TomR1 napsal:
Klíče od motorky byly všechny? ... a všechny máš ty doma...?
Přemejšlej koho jsi za poslední dobu do garáže vzal a kdo všechno to viděl!! - vůbec nevyřazuj kamarády apod...věř mi že už jsem slyšel tolik případů kdy to bylo velice překvapující...
Mimochodem: I kdyby zloději šli na objednávku pro GS - nenechájí tam další dvě moto jen tak stát - vždycky garáže vyberou celý kort kdyby měli typ na takovou lahůdku jako tři kousky najednou, leda že by to neměli do čeho naložit...
Tom
Klíče od motorky mám dva + jeden plastový. Do garáže jsem nikoho nebrával, to byla taková domluva mezi náma co tam parkujeme. I když jeden z kluků svou Ducati prodává tak prý nikoho do garáže nebral.
Věřte mi že každý den přemýšlím kde jsem mohl udělat chybu. I když jsem šel moto umýt do garáže (mám to minutu od dvěří bytu) tak jsem vzal kýbl, prostředky na leštění a konzervaci a za sebou jsem přivřel vrata od garáže. Naposledy jsem měl moto venku koncem srpna. Každý týden jsem byl aspoň jednou v garáži.
TomR1 napsal:
Klíče od motorky byly všechny? ... a všechny máš ty doma...?
Přemejšlej koho jsi za poslední dobu do garáže vzal a kdo všechno to viděl!! - vůbec nevyřazuj kamarády apod...věř mi že už jsem slyšel tolik případů kdy to bylo velice překvapující...
Mimochodem: I kdyby zloději šli na objednávku pro GS - nenechájí tam další dvě moto jen tak stát - vždycky garáže vyberou celý kort kdyby měli typ na takovou lahůdku jako tři kousky najednou, leda že by to neměli do čeho naložit...
Tom
Taky bych rekl....s rozdilem,ze to asi nekam nalozit meli,kdyz si ji vzali....a kdyz to meli kam nalozit,tak proc si nevzit neco jako bonus....
Hlidal bych i inzerci s dilama....
PSno je i mozne,ze zlodejicci muzou cist tyto stranky....
Máš pravdu zdravím vás páni zloději .......a budu rád když vrátite motorku
(Myslíte si že to tak stačí? Pomůže to?)
Se s tím nějak roztrhnul pytel. Mladýmu od bratrance včera čorli Berlingo, když u nás přespával. Pět let starej krám s 1,6HDI. To může ukrást jenom bl.... No a stalo se. Platí staré zlaté - Nikdy ničemu nevěř. Ani vlastnímu svěrači.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Se s tím nějak roztrhnul pytel. Mladýmu od bratrance včera čorli Berlingo, když u nás přespával. Pět let starej krám s 1,6HDI. To může ukrást jenom bl.... No a stalo se. Platí staré zlaté - Nikdy ničemu nevěř. Ani vlastnímu svěrači.
Noc před krádeží moto vykradené auto o ulici dál....je toho nějak moc poslední dobou. Někteří lidi se nedonutí poctivě pracovat.......
To bych nerekl.....
Zkus dat na vrata garaze velky inzerat,ze odkoupis zpatky svoji motorku za 30tis.....nebo neco podobneho....
Emile, to by musel bejt ten chmatát totálně vylízanej. Jistou inteligenci projevil již samotným aktem, takže si myslím, že by ho 30 litrů nedonutilo ani pozvednout obočí. Smutné na těhle strojích je, že mají větší cenu rozebrané než v celku.
Už jsem něco podobného zažil, i když ne takovou "ránu" a pořád sním o tom, že bych chtěl být pár okamžiků s tím tvorem o samotě. Nebo alespoň opravdu vědět, kterej to byl.......
Řekni sám, když ti "odlehčili" ve spánku.......
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
To bych nerekl.....
Zkus dat na vrata garaze velky inzerat,ze odkoupis zpatky svoji motorku za 30tis.....nebo neco podobneho....
Dobrý nápad.........
Jen víš jak to je záleží jak se na to budou dívat kluci kteří tam pořád parkují.
vobec by som sa na to nepozeral cez oci tvojich spolugarazovnikov, a za 1100€ ti to asi novy majitel urcite nevrati, co ukradli kamosovi auto tak mu ho ponukli za 50% trhovej hodnoty s "garanciou ze oni mu ho uz neukradnu"... ak uz nesla smerom Rusko tak je pravdepodobne ze uz je rozobrana
pripadne niekto kupil za pár šupiek totálku a len prehodil rám s VIN a je "opravené"
live fast, die young be wild, have fun
To bych nerekl.....
Dobrý nápad.........
Jen víš jak to je záleží jak se na to budou dívat kluci kteří tam pořád parkují.
vobec by som sa na to nepozeral cez oci tvojich spolugarazovnikov, a za 1100€ ti to asi novy majitel urcite nevrati, co ukradli kamosovi auto tak mu ho ponukli za 50% trhovej hodnoty s "garanciou ze oni mu ho uz neukradnu"... ak uz nesla smerom Rusko tak je pravdepodobne ze uz je rozobrana
pripadne niekto kupil za pár šupiek totálku a len prehodil rám s VIN a je "opravené"
Áno to je taky možné. nakonec těch možností je několik. Ještě jednou vylepím info o krádeži všude kolem s odměnou vedoucí k nalezení nebo dopadení a uvidíme.
Držím palce. Poslední úspěšnější odlov ****a pamatuju jako kuryr kdy kradez tehdy hned za tepla nekdo hlásil u kuryru. Bylo to po revoluci a tehdejší kurýrní odplata byla policii vytana ikdyz skončil na jipce. Az nas budou vice co misto zabezpečení budou používat opravdu smrtelne pasti a hluboké jámy a připravené vápno. Pak mozna bude o neco lepe, pak se ****ove zamysli zda ma cenu riskovat život či uz nema co ztratit.
bagr napsal:
Držím palce. Poslední úspěšnější odlov ****a pamatuju jako kuryr kdy kradez tehdy hned za tepla nekdo hlásil u kuryru. Bylo to po revoluci a tehdejší kurýrní odplata byla policii vytana ikdyz skončil na jipce. Az nas budou vice co misto zabezpečení budou používat opravdu smrtelne pasti a hluboké jámy a připravené vápno. Pak mozna bude o neco lepe, pak se ****ove zamysli zda ma cenu riskovat život či uz nema co ztratit.
Já myslim,že 50 už je dost peněz..
Ale bejt tebou tak co nejvíc tlačim na policii,jinak se na to vyserou...jako u nás doma,když vykradli dílnu...
Tak at se najde,celá a v pořádku...
Mlha napsal:
Já myslim,že 50 už je dost peněz..
Ale bejt tebou tak co nejvíc tlačim na policii,jinak se na to vyserou...jako u nás doma,když vykradli dílnu...
Tak at se najde,celá a v pořádku...
Eman_ napsal:
Jooo,zkus na ty policajty zatlacit,poprosit je obálkou. ...vzdyt to misto muze zamerit operator,jestli v tu dobu tam nebyl nejaky mobil....tak to delaj pri zavaznych tresnich cinnostech,ale tohle do toho nespada,tak se na to asi vyprdnou nebo budou rikat,ze to nejde....
Zkusil bych kontaktovat mistniho clena SWATa,brno je jeho region,jestli se nepletu,treba by ti pomohl nebo alespon muze promluvit s tim oddelenim co te ma nastarosti...
Me SWAT taky jednou dost pomohl,jeste jsem dluznikem a ma u me odmenu....