Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW R850GS, R1100GS, R1150GS a R1150GS Adventure
Strana 3 z 3:   1    2    3  

Pneu. Kde nejlíp pořídit a jaké
robert_zl
Přidané 30.07.2013 19:22

Registrace: 26.04.10
Zdravím, po dlouhé době na kombinaci E-09 vzadu a TKC80 vpředu chci dát něco jiného (respektive něco, co nebude praskat jako E09) a asi zkusím silniční, teda jestli nemá někdo jiný nápad.
Vím, že se to tu řeší pořád dokola, ale on taky Mitas dělá pořád nějaké jiné směsi a rozměry :-)
Máte někdo SOUČASNOU gumu od Mitasu, která nepraská, nelítají z ní špunty a dá se s ní jezdit kombinace 80/20 asfalt/off?

A ještě poprosím o radu, je tohle správná silniční guma pro R1150GS: Metzeler Tourance Rozměr: sada/ 110/80 R19 59V TL + 150/70 R17 69V TL Cena: 5 031 CZK?

Díky! Smile

schrek
Přidané 30.07.2013 19:32

Registrace: 24.08.10
Ja zkus novou e07 dvojsmes a me tedy guma nepraskala zadna mam ale 800. Jinak s praskanim sem se setkal prevazne jen u spatne hustenych a starych pnemu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček Smile

http://
schrek
Přidané 30.07.2013 19:37

Registrace: 24.08.10
Ja zkus novou e07 dvojsmes a me tedy guma nepraskala zadna mam ale 800. Jinak s praskanim sem se setkal prevazne jen u spatne hustenych a starych pnemu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček Smile

http://
copo
Přidané 12.09.2013 19:48

Registrace: 02.04.12
ahojte, spytam sa na nieco ohladne E10. Mam ich teraz obute E10 M+S chcel som vyskusat ako sa jazdi na stuploch. Vybehol som na mokru travu a celkom som bol prekvapeny, ze celkom dobre to bolo.

No, ale cosi sa mi nepozdava. Jazdil som doteraz na Metzelerkach a moto neskutocne drzala v zatackach, pekne tak, ze som ram odieral. Gumy som zodral, tak som na zimu zobral tie E10. Chcem aj tak dve sady mat na diskoch. Jednu off a jednu na cesty.

No a stalo sa dnes to, ze som nevedel na moto jazdit, mal som pocit, ze mi na E10 motorka v naklone padne, teda ak sa mi podarilo naklonit Smile inak mal som problem s nou zatacat. Nikdy som nejazdil na stuploch po ceste, tak to bude asi tym. Ako tak som sa uz naucil zatacat a nastal dalsi problem s brzdenim. Moto s ABS na tych E10 brutalne predlzovalo brzdnu drahu pri prudkom zabrzdeni. Dokonca pri malom brzdeni sa hned pustalo ABS. Pri vypnutom ABS som brzdil o moc lepsie.
Nemal niekto podobny problem??? Ono to bude asi v hlave, musim si kebulu preprogramovat na stuple Smile

www.fotoklubpovazie.sk
joe
Přidané 12.09.2013 21:06

Registrace: 21.02.09
copo napsal:
ahojte, spytam sa na nieco ohladne E10. Mam ich teraz obute E10 M+S chcel som vyskusat ako sa jazdi na stuploch. Vybehol som na mokru travu a celkom som bol prekvapeny, ze celkom dobre to bolo.

No, ale cosi sa mi nepozdava. Jazdil som doteraz na Metzelerkach a moto neskutocne drzala v zatackach, pekne tak, ze som ram odieral. Gumy som zodral, tak som na zimu zobral tie E10. Chcem aj tak dve sady mat na diskoch. Jednu off a jednu na cesty.

No a stalo sa dnes to, ze som nevedel na moto jazdit, mal som pocit, ze mi na E10 motorka v naklone padne, teda ak sa mi podarilo naklonit Smile inak mal som problem s nou zatacat. Nikdy som nejazdil na stuploch po ceste, tak to bude asi tym. Ako tak som sa uz naucil zatacat a nastal dalsi problem s brzdenim. Moto s ABS na tych E10 brutalne predlzovalo brzdnu drahu pri prudkom zabrzdeni. Dokonca pri malom brzdeni sa hned pustalo ABS. Pri vypnutom ABS som brzdil o moc lepsie.
Nemal niekto podobny problem??? Ono to bude asi v hlave, musim si kebulu preprogramovat na stuple Smile

Neboj zvykneš si na špunty. Je to normální a nakonec nebudeš chtít dát jinou gumuGrin
Upravil joe dne 12.09.2013 21:06
Testovací jezdec f. Mitas
Když asfalt nedrží, Mitas tě podržíGrin

copo
Přidané 12.09.2013 22:35

Joe napsal:
copo napsal:

Neboj zvykneš si na špunty. Je to normální a nakonec nebudeš chtít dát jinou gumuGrin

tak v to dufam, guma vyzera dobre aj materialovo tak preto som ju chcel vyskusat

www.fotoklubpovazie.sk
copo
Přidané 12.09.2013 22:37

az teraz som si vsimol, ze som to napisal do dvoch tem Smile

www.fotoklubpovazie.sk
tomukur
Přidané 13.09.2013 13:14

Registrace: 06.03.08
A čo hovoríte na Anakee 3? mam teraz mitas e10 ale zistil som dlhodobým skúmaním že takýto typ gumy mi je na dve veci takže sa vraciam k "cestným" gumám akurát že sa stale neviem rozhodnuť ktoré Mad . . .
Live fast die old !!

copo
Přidané 13.09.2013 19:10

anakee 3 ma kamarat a moto krasne v zatackach naklana na hranu gum. Pozical som si jeho 1150 a super guma je to, necakal som to od nej. Dokonca polnacky v pohode, aj zaber a brzdenie, akurat na trave nepouzitelne. Dokonca rozbeh na suchej trave problematicky. Ja ak zozeniem disky, tak na jar pojdu ako cestaky anakee3

www.fotoklubpovazie.sk
copo
Přidané 13.09.2013 19:45

1150 na anakee3 moto islo naparadu

YouTube Video

www.fotoklubpovazie.sk
copo
Přidané 16.09.2013 19:09

Joe napsal:
copo napsal:

gumy funguju na jednotku, uz len nabeh km rozhodne, ci budem na nich jazdit.
YouTube Video

www.fotoklubpovazie.sk
newman
Přidané 16.09.2013 19:46

Registrace: 01.09.10
07
newman

Strana 3 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW R850GS, R1100GS, R1150GS a R1150GS Adventure :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 119
Členové on-line: 1
straka

Registrováno: 8,731
Nejnovější člen: masilkov

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.47 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI