Ehm, vite jak tohle vypada? Nastinim priklad:
Jisti spolecensky neprizpusobivy obcane z mostecka si najali byty. Tyto byty svym nevhodnym chovanim, lenosti, nevzdelanosti, neschopnosti a nechuti pracovat uplne zdemolovali. Kdyz si to uvedomili, zacali rvat, ze nemaji penize a nemaji kde bydlet. Delali bordel a ostatni slusne obyvatele otravovali svym chovanim. Urady si s neprizpusobivymi nevedeli rady a tak jim dali byty nove z penez tech lidi, kterym neprizpusobivy skodily.
Jak myslite, ze ty byty vypadaji?
To ze byla v tomto pripade pouzita logika uradu se zatnutymy zuby beru, holt nejaky zakon toto povoluje, ale to ze takovyhle napad dostanou normalni lidi, kteri se snazi zit si co nejlepe vlastni jedinecnou schopnosti, to me naprosto lame do kolen!
Sahnete si do svedomi, kolik z Vas kazdou chvili nadava, ze musi platit dane na tyhle neprispusobive obcany?! A ted chcete to same udelat a ke vsemu dobrovolne???
Jsou lide, kteri si nove byty urcite zaslouzi, ale to by bylo na slozitejsi rozborku jejich situace a nestranne posouzeni, zda se pomaha tem spravnym lidem.
Děláte z něj chudáka,ale on je jen nezaměstnaný,vlastní s manželkou barák,pronajímá byt v Brně,auto si nechal předělat na plyn,výdaje minimální,žádný hypotéky nesplácí,dostává od státu rantále v nezaměstnanosti,za pronájem,jíst má co,manželka chodí do práce.je to vlastně bohatej a štastnej člověk,když prodá byt v brně - koupí novou 12ku v plný palbě a může jet kolem světa,at vidí,kde jsou na tom lidi mizerně.
Chtěl práci,tak jsem ho nechal pár dní řezat dřevo,což mi pomohl i jsem mu zaplatil,více hodin než odpracoval.ale, at se na mě nezlobí,potřeboval by práci ne horníka,krtka,čím se živil,ale někde u pc,když je na tom závislej,třeba pro it firmu,vyplnovat formuláře a tak.nebo at napíše jakou práci by si představoval.? Mě by se taky líbilo jezdit na moto(třeba dělat reklamu)a dostávat zaplaceno.Ale živím rodinu,tak musím něco rukama vytvořit.sbírka je dobrej nápad,ale já na sociálce platím takovou sbírku,že se ty nahoře jen smějou,a mnou si ruce.
"Žij svůj sen"
Labus01 napsal:
Ehm, vite jak tohle vypada? Nastinim priklad:
Jisti spolecensky neprizpusobivy obcane z mostecka si najali byty. Tyto byty svym nevhodnym chovanim, lenosti, nevzdelanosti, neschopnosti a nechuti pracovat uplne zdemolovali. Kdyz si to uvedomili, zacali rvat, ze nemaji penize a nemaji kde bydlet. Delali bordel a ostatni slusne obyvatele otravovali svym chovanim. Urady si s neprizpusobivymi nevedeli rady a tak jim dali byty nove z penez tech lidi, kterym neprizpusobivy skodily.
Jak myslite, ze ty byty vypadaji?
To ze byla v tomto pripade pouzita logika uradu se zatnutymy zuby beru, holt nejaky zakon toto povoluje, ale to ze takovyhle napad dostanou normalni lidi, kteri se snazi zit si co nejlepe vlastni jedinecnou schopnosti, to me naprosto lame do kolen!
Sahnete si do svedomi, kolik z Vas kazdou chvili nadava, ze musi platit dane na tyhle neprispusobive obcany?! A ted chcete to same udelat a ke vsemu dobrovolne???
Jsou lide, kteri si nove byty urcite zaslouzi, ale to by bylo na slozitejsi rozborku jejich situace a nestranne posouzeni, zda se pomaha tem spravnym lidem.
Protože nechceš zasírat své příspěvkové vlákno, reaguji sem....
Pánové, až poskládáte peníze krtkovi na motorku, potřeboval bych nový tlumiče, splatit hypotéku na barák a konečně nějaký lepší auto.
Budu vás pak častěji obšťastňovat na setkání bmwgs místo práce po večerech a o víkendech. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
No takže se nám to začíná kupit. Ježek se postará o příspěvky na Krtka a já si vemu nastarosti frontu o další zájemce. Takže po Krtkovi jsem druhý
pak následuje Hrabe_X a jeho tlumiče
Upravil PepaLopezu dne 03.04.2013 10:31
Nechápu reakce některých z Vás. Zajímalo by mě jak by jste reagovali vy, kdyby jste se dostali do situace jako je krtek. Má lásku k motorkám a chtěl by jezdit. Rád pomůžu jinýmu. Vím, že se mi to třeba nevrátí, ale třeba někdy ano. Příklad televize Nova pořád nějaký sbírky na postižené děti, ačkoliv mě s tím začínají srát vždycky něco málo přispěji je mi jich prostě líto a to nemluvím o týraných zvířatech tam bych poslal klidně mílióny, kdybych je teda měl
Upravil Bajlak dne 03.04.2013 10:41
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Bajlak napsal:
Nechápu reakce některých z Vás. Zajímalo by mě jak by jste reagovali vy, kdyby jste se dostali do situace jako je krtek. Má lásku k motorkám a chtěl by jezdit. Rád pomůžu jinýmu. Vím, že se mi to třeba nevrátí, ale třeba někdy ano. Příklad televize Nova pořád nějaký sbírky na postižené děti, ačkoliv mě s tím začínají srát vždycky **** přispěji je mi jich prostě líto a to nemluvím o týraných zvířatech tam bych poslal klidně mílióny, kdyby je teda měl
Bajlak napsal:
Nechápu reakce některých z Vás. Zajímalo by mě jak by jste reagovali vy, kdyby jste se dostali do situace jako je krtek. Má lásku k motorkám a chtěl by jezdit.
... asi bych začal dělat něco smysluplnýho
(a prosím nesrovnávej postižené děti a mladýho nezaměstnanýho člověka)
ježku a bajlaku... že vy si z nás taky děláte p.r.d.e.l ...
Upravil chstepan dne 03.04.2013 10:43
(ch)stepan
Bajlak napsal:
Nechápu reakce některých z Vás. Zajímalo by mě jak by jste reagovali vy, kdyby jste se dostali do situace jako je krtek. Má lásku k motorkám a chtěl by jezdit.
To nesrovnávám. Beru to jenom tak, že za to ty dotyčný nemohou ať už postižený člověk, krtek který nemůže sehnat práci nebo třeba živelné pohroma. Kdyby přišla velká voda a přišel by jsi o všechno taky by si byl rád za nějakou sbírku.
Upravil Bajlak dne 03.04.2013 10:44
precti si muj prispevek o kus vys a treba to pochopis. Je rozdil pomoct nekomu, kdo po potrebuje (tyrany deti, zvirata) a je rozdil cpat nekomu prachy jen aby drzel hu.bu. Krtek mi sam napsal, ze ma pul milionu, a zadny penize nepotrebuje, kdyz sem mu radil, kde se daji sehnat...
Bajlak napsal:
Kdyby přišla velká voda a přišel by jsi o všechno taky by si byl rád za nějakou sbírku.
Já to chápu!!! Nejsem ****! Myslím si, že to není jenom o tom, aby zavřel hubu. Stejně se toho asi moc nevybere podle vašich reakcí.