... ak som to u niekoho poplietol, OPRAVTE MA.
zatim sa nazbieralo cca 30ks, vsetkym co ste si objednali poslem do nedele udaje k platbe
Upravil vlk dne 05.04.2014 00:05
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
S udajmi pre platbu zatricko musim este pockat. Bol som informovany ze cena 16 eur bola stanovena pre mnozstvo min. 50ks. Zaciatkom tyzdna to preverim(e) a dam Vam vediet ci sa zdvihne cena a o kolko
Upravil vlk dne 05.04.2014 21:41
mne je to v podstate jedno, aj tak nemam co na seba momentalne, skoro vsetky veci som vyhadzal, samozrejme okrem moto veci
a postupne dokupujem daco na seba
copo@centrum.sk
vlk napsal:
S udajmi pre platbu zatricko musim este pockat. Bol som informovany ze cena 16 eur bola stanovena pre mnozstvo min. 50ks. Zaciatkom tyzdna to preverim(e) a dam Vam vediet ci sa zdvihne cena a o kolko
Ahoj Vlk nevies nic nove ohladom triciek?Uz nemam co nosit.Celu skrinu som vyhadzal.
poslal som Vam PM-ky /alebo mail/, kde je vsetko potrebne napisane.
Konecna cena tricka je: 18,5 eur / ks,
ty ktory chcete dorucit postou priratajte si 1,5 eur / ks pstovne.
AK VSETCI POSLU PENIAZE DO 18.4.2014 tak hned zadavame do vyroby.
Upravil vlk dne 14.04.2014 08:36
vlk napsal:
poslal som Vam PM-ky, kde je vsetko potrebne napisane.
PM postradam, nenasiel som ziadnu spravu copo@centrum.sk
vlk napsal:
PM postradam, nenasiel som ziadnu spravu
mas to v mail-u
vlk napsal:
Zajtra konci termin, dokedy mam vidiet Vase uhrady (peniaze) na ucte.
Dnes som to skontroloval, takmer vsetci ste uz zaplatili, ALE:
.... daddy a svedikGS - od Vas nevidim uhradu na ucte, stala sa niekde chyba? poslali ste? alebo odskakujete z objednavky? DAJTE VEDIET, nech mozem co najskor tricka zadat do vyroby
P.S. - clenovia: zahorak a Bob: Vy peniaze nemusite posielat s Vami mam uz priebeh dohodnuty Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
... cakam na poslednu uhradu, cez vikend posilam MilanoviV zoznam objednanych triciek a ten zadava do vyroby v CZ
Akonahle mi da info kedy budu tricka vyrobene tak Vam sem pisnu ze su u mna k prevzatiu, alebo ze uz sa posiela
ALE ZATIM TERMIN ODO MNA NECHCITE
aby ste si nemysleli ze sa nic nedeje, tak ? DEJE
vsetky tricka su naxystane na vyrobny pas len cakame na jedno tricko - nejaka velkost nebola skladom, cakaju na dodanie a pak sup sup na potlac
.. ako som uz pisal: TRPEZLIVOST RUZE /tricka/ PRINASA Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
taak bohuzial sa nam to nejak predlzuje, dostal som info, ze to "nestastne" triko co chybalo sa vyzdvihuje zajtra a zatim nevim(e) zodpovedne povedat kedy pojdu nase tricka do vyroby.
Poprosim Vas o trpezlivost, viem ze ste poslali peniaze vopred a nerad by som aby ste si mysleli ze je to nejaky klumpot z mojej strany
Tak ma nelinčujte, newim to ovplivnit, kazdopadne tricka pocas tohto leta ponosime Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
neoficialna informacia: zrejme pocas tohto vikendu pojdem po tricka
P.S.: ale pššt, nikomu to nehovorte je to pracovna - neofiko informacia Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk