MarekHK napsal:
Pravděpodobně z toho udělají CHKO. Takže na velký jančení na motorkách to tam taky moc nevidim.
I to se může stát. Ve Stříbře z toho tankodromu udělali taky nějakou chráněnou oblast. Prej v tý olejem a naftou prosáklý půdě žije nějaká chráněná breberka, ale na druhou stranu jí dělá dobře, když se půda kypří. Takže když jsem to jednou zjišťoval, jak tam legálně jezdit, tak jsem se dozvěděl, že to je zakázaný, ale že za to žádný postih od "rozumnýho" člověka nehrozí, protože se to tím i kypří...
MarekHK napsal:
Pravděpodobně z toho udělají CHKO. Takže na velký jančení na motorkách to tam taky moc nevidim.
I to se může stát. Ve Stříbře z toho tankodromu udělali taky nějakou chráněnou oblast. Prej v tý olejem a naftou prosáklý půdě žije nějaká chráněná breberka, ale na druhou stranu jí dělá dobře, když se půda kypří. Takže když jsem to jednou zjišťoval, jak tam legálně jezdit, tak jsem se dozvěděl, že to je zakázaný, ale že za to žádný postih od "rozumnýho" člověka nehrozí, protože se to tím i kypří...
Ano ano, slavne zviratko z 80satych let - ropak Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
tenhle víkend vyrazím na motorce nebo na ryby,záleží na vás.................
pod tím kaolinem je to určitě čistý...............
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Pro velký úspěch navrhuji opět v neděli vyvětrat BMW.
Trasa Pzeň - Kdyně,Koráb -Všeruby jídlo - BRD Hohen bogen? -Železná ruda? - Plzeň
pouze asfalt ale minimum hlavních ,spíš okrsky .Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Tak já dneska zahajim sezónu, dám baterku a hurá na první kilometry, dneska jenom na chvilinku a.zejtra nějaký ten vyletik , škoda, že mi nevyjde ta neděle, nebude tolik času....
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá