siso napsal:
V 2009 to kamoša vyšlo na 200 €. Moto ale išla deň za ním nákladným vlakom a musel ju zabaliť do bedne.
Nás opačným smerom v tom istom roku 700€. Ale najrýchlejší spoj a moto išlo s nami vo vlaku. Tomu sa hovorí rozdiel.
S tim vlakem to bylo loni spatny, do 160kg a v bedne, my to resili v Novosibirsku pres spedici a jelo to jejich vagonem bez krabice. Standartni cena je 6 rublu za kilo a kolik to ma, nikoho nezajima. Takze nas Novosibirsk Moskva vysel transport asi 2tis. Kc. Jmenovalo se to tusim Azimut. Jen jsme museli mit vlastni kurtny. Do Irkutska to resili kluci z Dokolakolem a co mi rikali, byl to desnej balik. Jo a jeste jsem zapomnel, masina muze jet ve stejnym vlaku ale nemusi, ale vse jde domluvit na te spedici, kde ti reknou cislo vlaku a podle toho si koupis listek.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Vasco z Irkutsku do Moskvy tři a půl dne.
A platili jsme v r.2013 na naše cca 13 tisíc celkem, v kupé, motorka přijela do Moskvy den po nás...
Ceny se ale různí, podobně jako třeba ceny trajektů… Třeba v pátek(příklad) je to dražší než ve čtvrtek anebo můžeš chytit nějaký last minute...
Zdenda
Kluci z dokolakolem rikali, ze listek na prepravu ctyrkolky, plus lupen do kupecka je na jednoho cloveka vysel na cca 22.000,-
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Zdenda napsal:
Vasco z Irkutsku do Moskvy tři a půl dne.
A platili jsme v r.2013 na naše cca 13 tisíc celkem, v kupé, motorka přijela do Moskvy den po nás...
Ceny se ale různí, podobně jako třeba ceny trajektů… Třeba v pátek(příklad) je to dražší než ve čtvrtek anebo můžeš chytit nějaký last minute...
Tyjo to je dobra cena, nam nabizeli kupe za 14tis a to to bylo o den a pul kratsi cesta...je pravda, ze jsme jeli tusim v nedeli jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
geofre napsal:
Kluci z dokolakolem rikali, ze listek na prepravu ctyrkolky, plus lupen do kupecka je na jednoho cloveka vysel na cca 22.000,-
jo je to tak jelikoz 4kolka je uz dvojnapravove vozidlo je to tak i podle stranek, jiank aj jedu 2016 Magadan
Upravil schrek dne 09.02.2015 20:09
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahoj,
vím, že cena byla do 13 tis. a že to bylo cca 6 za motorku a cca 7 za vlak.
Vlak kterým jsme jeli, jel z Ulanbataru, přes Ulan Ude do Moskvy…
Pozor všude moskevský čas.
Zleva- čas příjezdu do stanice, délka přestávky, čas odjezdu ze stanice, vpravo km z Ulanbataru.
Takže jsme věděli, že třeba v Mariinsku stojíme 26 minut, tak jsme si zaběhli mimo nádraží pro láhev vodky… Na nádraží se chlast prodávat nemůže a v našem vlaku bylo hodně draho...
Zdenda přiložený následující obrázek:
Kluci, má někdo čerstvější zkušenost s touto trasou? (hlavní tah severním Mongolskem) Nikde nemohu zjistit, je-li tam asfalt:-( Děkuji, V
Vasco přiložený následující obrázek:
Vasco napsal:
Kluci, má někdo čerstvější zkušenost s touto trasou? (hlavní tah severním Mongolskem) Nikde nemohu zjistit, je-li tam asfalt:-( Děkuji, V
Vašku máš suprové Mitasky,ty asfalt vůbec nepotřebuješ..
Tým severom bude trocha asfaltu len na východe potom už až na hranicu nič . "Leda" bi sa to zmenilo za tie roky čo sme tade išli mi, 2009. A určite odboč na jazero Chovzgol.
Upravil siso dne 16.03.2015 19:27