Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 3 z 7:   1    2    3    4    5    6  ...  7  

Jakou televizi
honzapopelka
Přidané 10.05.2013 23:10

Registrace: 14.04.12
nicholas1 napsal:
Dneska jsem se byl zeptat v Datartu, co by doporučili a takovou přednášku jsem ještě nezažil. Ve finále mi bylo řečeno, že za 12 000,- nic moc nepořídím, že to chce alespoň minimálně 15 000,-. Takže nevím zase nic Smile

Jak se zpívá v jedné písničce - "Jednu radu ti dám, poraď si sám".... Kolik lidí oslovíš, tolik názorů vyslyšíš. V podstatě je to stejně všechno na jedno brdo. Každý ti bude chválit to své.
BMW R1200GS (2004)

VasekPraha
Jakou televizi
Přidané 11.05.2013 06:51

Registrace: 21.10.08
naopak

tohle vlákno je celkem konstruktivní, určitě si každý rozumný člověk uvědomí, že nejprve si musí sám uvědomit, jestli TV vůbec potřebuje, kde a k čemu ji bude používat apod a podle toho si nastaví priority

nicholas např zjistil, že bez ohledu na teoretickou vyšší spotřebu elektřiny plazmy oprooti lcd je tento fakt pro něj naprosto zanedbatelný, neboť tv mu nepoběží 24/7

rozhodně nejrozumnější je podívat se, jak jednotlivé tv fungují v prodejně za světla i za tmy, kde může srovnat nejen lcd vs plazma, ale i jednotlivé výrobce a jeho modely mezi sebou, tam si uděláš přehled i o velikosti obrazovky apod

schválně se podívejte do vlákna
JRM66, 3X, honzapopelka, Alda, krtek123, HonzaBMWVW, Brtnik, Dedkoid, Stepan, já, pivos, IL70, mildakm, bobgs = rozumné postřehy
popi, DaniL, (irskej - nevím, jak měříš nízkou spotřebu Wink) = papouškované marketingové heslo, které se nezakládá na pravdě a je jednoduše odhalitelné

Spitfire, MichalKrtek, Schrek = trošku do úsměvu,ale proč ne

pepanek1150 = povzdech, že 20 lidí je 20 názorů - pepánku, ano, zde máš 20 lidí a 20 názorů, ale tyto se navzájem až na malé výjimky nevylučují, spíše se doplňují, aby sis mohl udělat představu ty sám, protože pokud potřebuješ žít ve světě, kde 20 lidí řekne stejný názor, nebo spíš se shodne na stejném spotřebním zboží,pak sorry, ale to naštěstí zatím v ČR není, copak neumíš použít vlastní hlavu a udělat si alespoň přehled oblastí, které jsou pro mě v dané problematice nějak podstatné (když už ne vlastní názor)?

já věřím, že přitroše snahy to dokážeš, stejně jako nicholas Wink dyk sme kucí šikovný motorkářský a nějaká tv je jen nepodstatná epizoda našeho života, ni? tak hybaj od obrazovek a tradá za řídítka!
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.

MartinM77
Jakou televizi
Přidané 11.05.2013 08:21

Registrace: 01.12.11
Musím souhlasi s Vaškem. Jsem člověk, který TV nijak extra nevyužívá, takže mám doma starou bednu, asi 12let starou a do nové TV bych peníze určite necpal.
Ale....v týdnu si mě zavolali majitelé firmy a řekli mi, ať si vyberu TV, že mi ji koupí jako svatební dar - no neber to Wink Bohužel vzhledem k tomu, že se žením přesně za týden, mi moc času na výběr nedali helpless
Poslední věc - mrzí mě, že jsem zde nenašel názor největšího odborníka na "uplněvšechnonasvětě", tedy hixe lol
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..

Spitfire
Jakou televizi
Přidané 11.05.2013 09:35

Registrace: 05.06.12
VasekLpL napsal:

JRM66, 3X, honzapopelka, Alda, krtek123, HonzaBMWVW, Brtnik, Dedkoid, Stepan, já, pivos, IL70, mildakm, bobgs = rozumné postřehy
popi, DaniL, (irskej - nevím, jak měříš nízkou spotřebu Wink) = papouškované marketingové heslo, které se nezakládá na pravdě a je jednoduše odhalitelné

Ve stejné škatulce jako krtek??? Shock Frown Mad
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90

Jara Cimrman
Jakou televizi
Přidané 11.05.2013 10:09

Registrace: 04.07.12
Za mě bych preferoval plasmu a co se zvuku týká domácí kino už není taková raketa, okolo 5000 kč už to docela hraje protože úroveň reprodukce TV je dost mizerná u všech a navíc tam máš rádio a DVD. Ale je to jen můj názor a zkušenost a LCD mám u vnoučat v pokoji a po pěti letech je obraz jak když tam je nataženej igelit a na plazmě žádný změny k horšímu nepozoruji. Používám pro příjem satelit Skylink a sleduji hodně v HD a to je supr. Určitě ne 3D to je a bude mrtvý. Šťastnou ruku při výběru J.C.

bobGS
Jakou televizi
Přidané 11.05.2013 16:24

Registrace: 29.08.11
http://www.alza.cz/42-panasonic-viera-tx-p42ut50e-d329735.htm - tohleto jsem koupil a hodně dobrý, na LEDku se dá koukat, z principu ale neumí všechny barvy, plazma ano, tzn barevné podání plazmy je o hodně lepší. Tuhle můžu opravdu doporučit - vzhledem k ceně je obraz vynikající, průměrná spotřeba je cca o 10 - 15% větší - měřeno. 3D vypnuto.

bubak99
Jakou televizi
Přidané 11.05.2013 16:53

Registrace: 12.07.09
Ja som cakakl donedavna a rozhodoval sa tiez na tv mal som vybranu PLazmu od Panasonicu super obraz ... Ale nakoniec som kupil LG 47LM860v a nebanujem super obraz mala spotreba bez ventilatorov a bez kurenia ako Plazma. Pasivne 3D je na moje oci super. Ale urcite 3D aj ked sa nechces divat na 3D ako ja pretoze 3D technologia ma lepsiu kvalitu obrazu aj v 2D ! ked kvalitny obraz tak s 3D aj na pozeranie 2D. staci si ich dat vedla seba v predajni a pozerat rozdiel ale min 1/2 hodku a uvidis ten rozdiel.

www.dmoto.sk
VasekPraha
Jakou televizi
Přidané 11.05.2013 18:34

nicholas1 napsal:
Musím souhlasi s Vaškem. Jsem člověk, který TV nijak extra nevyužívá, takže mám doma starou bednu, asi 12let starou a do nové TV bych peníze určite necpal.
Ale....v týdnu si mě zavolali majitelé firmy a řekli mi, ať si vyberu TV, že mi ji koupí jako svatební dar - no neber to Wink Bohužel vzhledem k tomu, že se žením přesně za týden, mi moc času na výběr nedali helpless
Poslední věc - mrzí mě, že jsem zde nenašel názor největšího odborníka na "uplněvšechnonasvětě", tedy hixe lol

máš to omezené těmi 12.000,- Kč? z jaké vzdálenosti budeš na tv koukat?

určitě bych šel do plazmy a pokud se mrknu na alzu, tak tam je do 12tis několik tv
http://www.alza.c...1&po=1

ale jen jedna má rozlišení 1920 x 1080 bodů, ostatní mají jen 1024x768
http://www.alza.c...423467.htm
jen je použitá 3 měsíce a zbývá záruka 21 měsíců
Upravil VasekPraha dne 11.05.2013 18:40

VasekPraha
Jakou televizi
Přidané 11.05.2013 18:35

Spitfire napsal:
VasekLpL napsal:

Ve stejné škatulce jako krtek??? Shock Frown Mad

si piš! to máš za tu telenovelu Grin

MartinM77
Jakou televizi
Přidané 11.05.2013 18:40

VasekLpL napsal:
nicholas1 napsal:

máš to omezené těmi 12.000,- Kč? z jaké vzdálenosti budeš na tv koukat?

Mám to omezené 10 000,-Kč. Usoudil jsem, že cca 3 000,- si přidáme. Víc se mi do toho nechce cpát, je to jen telka. Navíc mě čeká výměna oken v baráku, musím dodělat rozvody elektřiny a spoustu dalších věcí. Jsem si plánoval, jak si ještě staromládenecky naposledy tento víkend někam vyjedu a h...o. Zase makám Angry
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..

Juky
Jakou televizi
Přidané 12.05.2013 10:41

Registrace: 04.02.13
Ahoj v cene do 13000 kč sú základné modely, tak si myslím že je úplne jedno akú značku si kúpiš nebude medzi nimi velký rozdiel. Ak sa rozhodneš pre plazmu tak určite Panasonic, ak sa rozhodneš pre led tak Samsung, Lg sú to ale všetko základne modely takže rozdiely minimálne. Ak chceš plazmu tak by som uvažoval o cene nad 40000 inak to nemá zmysel a led sú už niektoré modely cca 25000 kč s dobrou obrazovkou. Ak to budeš dávať do svetlej miestnosti tak je lepšia led v tmavej lepšie ukáže plazma. A ak stále nevieš tak si to objednaj cez net a do 14 dní to môžeš vrátiť bez udania dôvodu a potom skúsiť rovnakým spôsobom inú pc

VasekPraha
Jakou televizi
Přidané 13.05.2013 00:31

nicholas> já bych šel do této http://www.alza.c...329735.htm
regmedia.co.uk/2012/05/29/panasonic_viera_tx-l42et5_freeview_hd_tv.jpg

MartinM77
Jakou televizi
Přidané 13.05.2013 08:11

Vašku tak přesně tuhle mám v hledáčku Smile

Lamark
Jakou televizi
Přidané 13.05.2013 08:40

Registrace: 09.07.08
Nevím jestli jsem nepřehlédl ale taky je nutno řešit jaký je zdroj obrazu...
U fullHD a dobrém signálu se da dívat na plazmu i LCD ale při sledování
horšího SD je plazma "koukatelnější". V obchodě je vždy TV napíchnuté na
blue ray a pouštějí líbivé dema s full contrastem navíc v šerém obchodě.
Např. EUROSPORT HD ma v některých přenosech fakt super obraz ale většina CZ
kanálů (Barrandov, Fanda, Smíchov a pod. "kvalitní" programy) jsou
nekoukatelné...

stepan
Jakou televizi
Přidané 13.05.2013 09:14

Registrace: 05.06.07
nicholas1 napsal:
Vašku tak přesně tuhle mám v hledáčku Smile

Asi takhle, v této cenové kategorii je jendoznačně nejlepší plazma, která má super obraz i u základních modelů, kdežto LED v této ceně jsou levné obrazovky.
S tou Plazmou budeš určitě spokojenej. Plazma má třeba funkci "Smooth film", která ti dělá simulaci 48p filmu. Já to mám teda vypnutý, protože to je přecijen simulace a má to nějaké vedlejší efekty, ale opravdu to dokáže v normálním 24p filmu zdvojnásobit počet snímků ( nějak si je dopočítává ) a efekt je takový, že při pohybu kamery nejsou statické věci v obrazu rozmazané, ale ostré. Tuhle funkci ale mají jenom Plazmy a u Panasonicu se to jmenuje "Smooth film". Když televizi koupíš, tak je myslím ta funkce zapnutá.

Panasonic má několik režimů obrazu, je dobré pro přirozené barvy ( pokud nechceš mít pastelky ) přepnout na režim kino nebo THX. Doporučuje se také prvním cca 300 hodin mít mírně stáhnutý jas. V plazmě probíhá proces "stárnutí", kterej je nejrychlejší prvním několik stovek hodin.

http://kouzelnyzivot.cz
MartinM77
Jakou televizi
Přidané 13.05.2013 09:34

Njn, to jsem si taky říkal, že v obchodě budou určitě pouštět jen programy, u kterých bude telka vypadat dobře..
Druhá možnost, kterou mám v hledáčku je totok:

http://www.alza.c...317565.htm

Co myslíte?

LukyGs
Jakou televizi
Přidané 13.05.2013 10:02

Registrace: 25.08.11
Tu 3D ma muj bracha a jako nic moc. Obraz taky zadny terno, srovnatelny s plazmou Samsung co mam ja. Ten zvuk je taky pravda ze nejni zrovna nejlepsi. Za me kup misto 3D plazmu,sami vyrobci od 3D ustupuji....aai vedi proc
http://www.zednic...
http://luky2.rajc...

www.zednictvilukas.cz
MartinM77
Jakou televizi
Přidané 13.05.2013 10:06

Jj, zvuk jsem četl že nestojí za nic, ale to je nejmenší zlo - i když bude zvuk dobrej, stejně k tomu přismrknu externí repráky..
A kvůli 3D to ani nekupuji, to už je jen bonus navíc, rozhodně to není rozhodující kritérium..

Lamark
Jakou televizi
Přidané 13.05.2013 10:59

Registrace: 09.07.08
Zvuk bych neřešil, do super ploché TV se prostě kvalitní repro nevejde
a často je na zadní straně. Navíc když už řeším obraz tak chci i řádný
zvuk takže 5.1 repro a receiver (investice často převyšující cenu kvalitní TV :-).
Prostorový zvuk má co do sebe hlavně u akčních a horrorových filmů...
Naštěstí už i některé české stanice mají DD. Za mě 3D slepá cesta ale prostorový
zvuk nutnost.

Irskej
Jakou televizi
Přidané 13.05.2013 14:16

Registrace: 23.10.10
A neni lepsi kvalitni stereo bedny nez prostorovej zvuk?
U toho prostoraku by jsi mel sedet v urcity pozici vuci reprakum aby to fungovalo.

Strana 3 z 7:   1    2    3    4    5    6  ...  7  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 68
Členové on-line: 1
zetor

Registrováno: 8,716
Nejnovější člen: LukasValek

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.42 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI