahou,benešov,vlašim,pejřímov,třešt,třebíč,radarka cestička jak z obrázků
Sice časově nejdelší, ale suveréně nejhezčí cesta Praha -> Třebíč, jel jsem ji několikrát.
Jinak já pojedu kolem třetí z Prahy autem, tak kdyby jste chtěli někdo něco vzít stačí napsat
TOLI napsal:
Sice časově nejdelší, ale suveréně nejhezčí cesta Praha -> Třebíč, jel jsem ji několikrát.
Jinak já pojedu kolem třetí z Prahy autem, tak kdyby jste chtěli někdo něco vzít stačí napsat
Jo,vem Emila,ať si neopotřebuje motorky od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tááák ja dostal definitivne priepustku od svojej manažérky a synčeka, takže idééém
Joe - snad ma odtial nepozenies, bohuzial pridem autom podcenil som dobu potrebnu na prestavbu svojho hrosika a je este v rozpracovanom - nepojazdnom stave
K tomu ohnu sa rad pridam, a ukecavam este jedneho vyznavaca ohna z SK
Jestli chcete kludne vezmem do auta nejake drevo, ak je to tam taky problem zohnat ho + samozrejme naaku tu kopaniciarsku slivovicku Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Mr GS napsal:
Jo,vem Emila,ať si neopotřebuje motorky [/quote]
Taky mě to napadlo Ale z Třebíče by se už musel dostat pěšky, nemluvě o cestě zpátky
vlk napsal:
+ samozrejme naaku tu kopaniciarsku slivovicku
a uvidíme se potom ještě někdy? od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA