Petr89 napsal:
To je prostě naprosto bez komentáře, co jste tady za nabídku půjčení motorky za F650(gs) předvedli. Navíc ji ani jeden nemáte uvedenou v profilu, nevím tedy, proč tu vůbec reagujete. Honit si tu vzájemně ega klidně můžete, ale normální lidi, kteří si to zde budou číst, vás budou stejně mít za bandu ***** (doplňte si sami).
Hornet má motor z CBR, jen trochu jinak naladěný.
... a to je nějaká povinnost mít ji uvedenou v profilu ty jeden ****** (doplň si sám) ???
To je zase pěkný "zimní" téma.
Já to vidím asi tak, že když má někdo olítanou F650GS tak by asi nebyl problém vyměnit si ty motorky na vyzkoušení na nějaké projížďce a tak byla ta nabídka asi myšlená a zdá se, že nikdo z reagujících tuhle motorku v přibližně stejné cenové kategorii jako je ta jeho motorka nemá. Vyměnit si na chvíli motorku s kamarádem není tak úplně ****ní nápad - i když každý známe 1000x omílané "ženský a motorky se nepůjčujou". Dá se tak poznat, že na mé motorce je něco jinak, dá se odhalit problém s podvozkem, podivné chování při brždění apod. Ale prohodit si motorky s kamarádem je asi něco jiného než s naprosto cizím člověkem a ještě k tomu naprosto jinou kategorii motorek.
Ale pokud mám vyšperkovanou 1200GS v hodnotě několik set tisíc tak asi nebude logický půjčovat jí proti motorce v hodnotě 50-60 tis. pokud to není kamarád. Ale stará F650GS v podobné ceně - proč ne?
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Co tady paušalizujete to ršení že motorky a ženský se nepučujou? Já s mejma kamošama si naprosto běžně prohazujeme mašiny už nějakejch 15let a aspoň sme si vyzkoušeli snad všechny druhy a typy motorek co existujou. Dřív sem třeba naprosto běžně motorky měnil natrvalo,omrzelo mě enduro,tak sem ho vyměnil za silnic,tu po sezoně za čopra atd a vždycky se našlo dostatek zájemců.
Děláte jako by Vaše motorky byla nejvěčí poklad pod sluncem a přitom to má polovina lidí v bordelu,zasraný,zbastlený a zaparkovaný v kůlni vedle cirgule:-)
Dotyčnej evidentně nechtěl pučit/měnit motorku za dvě kila,ale starou ludru za šedesát za starou ludru za šedesát jiné koncepce...
A polovina lidí co by se svezla by si toho horneta nechala,protože na nějaký silniční mr.dání je daleko lepší,jak se třepat na jednobuchu...
TomasTT napsal:
To je zase pěkný "zimní" téma.
Já to vidím asi tak, že když má někdo olítanou F650GS tak by asi nebyl problém vyměnit si ty motorky na vyzkoušení na nějaké projížďce a tak byla ta nabídka asi myšlená a zdá se, že nikdo z reagujících tuhle motorku v přibližně stejné cenové kategorii jako je ta jeho motorka nemá. Vyměnit si na chvíli motorku s kamarádem není tak úplně ****ní nápad - i když každý známe 1000x omílané "ženský a motorky se nepůjčujou". Dá se tak poznat, že na mé motorce je něco jinak, dá se odhalit problém s podvozkem, podivné chování při brždění apod. Ale prohodit si motorky s kamarádem je asi něco jiného než s naprosto cizím člověkem a ještě k tomu naprosto jinou kategorii motorek.
Ale pokud mám vyšperkovanou 1200GS v hodnotě několik set tisíc tak asi nebude logický půjčovat jí proti motorce v hodnotě 50-60 tis. pokud to není kamarád. Ale stará F650GS v podobné ceně - proč ne?
Takhle nějak to beru i já.Ale pokud dotyčný hned v druhém příspěvku všem nadává,tak mu moc lidí tu motku nepůjčí.
