Ahoj, prosím zkušenější o radu... Parpaillon a Fort Centrale bude v půlce července průjezdné na touranckách? Pojedu z Galície a nebudu mít špunty...
pojedu sám, tak to nechci mockrát zvedat. Případně se rád potkám s někým odsud, kdo by se pohyboval v této oblasti letos 8.-11.7..
Upravil TomP dne 02.03.2015 12:55
TomP: V nejhorsim ze otocis Parpaillon jsme meli pred dvema roky v cervenci led uprostred a to tak jakoze dost, ani jsme to neprojeli. Tam ani spunty nepomohli. A snehu bylo furt nekde takze jsme za ne (spunty) byl vdecny.
Čau pánové.V létě by jsem rád navštívil nějaké ty šotolinky. Vyčlenil jsem si na to týden,tak snad to bude stačit.Ještě nemám konkrétní termín kdy vyrazit, ani trasu ale hlavně nemám nikoho kdo by se ke mě přidal protože nechci ject sám..Takže nechce se někdo připojit?? Ať tady nezaflákávám vlákno tak případně pište do PM. Díky.
per aspera ad astra
Ahoj, mám zase trošku divočejší období a nevím co bude za týden, natož v létě - ale rád bych dal šotoliny před nebo po cestě do GaPa. Sám jet nechci. Tak můžem jet spolu nebo se případně někde sejít aspoň na pár dní.
kubas napsal:
Čau pánové.V létě by jsem rád navštívil nějaké ty šotolinky. Vyčlenil jsem si na to týden,tak snad to bude stačit.Ještě nemám konkrétní termín kdy vyrazit, ani trasu ale hlavně nemám nikoho kdo by se ke mě přidal protože nechci ject sám..Takže nechce se někdo připojit?? Ať tady nezaflákávám vlákno tak případně pište do PM. Díky.
Ahoj máš nějaký daný termín? Rád bych někam vyrazil, ale nemám s kým... A myslím že jsme skoro sousedi
Upravil Pitbull dne 15.03.2015 20:22
Peacemaker napsal:
Ahoj, mám zase trošku divočejší období a nevím co bude za týden, natož v létě - ale rád bych dal šotoliny před nebo po cestě do GaPa. Sám jet nechci. Tak můžem jet spolu nebo se případně někde sejít aspoň na pár dní.
Také už dva roky plánuji se tam jet podívat co takhle jet rovnou z Ga-Pa ??? Také tam nechci jezdit jen tak sám.
Čau,co mě se týče tak já by jsem chtěl ject až tam budou cesty průjezdné (sníh) jinak je mě to celkem jedno.No a už se mě pár lidí ozvalo,tak by se z toho možná mohla udělat MALÁ skupinka..největší problém by jsem viděl v tom termínu aby jsem se s někým shodl. Určitě nemůžu 1.8 - 16.8.
per aspera ad astra
Panove, mate nekdo zkusenost s vyletem do Alp druhej tejden v zari? Spousta lidi tam neprojela kvuli snehu zacatkem leta, ale byl tam nekdo na podzim? Dekuju za info.
začátek léta a podzim jsou 2 rozdílný věci :-) - max. budou chladny rána a výš něco napadne když bude bouřka ale v záři tak ještě rozhodně půjde jezdit - mimo jiné proto že tak taky jedem :-D
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
No když už se řeší to počasí..tak ví někdo kdo tam byl jaké tak bývají v okolí pevností teploty v půli srpna? Abych věděl jak se obléknout..
per aspera ad astra
kubas napsal:
No když už se řeší to počasí..tak ví někdo kdo tam byl jaké tak bývají v okolí pevností teploty v půli srpna? Abych věděl jak se obléknout..
záleží jak jsi vysoko, nahoře je třeba 20 - 25st, vnoci nevím ale pod deset asi nebude. Ve 3015 m/nm bylo 10,5st na konci srpna http://kodi.rajce...4/#094.jpg
Upravil MichalD dne 23.07.2015 14:35
všude dobře, s kávou nejlíp
Teraz su horucky ale teplejsie o lecko si zober su to predsa Alpy a pocasie sa moze zmenit za moment este nemam presny termin ale zaciatkom sept sa tam tiez zberam