Už jsem to taky četl.To je zrovna jeden z těch,kteří měli před 23 roky zdobit kandelábry.U PS jsem byl jako záklaďák 7.brigáda Sušice.Tam byl komouš i pokakanej staršina na rotě,natož takovýhle ho.vado.
Upravil Kasak dne 04.12.2012 20:06
Když je hlad,je i husa dobrá.
misak napsal:
Kašáku čéče,já byl jako záklaďák taky v Sušici,ale v jiný době. PS byli pod kalichem v tvý době nebo naproti SOLO?
Naproti Solo,pod Kalichem byli bigoši.
No vidíš to,já byl taky naproti SOLO,ale to už tam byl spoj.prapor (respektive přestěhovaní bigoši) a pod kalichem byli NZ sklady,který jsme chodili hlídat. Dneska z toho našeho je kečupárna a nahoře nějaký autodílny a sklady Jedu? Tedy žiju!
Tak ja nevim, ale ten člověk má v podstatě pravdu. Němci jsou z volné hranice s náma vyloženě nadšení. Alespoň řekl na plnou hubu to co se tu ví už dlouho. Šikanozní kontroly na hranicích naše diplomacie neustále přehlíží. Vy ho tady dezinterpretujete, protože je to komár.
misak napsal:
Kašáku čéče,já byl jako záklaďák taky v Sušici,ale v jiný době. PS byli pod kalichem v tvý době nebo naproti SOLO?
Naproti Solo,pod Kalichem byli bigoši.
No vidíš to,já byl taky naproti SOLO,ale to už tam byl spoj.prapor (respektive přestěhovaní bigoši) a pod kalichem byli NZ sklady,který jsme chodili hlídat. Dneska z toho našeho je kečupárna a nahoře nějaký autodílny a sklady
RTZ zašívárna ve skladu PHM.Když je hlad,je i husa dobrá.
Bob napsal:
Vlastíku nepochopil jsi,odstřelíš se u nás rozumí odvolá z funkce nikoliv bouchačkou to praktikoval pan politruk na pohr.rotě na Sv.Kříži víš
Tak to se Ti omlouvámVětšinou se tady píše o věšení a střílení komančů,tak jsem myslel že se jedná o další hrdinský činA jen tak na okraj kde je to "u nás"?
Upravil 3axap dne 06.12.2012 10:05
allroad napsal:
Tak nám fešáka ukážou v neděli na ČT1 ve 21.15 ve " 168h "
Jesm zvědavý, jak se bude had kroutit
Kdo tam bude? Moc to nesleduji (chci si zachovat duševní zdraví), tak mi uniklo který konkrétní kandidát."Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Taky jedna zrůda.Škoda,že ho za to nikdy nepotrestali.Když poslali do basy Polednovou,tak měli i tohohle soudruha.http://zpravy.idn..._domaci_jwKdyž je hlad,je i husa dobrá.
Bob napsal:
Za chvilku to začíná s politrukem tak se dívejte na čt 1 168hodin
link...?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2