Saturnin napsal:
princip mi je jasnej, to je bez debaty, ale nevím proč by mělo záležet na dýlce těch hadiček? Potom by mě ještě zajmalo jestli je lepší ubrat na válci, kterej dává víc, nebo přidat na druhým, asi záleží na volnoběžnejch otáčkách ne?
Uklidním tě,.... byl jsem v dobrém rozmaru a tak jsem tam napsal blábol, aby měli někteří do čeho rýpat. prostě vtípek, nikdo se ale nechytnul
Na délce hadiček vůbec nezáleží, teda až na to, aby byly stejně dlouhé k oběma válcům.
Můžeš utahovat, i povolovat, ale na zavřeném plynu ti musí zůstat vůle na lanku. Takže začít zašroubováním, neboli zkrácením bovdenu na válci kde potřebuješ zvýšit podtlak(zvednout vodu výš přivřením klapky).
Pája
vevis napsal:
.......A zjistil jsem,ze moje 1100gs je nejaka specialni co se tyce elektriky.Tonda rikal,ze jsou na ni vsechny draty v elektroinstalaci hnedy.A taky tam mam baterku,co se pouziva jako zalozni k tem centralam nebo k cemu.Kdysi jsem jenom v autodilech rekl,ze chci levnou gelovku na 1100gs a ted mi Tonda rekl,co tam vlastne mam.Vzhledem k tomu,ze uz 4 sezony v pohode funguje,tak jsem nemel potrebu to resit.
ono když se pod tou nádrží "neuklízelo" od třetihor, tak je špína opravdu zažraná
Jo a ta tvoje baterie je něco takovýho (jen jiný výrobce):http://eshop.micr...12-18.html
Tondo, napiš mu k motorce příručku, ať ten bordel jednou za půl roku vidlema vyháže.
To bych Vevisovi křivdil, tak hrozný, aby musel použít vidle to zase nebylo...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Spea - ToM napsal:
4 Vevis. To startovani na bocaku jsi delal home made, nebo ti to nekdo spachal? Je v tom nejaka zaludnost?
Vysvětlí mi někdo startování na bočáku?Vám nejde nastartovat motorka na bočáku,nebo co to tu řešíte?
1100 GS standartně nejde nastartovat s vyklopeným bočákem, ani na neutrál. Řeší se to překlenutím vypínače a aktivováním až po nastartování..
Pak to funguje, jako na ostatních motorkách.
Tak já sem nastrojil Desierto, ladák Laser, kryt chladiče,obroučku se zásuvkou kolem budíků,elektriku k mlhovkám.A výměnu kapalin nechám až na jaro až to prohřeju.
toli přiložený následující obrázek:
Moje GeeSo absolvovalo koncem loňské sezony servis po 30tis.km,baterie je vyndaná a občas daná na dobíjení,takže vlastně fertig.Plánuji přešití sedla a boční padáky,plus nějaké oblečení do deště.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
prouky napsal:
měl jsem malou virážku, tam nastartovat na policajtu šlo, ale jakmile jsm zařadil rychlost, motor zhasl, podle mě - nejlepší řešení!
na jawce jsem s policajtem nastartoval, i se rozjel, a proto nic na své obstarožní 11 nic měnit nebudu, v rámci zachování čistého spodního prádla!
Když se pozorně podíváš na to schéma, na které jsem dal odkaz členovi fóra Spea - ToM, tak třeba zjistíš, že tvoje spodní prádlo může zůstat čisté
Když se bočák přepojí podle toho schématu, tak to funguje jako na tvé bývalé "virážce" - tzn. na bočáku nastartuješ, ale při zařazení rychlosti motor zhasne.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Já zbrojim tak, že sem dneska v Touratechu jako jeden z prvních esi né vůbec první objednal Tractive na svou 1150, takže už se celej klepu až to dorazí, namontuju a jedu zima nezima