Tak si řikám, že jestli se díky tomu pořadu Milan sveze na všech existujících novinkách a pak nám tady poreferuje, tak to splnilo svůj účel bez ohledu na kulturní úroveň moderátorů:-)
Test 1200GS bylo to prvni, co jsem z I like bike videl. Motorka krasna, predvedeni taky uplne v poradku, az na tech par vyse zminenych hlasek. Jinak porad, pokud je pro motorkare, me jen ujistil, ze motorkar nejsem. A chapu, ze lidi na motorkach bude verejnost vnimat jako ****y bez mozku, pokud jim tohle pripada vtipny a takhle se bavi. Za me palec dolu. ____________________
ex: BMW R1100S
ex: BMW R1150GS
Jinak me pobavily zabery R1150GSA z LWR (s alibisticky oznacenym zdrojem Youtube) a kecy o tom, ze to jsou 1200GSA, na kterych dva lidi objeli cely svet! Neco mi uniklo? ____________________
ex: BMW R1100S
ex: BMW R1150GS
alesvagner napsal:
Jinak me pobavily zabery R1150GSA z LWR (s alibisticky oznacenym zdrojem Youtube) a kecy o tom, ze to jsou 1200GSA, na kterych dva lidi objeli cely svet!
Nejenom 1150, ale dokonce i malé GS Báwo je tam v těch upoutávkách na 1200 GSA několikrát použito (využito).
06:43 - záběry startujícího F 650 GS...
06:50 - záběry v nulové rychlosti padajícího R 1150 GS a dále záběry R 1150 GSA za jízdy nestabilním terénem...
... a k tomu je tam toto povídání "normovanou" pražštinou: "Před pár lety s modelem 1200 GS dva maníci za stoVosumdesát dní Vobjeli celej svět."
A pak v 09:15 je nakonec celý ten náborý šot o R 1200 GSA znovu dokreslen F650 GS a v 09:26 znovu R 1150 GSA...
Jinak nebýt těch trapných vstupů hospodsky "drsňáckých" figurek respektivě jejich sprostých a hloupých (rádoby filozofických) keců, mohl by to být docela pěkný motorkářský pořad - věřím, že i pro mnoho dalších lidi.
A oceňuju i to upozornění v čase mezi 17:51 až 18:05 pro rozumné postpuberťáky. Těm nerozumným je asi zbytečné cokoliv říkat. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Nevím co pořád máte proti tomu jak tam mluvěj, vy snad mluvíte spisovně? Milan není žádnej malej capart, aby ste ho peskovali za to jak mluví, když se mu něco nelíbí ať to řekne na plný koule a ne jako učebnice ČJ pro pro první stupeň ZŠ. Jen tak dál Milane.
Taky mi přišlo docela psměvný jak do toho míchali závěry 1150 GSA, ale pokud se nepletu tak v LWD jeli kolem světa na dvanácrkách
Upravil Saturnin dne 13.08.2011 19:01
Podle mě jen stačilo aby řekli že na motorkách s názvem "GS" dva "mediálně známí" maníci objeli celý svět a bylo by.. BMW asi chtěli opravdu tlačit to 1200 v názvu, ostatně k historii a neprodávaným motorkách se nechovají moc dobře a v propagaci NIKDY nevyužívají nic z toho "co bylo".
Text podle mě Milan neříká úplně podle sebe, jinak by neřekl, jak je skvělá ESA a že ho elektronika baví. Ale mě se to líbilo a mimořádně mě nevadila ani ta kamera, která byla myslím o hodně klidnější než dřív.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
tak proc ty testy vubec delaji?????????tohle je fakt spatne!!!!!!bud si tady bmw nebo jina znacka zaplati nejaky cas na vysilaní reklamy a bude tam propagovat svoji znacku nebo je tady nejaky porad ve 23hod pro motorkare kde vystupuje kluk delajici enduro skolu a myslim si ze ma sakra zkusenosti aby si mohl dovolit testovat ale v tom pripade at rekne slusnou formou-na esu mam tena ten nazor ale usmivat se tam a rikat neco a potom tady napise Tomaš-znám ho natolik ze by normalne tohle nerekl.......tim pro me tenhle porad skoncil.Dival jsem se na nejaky reklamni šot nebo na solidni porad pro motorkare kde řeknou na rovinu to ze ta motorka ma svoje klady ale i zapory????
Upravil masar dne 13.08.2011 19:39
Saturnin napsal:
Nevím co pořád máte proti tomu jak tam mluvěj, vy snad mluvíte spisovně? Milan není žádnej malej capart, aby ste ho peskovali za to jak mluví, když se mu něco nelíbí ať to řekne na plný koule a ne jako učebnice ČJ pro pro první stupeň ZŠ. Jen tak dál Milane.
Taky mi přišlo docela psměvný jak do toho míchali závěry 1150 GSA, ale pokud se nepletu tak v LWD jeli kolem světa na dvanácrkách
Ja nikoho nepeskuju, jen rikam, ze me se to nelibi a ze chapu, pokud verejnost na zaklade takoveho vyjadrovani a sebeprezentace bude myslet, ze jsou motorkari polointeligentni h.vada. A neni to namireno proti tomu klukovi na GS, tam je toho minimum. Myslel jsem spis ten uvod a vyjadrovani v tom poradu obecne. ;-)
LWD bylo myslim ze severu Skotska na jih Afriky na 1200GSA. LWR byly 1150 GS a trasa Londyn - New York vychodnim smerem.
Upravil alesvagner dne 14.08.2011 08:03
I like bike nedívali kdyby byl pořad natočenej normálně?
To jako sníží sledovanost, když nebude zdivočelá kamera, střih za střihem a o sprostých blábolech naprosto zbytečných loutek nemluvě.
Doba si asi žádá akční pojetí, ale k tomu myslím bohatě stačí, že kromě představení motorky proběhnou ukázky toho, co všechno motorka řízená kvalitním jezdcem dokáže a právě tyto podle mě pro všechny zajímavé pasáže by byly zřejmě delší, kdyby se vysílací čas nevyplácal na loutky s helmou a vousama.
To je můj názor, asi jsem už starej
Na druhou stranu je v TV o motorkách alespoň něco.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
To,že tam zmínili,že před několika lety dva maníci objeli svět na 12kách za 180 dní nepatřilo k těm záběrům z LWR ani LWD,takže klid šťouralové
Mimochodem dneska jsem to viděl poprvý a není to špatný(tak jsem si hned pustil všechny díly na netu).Řekl bych dokonce,že sem tam je to i vtipný(ale to se mi asi jen zdá,protože nejsem takovej moralista,jako někteří tady )
Hlavně,že vy všichni mluvíte strašně slušně a spisovně...to je slyšet vždycky na těch srazech.Už se těším na třpytku,jak to tam předvedete Jestli teda zrovna nebudete v saku v divadle nebo na nějaký přednášce o slušným chování(samozřejmě jako příklady) Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Nechal jsem se navést vaší diskuzí a taky jsem shlédl 10 díl s 1200GS. Loutky absolutně mimo a jen zabírají místo. Což nejspíš pochopili i tvůrci, protože před koncem se mluví o jejich vymazání (nebo jsem to možná nepochopil). Nechápu pro jakou cílovou skupinu je pořad určený. Já jsem se z toho nedozvěděl prakticky nic zajímavého. Pro laika jsou tam zase místama např. detailní informace o motoru, kterým beztak nerozumí. Nakonec je tam ještě směšné upozornění tohle nedělejte po kterém následuje blbnutí Pepy Sršně v provozu např. s otevřenými dveřmi dodávky a přejíždění po zadním z pruhu do pruhu :-) Jsem asi zmlsaný zahraniční produkcí, kde se dozvím spoustu informací, které nenajdu na stránkách výrobce nebo z promo videa.
Oceňuji snahu. To, že pořad vznikl. Ovšem celá produkce je opravdu bídná a ač nejsem moc velkej moralista, tak rádoby drsnej jazyk od těch Jů a Hele a nakonec i od testérů.... škoda mluvit. Podle mě to do pořadu, který se natáčí a stříhá na xkrát, jednoduše nepatří. Už jen proto, že si ty rozhovory nějáký scénárista cucá z prstu a pokud má názor, že lidé kolem motorek tohle považujou za cool, tak to je hodně smutný. Bral bych to v přímém přenosu, nebo při rozhovoru s člověkem co mu zobák takhle narost, ale napálit do scénáře např p.i.ča...... za mě celkově palec dolů
P.S Občas kouknu na stejné stanici na Autosalon a z nich by si chlapci ilikebikeři mohli vzít inspiraci.
Upravil Efendi dne 13.08.2011 22:45
Mě příjde,že vy nechcete ani pochopit proč a o čem to je.Motorkaření všeobecně je tak nějak o tý svobodě a taky trochu o rebélii.Vždycky to tak bylo a proto taky vznikaly už odedávna různý motogangy kluby a tak.
Tady pro nás je to už trochu něco jinýho,ikdyž ta svoboda(aspoň pohybu určitě)nás stejně v tom pořád přece spojuje?Jenže tady na fóru je dost úsce zaměřená skupina motorkářů.Většina z nás se nebaví tím,že víkend co víkend jezdíme po veřejných srazech a tam lejeme do bezvědomí.Taky se podívajte na věkovej průměr tady a na věkovej průměr lidí jezdících na mašinách všeobecně.
Ale musíte si přiznat,že všeobecně to tak prostě je!Na motorkách jezdí hlavně mladí.Lítaj na tom,jak urvaní a jezděj chlastat a balit ženský.Nechci říct,že my ne,nebo že jsme tady nějací suchaři,ale přece jenom my jsme spíš cetovatelé a turisti a hlavně máme motorky,který si kdejakej dvacetiletej nemůže dovolit a taky to nikoho moc nebere,protože to nejezdí 300 po zadním.
Jinak to tak prostě je!Sprostě se mluví a strašně chlastá a k těm motorkám(hlavně rejžím) to patří a v tom pořadu to chtěj asi takhle vyjádřit.Prostě mluví,jak dlaždiči,protože to si nikdo jinej jinde v TV nedovolí(když nepočítám South park,kterej měl mimochodem docela úspěch a to je nesrovnatelně sprostější )
Navíc nevím,o co jde?Kdo to nesnese,tak ať na to nečumí.Tvařte se třeba,že se takle normálně nemluví a koukejte třeba na ordinaci nebo jiný prasečiny!A argumenty typu,co si o nás veřejnost pomyslí,jsou taky zbytečný,protože už vidím člověka,kterýho motorky nezajímaj,jak na to v pátek do 23h čekáServis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Komu se to nelíbí,ať přepne, v tu dobu já už spím a dívám se na záznam a jen na co chci.Možná na některých fórech je to cool.Ten kdo trochu rozumí motorkám,si udélá vlastní úsudek o dané reportáži a pochopí to.