Blbý je, že ten na brejlích ukazuje totální nesmysly. Měl jsem ho tam taky v roce 2004 a ukazuje to o dost vyšší teplotu než je realita. Možná se to tam nějak ohřívá od motoru, nevím. Každopádně to umístění je sice efektní ale měří to hovadiny. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Jinak teď už to neřeším, protože teploměr teploty motoru i vzduchu je součástí přístroje IMO, kterým jsem nahradil všechny ostatní přístroje kromě FID displeje.
milanosor napsal:
Panove,tak jsem poridil nakonec teplomer od Voltcraftu.Pisi,ze je dokonce i vodesny ( IP68),tak jsem zvedav.Asi ho nebudu ani nezadu zatahovat tmelem. Budu jim verit.Je pekne malinky a bez baterek Na aukru je cca za 200,- i s postovnym. kablik pujde pod zobak,takze teplo z motoru by ho ovlivnovat nemelo.
vzdyt rikam porad, ze Conrad.
(voltrcraft = conrad)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jinak teď už to neřeším, protože teploměr teploty motoru i vzduchu je součástí přístroje IMO, kterým jsem nahradil všechny ostatní přístroje kromě FID displeje.
Tak to uz je kapanek vychytanejsi a drazsi reseni. Ale mas to pekny
I pád na hubu je pohyb kupředu
Jinak jestli mate nekdo pochybnosti o tom teplomeru od Voltcraftu,tak si pockejte na reference do jara Spunty nemam, takze testovani letos uz zadne asi nebude
Ale za ty prachy...........
Upravil milanosor dne 08.11.2012 15:24
nechcem byt mudry ale aby vam tie mechanicke neukazovali stale 60 stupnov. tak ako to som pisal vyssie pri mojom obycajnom- ked sa zohreje ten plast sa to zohreje cele a neukazuje to korektne bolo tam vzdy naviac a ked bolo 35 vonku tak ho tozrthlo ked sa plasty nahrialy. akurat tak rano ked v noci nesvietilo slnko to ukazovalo dobre
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Koupil jsem vodotěsný teploměr Motodetail od Luise , udělal na soustruhu držák a prdnul jsem ho na hrazdu. jediný problém , bez brýlí na něho nevidím , je dost malý. A buď držák vyleštím nebo stříknu černým matem.
Upravil Olin dne 17.11.2012 21:33
Olin napsal:
Koupil jsem vodotěsný teploměr Motodetail od Luise , udělal na soustruhu držák a prdnul jsem ho na hrazdu. jediný problém , bez brýlí na něho nevidím , je dost malý.
Olin napsal:
Koupil jsem vodotěsný teploměr Motodetail od Luise , udělal na soustruhu držák a prdnul jsem ho na hrazdu. jediný problém , bez brýlí na něho nevidím , je dost malý.
milanosor napsal:
pockejte na reference do jara Spunty nemam, takze testovani letos uz zadne asi nebude
Špunty mám a zajtra mám aj voľno, takže vyrážam - ten teplomer sa mi páči, takže ho môžeme rovno namontovať ku mne, ja napíšem sem na fórum recenziu a Tebe do jari kúpim druhý
Inak včera som Ťa ráno 6:10 videl na vlakáči, ale asi si ešte spal, pretože si prešiel 3 metre odo mňa bez všimnutia.
milanosor napsal:
pockejte na reference do jara Spunty nemam, takze testovani letos uz zadne asi nebude
Špunty mám a zajtra mám aj voľno, takže vyrážam - ten teplomer sa mi páči, takže ho môžeme rovno namontovať ku mne, ja napíšem sem na fórum recenziu a Tebe do jari kúpim druhý
Inak včera som Ťa ráno 6:10 videl na vlakáči, ale asi si ešte spal, pretože si prešiel 3 metre odo mňa bez všimnutia.
Kdybych to vedel, tak jsem ti taky mohl vzit jeden. Musim na to ale vymyslet nejaky sikovny drzak,takze to jeste chvilku zabere.
Jestli jsem si te nevsiml na nadru,tak to bylo urcite tim, ze mi malem ujel vlak Nejakej nouma si po ranu vykecaval na prepazcce....
Nad tím uchycením jsem už přemýšlel. Jestli bude fakt vodotěsný, jak by stačilo sehnat plastový L-profil cca 30x30, teploměr do něj zapustit a přidělat ho zespodu pod kontrolky. Čidlo potom natáhnout dopředu do "zobáku". Jediné co by bylo potřeba oměřit, jestli by potom nevadil nějakým lankům, ale když jsem se na to večer díval, tak pravděpodobně ne. Pravděpodobně ho taky pořídím, a kdybych to tak vybastlil, dám sem foto.
Miho napsal:
Nad tím uchycením jsem už přemýšlel. Jestli bude fakt vodotěsný, jak by stačilo sehnat plastový L-profil cca 30x30, teploměr do něj zapustit a přidělat ho zespodu pod kontrolky. Čidlo potom natáhnout dopředu do "zobáku". Jediné co by bylo potřeba oměřit, jestli by potom nevadil nějakým lankům, ale když jsem se na to večer díval, tak pravděpodobně ne. Pravděpodobně ho taky pořídím, a kdybych to tak vybastlil, dám sem foto.
Ze spodku pod kontrolky to bude urcite vhode. Tam je mista habakuk, ale spis premyslim to ta nekam vis.Ale nejsme u moto, tak jsem to jeste nestacil ani okouknout. Ale na leve strane riditek mam GPS,takze tak tak vidim cele FIDko a pod kontrolkama...no uvidime.Jestli se to vleze pobliz plexi, bude to lepe viditelne
Drzak budu delat asi z nerez tenkeho plechu. Mam doma par odrezku, tak to musim zuzitkovat.
milanosor přiložený následující obrázek:
[19.71Kb]
Upravil milanosor dne 09.11.2012 09:03
Takze u me vyreseno. U vikendu jsme maknul,udelal ramecek,teplomer nainstaloval,ted uz jen protahnout cidlo pod zobak a bude se testovat
milanosor přiložený následující obrázek:
[62.5Kb]
Upravil milanosor dne 10.12.2012 08:51