Tak je to rozebrane a ja mam narozdil od Bohumila v haji ten spodni kriz.Rozlomila se cela ta klec.Jak to tam chvili litalo navolno,tak to poskodilo i levej cep,co je na nem to jehlovy lozisko a konec ty rozvodovky je taky lehce omletej,ale to by nicemu vadit nemelo.
Na fotce je spodni polovina ty klece krize,ktera zustala zasunuta v rozvodovce.Byl docela problem ji vyndat ven.
vevis přiložený následující obrázek:
[138.9Kb]
Upravil vevis dne 16.05.2011 13:26
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
prouky napsal:
pěkný, čili za to může únava materiálu? něco podobnýho se stalo i Brezovarovi v Africe, ale ten svou motorku vyloženě nešetří!
Pokud vim,tak tomu se zadrelo to velky lozisko v rozvodovce.To je uplne jina zavada.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
No to je zajímaví,mě odešel přední křížek,tobě zadní a zmijonovi se to protočilo v tej gumě.Takže na kardanu se možů visipat tři vjeci ze tří.Kupredu spatki ni krok...
Jo je to zajimavy.Ale treba u auta,kde mame 4 krizky,jsme ted meli vysypany 2 zadni a ty predni byli v poradku.Ale tam jse to nestihlo vysypat uplne,protoze uz jsem pri razeni a prudsim pridani plynu citil razy.A nekecam na ty motorce jsem je citil uz par dnu predem taky,ale nejak jsem si nechtel pripustit,ze to bude krizek.
Taky se tady o teto zavade nikdy moc nepsalo.
A kupodivu horni krizek vypada jak novej a je bez vule.Dnes se mi podarilo koupit celou rozvodovku ve ktere zustala zasunuta ta spodni cast kardanu kterou potrebuju.
Ve stredu mi ma dorazit,tak snad bude v poradku.Rozvodovku necham jako nahradni a vytahnu si jen ten spodni kus kardanu.Sice mam u te sve tu vrchni cast trochu omletou,jak to tam utrzene litalo dokola,ale je to az za cepama uplne na konci a tam to neni vystavene zadne namaze.Nechci tu svoji rozvodovku menit,protoze tam jsou pred 25 t.km delany loziska.Ta koupena je asi z bouracky a udajne ma 32000km.Ale tomu moc neverim.Sam jsem zvedavej,jak bude ve skutecnosti vypadat.
A na inzercich jsem si vsimnul,ze hodne prodejcu nevi,jak vypada cela kardanova hridel a prodavaj pouze vrchni cast.Tu spodni se spodnim krizkem nechaj zastrcenou v rozvodovce.Ale pro mne tentokrat asi dobre.A tobe asi taky ted staci ta vrchni cast,tak je to jedno.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
bohumil napsal:
No to je zajímaví,mě odešel přední křížek,tobě zadní a zmijonovi se to protočilo v tej gumě.Takže na kardanu se možů visipat tři vjeci ze tří.
este ze se vys.ere vzdycky jenom jedna vec vyj.ebat se to vsechno naraz tak to by bylo snad i na maslu Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
TAK POZOR !!! KARDAN KUPOVAT POUZE V CELKU I SE SPODNÍM KŘÍŽKEM,TEDA ASPOŇ NA 1100 GS,R,RT.PODLE ČISLA DÍLU JE TO STEJNÉ ALE SOUDRUZI UDĚLALI MALOU ŮPRAVU,JÁ KŮPIL ENOM KARDAN A NEPASUJE MI DO NĚJ SPODNÍ KŘÍŽEK.JÁ TAM MÁM JEMĚJŠÍ TISÍCIHRAN.NA PŘEVODOVKU NASTRČIT DE...VONI VIJOU PROČ TO JAKO NOVÝ DÍL PRODÁVAJÍ ENEM V CELKU Kupredu spatki ni krok...
TAK SEM TO PRO VÁS SPOČÍTAL,JEDEN TISÍCIHRAN MÁ 17 ZUBŮ A DRUHÍ 20 ZUBŮ.TAKŽE POKUD NENI EŠČE TŘETÍ ROZMĚR TAK SI NAPŘED PŘEPOČÍTAT ZUBI Kupredu spatki ni krok...
bohumil napsal:
TAK SEM TO PRO VÁS SPOČÍTAL,JEDEN TISÍCIHRAN MÁ 17 ZUBŮ A DRUHÍ 20 ZUBŮ.TAKŽE POKUD NENI EŠČE TŘETÍ ROZMĚR TAK SI NAPŘED PŘEPOČÍTAT ZUBI
Ja to taky risknul a mel jsem stesti.Ten podni krizek mi do kardanu pasuje a rozvodovka k nemu byla jako bonus.
Ale zjistil jsem jinou vec.Ty cepy,co spojujou rozvodovku s tou nohavicej kardanu,jsou jiny na 1100 a 1150gs.Alespon levej urcite.Ze ma ten na 1150 trochu delsi zavit jsem vedel a to by nicemu nevadilo,ale ono je tam i jine stoupani!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
bohumil napsal:
Tak díky mojí třindě mám ten správný křížek
se divim zes nestrhal retez na to cvajtaktu
Upravil zmijon dne 19.05.2011 21:42
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Tak ja uz jezdim!Velke diky Tondovi jako super radci na telefonu.Bez komunikace s nim,by to urcite trvalo dele a mozna by doslo i na nejaky kopanec.
Kazdopadne razy pri razeni jsou pryc a zabira to krasne plynule.Zatim to,ale nechci zakriknout,ujel jsem asi 12 km.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
bohumil napsal:
Tak díky Cyrilovi a mojí třindě mám ten správný křížek. Zbil mi ten můj zadní původní tak kdybi negdo...
Už jenom to, že jsme tě viděli sedět na jawa 350 za ten kardan stálo!!!! Jsem se skoro podělal smíchy!!! Super! Dneska nezapomeň na to, že Boxer Morava budeme pařit ve sklípku v tý prdelce vedle Větéřova...Jsem zase zapoměl jak se to jmenuje![img][/img]
Cyril přiložený následující obrázek:
[96.41Kb]
Upravil Cyril dne 27.05.2011 13:20
www.cyrilmoto.com
www.chronoshop.cz