My sme jeli z Bígru do Gerníku přes rovensko po červený turistický značce a fakt super! potkali sme jen místní a těch 12km sme jeli asi 5hodin takže spíš pro lehkou motorku ale fakt paráda tam se ještě musím podívat.
Krásná příroda, ale třeba pro mně to není - prohánět se kolem upracovaných lidí žijících v bídě na nalejskaném stroji. Nevím co jim a okolí pomůže, zda 25 Eur za noc na ubytování, nebo nakoupení medu, kořalky a sýra či něco jiného. Asi se tam nevrátím - snad s dětmi aby vyděly kde žijí.
pkprojekt přiložený následující obrázek:
[314.37Kb]
Upravil pkprojekt dne 14.02.2010 23:01
Pavel
YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
100bubu napsal(a): Ipes: pekne video. ja mam material ešte nenastrihany a nespracovany ale taky priložim mali kousek z rumunskej prírody. YouTube Video
Prosím tě,co to má ten borec na záběru (posledních asi 10s) za kufry?Teď budu nějaké kupovat a tyto se mi zdají dost tenké(dobrý na malý GS)Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
na mí gustu mi přídou uzky. Pokud cestuješ trošku dal než kolem baraku a nedej bože jedeš ve dvou tak rozhoně vetší !!
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Honza ofroudak napsal(a):
na mí gustu mi přídou uzky. Pokud cestuješ trošku dal než kolem baraku a nedej bože jedeš ve dvou tak rozhoně vetší !!
No jo,ale zase nechci,aby mi moc rozšiřovaly motorku.Přemyšlel jsem tak 20 max.22cm na šířku,ale nějak nedokážu odhadnout jaký jsou tyto.Proto se ptám.Jen abych měl představu,jak to bude vypadat.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
tak se přijed kouknout na živo jak to vypda s širokýma a myslim že se tady někdo najde kdo ti ukaže třeba i ty uzký
Upravil Honza ofroudak dne 24.02.2010 12:26
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
pkprojekt napsal(a):
Krásná příroda, ale třeba pro mně to není - prohánět se kolem upracovaných lidí žijících v bídě na nalejskaném stroji. Nevím co jim a okolí pomůže, zda 25 Eur za noc na ubytování, nebo nakoupení medu, kořalky a sýra či něco jiného. Asi se tam nevrátím - snad s dětmi aby vyděly kde žijí.
,fakt nevím jak jinak bys chtěl pomoct.Jestli Ti vadí pohled na pracující lid nech se vystřelit na měsíc,protože makat se musí všude.
http://en.wikiped...ti,_Tulcea17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
dělám průzkum zájmu cestovat s námi na 14 dní do Rumunska od 11.6.2010. Jedeme po třetí zkoumat Karpaty. Jeden člen výpravy to vzdal z rod. důvodů a tak se ptám, zda-li by někdo něměl zájem se přidat. Jede nás 4 ks, 1 x GSA 1200, 1 x GS 1100, 1 x TDM 850 a 1 x GS 650, převážně off-road, spaní v horách u medvědů, silnicím se vyhýbáme, jedeme převážně lesem a šotolinou, přeprava z Prahy autovlakem do Popradu a pak od Banátu nahoru Karpatama až k Ukrajině, celkem cca 4000 km. Spíme v přírodě ve stanech, či pod širákem, žádné pensiony atd. Zn.: nabízím pouze "pot, bahno, brody a dřinu" pro "tvrdého chlapa", bude to maso......................
Ahoj Deny.
Upravil Deny dne 29.04.2010 20:42
Pomatenost, zvaná BMW.
Hmmmhmmmm pot,bahno,brody,maso to zní dobře .Jel bych ale fakt nevím jak to se mnou v tento čas bude natož pak jak to se mnou bude příští týden.Kdyby mi to vyšlo tak bych jel a měl bych sebou i jednoho případa na Xchallengy.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI> tak je tu první díl videa, nemám na to moc času tak je to beta verze na hrubo :-) tvůj seskok nepřekonám přeci jen s naloženou 12-kou by to byl její konec, ale i tak to stálo za to