Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Obecné doplňky na motorku
Strana 3 z 5:   1    2    3    4    5  

ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
3axap
Přidané 15.11.2012 08:40

Registrace: 23.01.10
Emilio Alzamora napsal:
Mr GS napsal:
morabo napsal:
PS: tady je odkaz na tiskovou zprávu v angličtině a fotka novýho a starýho vzorku...

http://www.metzel...;word=word

www.metzelermoto.com/en_IT/browser/attachments/images/karoo3_img.jpg

www.metzeler.com/site/de/mediaObject/MetzelerSite/CommonImg/Product/Tyres/Mce_Karoo2/product_sheet_mce_karoo2_460x500_jpeg/original/product_sheet_mce_karoo2_460x500_jpeg.jpg

Fůj!To je jak K60 nebo 07 ...nesnáším šípáky
To je podobný continentále,co jsem jezdil na supertenerce....

Máš na mysli Continental Escape?

3axap
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 15.11.2012 08:48

Emilio Alzamora napsal:
.Myslím,že to byla tato,ale tkusím najít fotku mojí perly......

Jo to je ona Cntinental Escape "nejhorší rádobyenduro guma všech dob"cry
Doufám,že to nové Karoo se tomu podobá pouze vzhledemhelplessi když osobně je mi to vcelku jedno bo Karoo kupovat nebuduSmile

MarTTin
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 11:38

Registrace: 19.12.11
Mluvil jsem v patek v Milane s borcem z Metzeleru a jsou presvedceni ze nova guma bude super i do terenu. Tak jsem mu rikal ze asi mame hodne rozdilny predstavy o tom co je to teren. Shock Vyvynuli ji pry podle pozadavku z BMW ktere chtelo nejakou univerzalnejsi "radobyoff" gumu jako kompromis i na silnici. Mela by vydrzet ca 9-10t km.
Tak piste rychle Jeziskovi, ostre uz proste nebudou..

3axap
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 11:49

MarTTin napsal:
Mluvil jsem v patek v Milane s borcem z Metzeleru a jsou presvedceni ze nova guma bude super i do terenu. Tak jsem mu rikal ze asi mame hodne rozdilny predstavy o tom co je to teren. Shock Vyvynuli ji pry podle pozadavku z BMW ktere chtelo nejakou univerzalnejsi "radobyoff" gumu jako kompromis i na silnici. Mela by vydrzet ca 9-10t km.
Tak piste rychle Jeziskovi, ostre uz proste nebudou..

Taky jsem přesvědčen o tom že bude super i do terénuthumbs upje to vidět na první pohledGrin To "Rádobyoff" bude i v reálu na boku pneumatiky něco jako Stonemaster ?hmm!

TomasTT
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 12:07

Registrace: 15.03.07
Potvrzuju co píše Marttin - na EICMA mě to nedalo a taky jsem se zašel zeptat k Metzelerům a řekli mi to samý - 90% cílové skupiny považuje za "náročný offroad" maximálně polní cestu a na té by tahle nová guma měla fungovat dobře (na suchu i v dešti ale ne v blátě). Životnost bude 2x vyšší a to je prý pro uživatele rozhodující spolu s lepší trakcí na silnici. Jinak řečeno - bavíme se převážně o silničním cestování s tím, že prý ta pneumatika je naprosto ideální i pro cestování dálkové (údajně jí testují v JAR a Namibii), je prý docela odolná proti proražení, dá se provozovat i silně podhuštěná a prostě jsme pro ně exoti, protože desítky tisíc lidí chtějí něco takového a pár "offroad ethusiastů" (cituji pána ze stánku) není dostatečná cílová skupina aby ten produkt vyráběli. Prostě na Karoo můžeme zapomenout. Přišlo mi to, že už není co řešit a je rozhodnuto.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
hicks
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 12:16

Registrace: 09.07.08
TomasTT napsal:
Potvrzuju co píše Marttin - na EICMA mě to nedalo a taky jsem se zašel zeptat k Metzelerům a řekli mi to samý - 90% cílové skupiny považuje za "náročný offroad" maximálně polní cestu a na té by tahle nová guma měla fungovat dobře (na suchu i v dešti ale ne v blátě). Životnost bude 2x vyšší a to je prý pro uživatele rozhodující spolu s lepší trakcí na silnici. Jinak řečeno - bavíme se převážně o silničním cestování s tím, že prý ta pneumatika je naprosto ideální i pro cestování dálkové (údajně jí testují v JAR a Namibii), je prý docela odolná proti proražení, dá se provozovat i silně podhuštěná a prostě jsme pro ně exoti, protože desítky tisíc lidí chtějí něco takového a pár "offroad ethusiastů" (cituji pána ze stánku) není dostatečná cílová skupina aby ten produkt vyráběli. Prostě na Karoo můžeme zapomenout. Přišlo mi to, že už není co řešit a je rozhodnuto.

to je na prd... ani jsem si ji nestacil koupit Grin
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

ripper
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 12:50

Registrace: 05.07.09
hicks napsal:

Tak si ji ještě kup. Smile

Já je mám teď, koupil jsem je s mašinou. No do terénu super, ale hučí jak kráva a hlavně při 100 km/h se začíná vlnit jak had. Frown
Upravil ripper dne 19.11.2012 12:50

esterkafoto.cz
3axap
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 12:59

ripper napsal:
hicks napsal:

Já je mám teď, koupil jsem je s mašinou. No do terénu super, ale hučí jak kráva a hlavně při 100 km/h se začíná vlnit jak had. Frown

Jak to?FrownMorabo přece psal že je to pecka.Smile

ripper
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 13:10

vlastimil napsal:
ripper napsal:
hicks napsal:

Co já vím...? Je sice jetá už asi na půlku, ale i tak. Prostě když jedu kilo tak mašina citelně znervozní a lehce se vlní.

esterkafoto.cz
ripper
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 13:11

vlastimil napsal:
ripper napsal:
hicks napsal:

Do terénu je super, ale na asfaltu se jí zrovna moc nelíbí.

esterkafoto.cz
MarTTin
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 13:18

No jezdim jenom na nich a zadny problem taky nemam. Kdyz jsem poprve prezul z Touracek tak sem se porad ohlizel kde za mnou jede ten autobus, ale uz jsem si zvyk a ani mi to neprijde. Na silnici/ dalnici na nich jezdim cestovkou kolem 150-160, rychleji spis vyjimecne, ale zadny problem se stabilitou moc necitim ani pri 180 (vyjimecne). Vetsinu je ale mam trochu podhustene na ca 2-2,2. Je taky pomerne velky rozdil kdyz jsou nově vyvazene. Obecne myslim ze limity gumy na mokru a v naklonu jsou rozhodne vys nez ty moje, takze me se po ni bude urcite styskat a objednavam do zasoby cry

ripper
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 13:47

MarTTin napsal:
No jezdim jenom na nich a zadny problem taky nemam. Kdyz jsem poprve prezul z Touracek tak sem se porad ohlizel kde za mnou jede ten autobus, ale uz jsem si zvyk a ani mi to neprijde. Na silnici/ dalnici na nich jezdim cestovkou kolem 150-160, rychleji spis vyjimecne, ale zadny problem se stabilitou moc necitim ani pri 180 (vyjimecne). Vetsinu je ale mam trochu podhustene na ca 2-2,2. Je taky pomerne velky rozdil kdyz jsou nově vyvazene. Obecne myslim ze limity gumy na mokru a v naklonu jsou rozhodne vys nez ty moje, takze me se po ni bude urcite styskat a objednavam do zasoby cry

Hmm no tak nevím... že bych měl špatný kus?

esterkafoto.cz
3axap
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 13:53

ripper napsal:
MarTTin napsal:

Hmm no tak nevím... že bych měl špatný kus?

Hmm no tak nevím... že by to bylo jezdcem?

ripper
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 13:55

vlastimil napsal:

Vlastimile, Vlastimile... nenaštveš. Wink
Dostatečně sebekriticky si myslím, že jezdcem to není.

esterkafoto.cz
morabo
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 13:58

Registrace: 10.09.08
MarTTin napsal:

Potvrzuji, mam stejnou zkusenost...
Maiali nel Fango!

+moje cesta do prace: http://vimeo.com/...
+zazitky z Erzbergu 2013:http://www.bmwgs....ost_328808
+rozhovor o Erzbergu IXX a XX: http://www.kolama...e-kodo038/:

https://www.facebook.com/remora.prg/
3axap
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 14:01

ripper napsal:
vlastimil napsal:

Myslíš si to nebo to víš?hmm!

morabo
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 14:07

TomasTT napsal:

Bohužel to bude jak píšeš, rozhoduje markenting, ale stejně se mi to nechce, nechtělo vzdát bez boje, resp. se alespoň o něco nepokusit...

Na druhou stranu i marketingově je to na pováženou, když se takhle Metzeler dobrovolně zbavuje pozice výrobce jediný pořádný existují legální off gumy pro kombinaci 19/17... To mi nepřijde jako uplně rozumný, i když prodeje asi bez debat nejsou závratný. Dalo by se to prostě brát jako reklama...

V tý souvislosti mně zaujala tahle tvoje fotka Wink

lh4.googleusercontent.com/-9pHDcpLn2ZQ/UKocm6r1a2I/AAAAAAAASnU/btpi3M62R6M/s982/P1050214.JPG
Maiali nel Fango!

ripper
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 14:08

vlastimil napsal:
ripper napsal:
vlastimil napsal:

Myslíš si to nebo to víš?hmm!

Abych Tě uklidnil, tak to vím. annoy

esterkafoto.cz
morabo
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 14:11

morabo napsal:
TomasTT napsal:

Bohužel to bude jak píšeš, rozhoduje markenting, ale stejně se mi to nechce, nechtělo vzdát bez boje, resp. se alespoň o něco nepokusit...

Na druhou stranu i marketingově je to na pováženou, když se takhle Metzeler dobrovolně zbavuje pozice výrobce jediný pořádný existují legální off gumy pro kombinaci 19/17... To mi nepřijde jako uplně rozumný, i když prodeje asi bez debat nejsou závratný. Dalo by se to prostě brát jako reklama...

V tý souvislosti mně zaujala tahle tvoje fotka Wink

lh4.googleusercontent.com/-9pHDcpLn2ZQ/UKocm6r1a2I/AAAAAAAASnU/btpi3M62R6M/s982/P1050214.JPG

A ještě poznámka.. Jestli to testujou v JAR a Namibii, tak to pro naše podmínky neni vůbec dobrá zpráva. Tam se testovala i K60scout a výsledkem je guma, která mimo silnici bohužel funguje leda v suchým písku (pravda i hlubším).... Sad
Upravil morabo dne 19.11.2012 14:12
Maiali nel Fango!

MarTTin
ZACHRAŇME OSTROU KAROO!
Přidané 19.11.2012 14:19

Dostatečně sebekriticky si myslím, že jezdcem to není.[/quote]

Ridicem to nebude, osobne se povazuji za zacatecnika Wink
Prezouvals sam nebo v servisu? Ted jsem daval nove a nechaval vyvazit ted na XL rallye a rozdil oproti starym co jsem nazouval v lete sam v rumunsku fakt velky. Hlavne vibrace predniho kola uplne zmizely. Byli ale uz dost sjete a dostali zabrat, tak je mozne ze byla guma na rafku i nejak posunuta.
Zkus je trochu podhustit na ca 2,0, mela by se vic rozplacnout. Trochu vic se sjizdi bocni spunty, ale na funkci zivocichare to nema vliv. Pak uz jde asi jen o zvyk.

Strana 3 z 5:   1    2    3    4    5  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Obecné doplňky na motorku :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 65
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,714
Nejnovější člen: Mickey313

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.29 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI