VojtechPolicky napsal:
pročpak dodávkou? jsme myslel že bude vyrážet na motorce normálně od domu...
Protoze je v alpach a prusmycich jeste snih.. Ta holka ma něco odjeto, vi do ceho jde a zaslouzi jen obdiv.. Uz jen proto, ze do toho sla. Je dobra, i kdyby skoncila (nedej buh) po tydnu.. Vse ostatni jsou jen plane reci, od nekterych, co projeli max rumunsko. ( Tim nemyslim Vojtechu Tebe)
Máš recht, má i můj obdiv. Já třeba ještě nikdy nejel dodávkou až do Janova.
No, po pravdě řečeno, vlastně jsem až v daleké Itálii ani nikdy nebyl.
A když tak teď přemýšlím i o té dodávce, tak tou jsem taky ještě nejel... __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
neni...
jen sem dohledal ze pry intenzivne pracujou na propojeni SPOTu se strankou www.motogirltrip.com
"Priatelia,prosíme Vás o trochu trpezlivosti čo týka Katkinej stránky www.motogirltrip.com Dnes v noci sa nám podarilo nadviazať GPS spojenie s Katuškou a teraz na tom intenzívne makajú chlapci aby sme to dostali online na stŕanku.Následne s tým budú spúšťané ostatné veci na webe.Ďakujeme
Pekný děn prajeme a nezabúdajte sa stále usmievať
Váš Motogirltrip team"
Asi jim to moc nejde a link ale nikde nezverejnili
Upravil dufino dne 07.04.2013 22:33
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Jen pro neznalé slovenštiny, nohavičky jsou kalhotky...
1150GSA
Ducttape is like the force: it has a light side and a dark side and it holds the universe together.
nejspis nejses jedinej, kdo po nem aktualne patra 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
"Antikomunismus je náboženstvím se vším všudy, neboť je zcela iracionální - odporuje zdravému rozumu ... a navíc dokonce odporuje i osobní zkušenosti svých vyznavačů. Je založen čistě na víře. Žádné racionální nebo empirické vysvětlení pro něj prostě neexistuje. Je založen na mýtech ještě absurdnějších než je neposkvrněné početí, a svou nenávistností se hravě vyrovná katolictví a nejfundamentalističtějším formám islámu."
sice nesnasi islam... to jednoznacne bod.. ale jsou teda nejaky dost divny.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2