Petr89 napsal:
To je prostě naprosto bez komentáře, co jste tady za nabídku půjčení motorky za F650(gs) předvedli. Navíc ji ani jeden nemáte uvedenou v profilu, nevím tedy, proč tu vůbec reagujete. Honit si tu vzájemně ega klidně můžete, ale normální lidi, kteří si to zde budou číst, vás budou stejně mít za bandu ***** (doplňte si sami).
Hornet má motor z CBR, jen trochu jinak naladěný.
Jenze Ty ses zminoval i o zapujceni boxera a chtit doplatek za to, ze by Ti nekdo pujcil treba boxera oproti Tvemu Hornetu, je trosku mimo...
Takze vychladni ******* Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Vikec napsal:
Co tady paušalizujete to ršení že motorky a ženský se nepučujou? Já s mejma kamošama si naprosto běžně prohazujeme mašiny už nějakejch 15let a aspoň sme si vyzkoušeli snad všechny druhy a typy motorek co existujou. Dřív sem třeba naprosto běžně motorky měnil natrvalo,omrzelo mě enduro,tak sem ho vyměnil za silnic,tu po sezoně za čopra atd a vždycky se našlo dostatek zájemců.
Děláte jako by Vaše motorky byla nejvěčí poklad pod sluncem a přitom to má polovina lidí v bordelu,zasraný,zbastlený a zaparkovaný v kůlni vedle cirgule:-)
Dotyčnej evidentně nechtěl pučit/měnit motorku za dvě kila,ale starou ludru za šedesát za starou ludru za šedesát jiné koncepce...
A polovina lidí co by se svezla by si toho horneta nechala,protože na nějaký silniční mr.dání je daleko lepší,jak se třepat na jednobuchu...
Vikec napsal:
... s kámošema
natrvalo sem je měnil s cizíma... Prohodili sme se je na víkend a v nedělu sme si zavolali jestli si je necháme,nebo né...
Petr89: kdybys na začátku jasně napsal, že bys chtěl prohodit se starou 650GS a nezačal do toho motat jakýsi doplatek, tak by se ti tu asi nikdo nesmál. Starou 650 tu už asi moc lidí nemá.
Ahoj, jsem vlastník Honda CB 600 F Hornet rv 2002, bezproblémová, chtěl bych ale vyzkoušet i jinačí motorky, hlavně jsem zvědavý na jednoválec, může být Dakar nebo starší Funduro, ale samozřejmě to může být i boxer :-)
Kdybych měl co, hledás, tak to zkusim. Čtyřvál jsem ještě nejezdil. Mýho boxera/mazlika měnit nechci, ale Tvýho smajlíka jsem pochopil.
Kubrt napsal:
Vaz slova mladej... Na takovyhle drsny "ajtaky" tu neni nikdo zvedavej.
Vždycky se najde potrefená husička, třeba o čtyři roky starší zelenej mozek ... "mladej".
Vždycky se najde potrefená husička, třeba o čtyři roky starší zelenej mozek ... "mladej".
Nic si z toho nedělej!
Prave sis stoupnul do rady za par mistnich curacku, ktery bych osobne velice rad poznal Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Nic si z toho nedělej!
Prave sis stoupnul do rady za par mistnich curacku, ktery bych osobne velice rad poznal
Snad jednou poznáš i sám sebe, protože jsi první v řadě! Těším se.
Teda, diky. Vzdycky jsem chtel byt jednicka a od Tebe si toho obzvlast vazim Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
já jen nechápu proč to řešit vyměňováním motorek, když se stačí stavit v cartec bmw, tam si domluvit půjčení 650 a hotovo.
bude to pojištěný a zadarmo......
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Mě by spíš zajímalo, jestli by Ti to ten dotyčnej řekl do očí. Asi né že, protože za klavesnicí je každej mistr světa. Chápu, že si chce týpek motorku vyzkoušet, taky jsem si chtěl Báwo vyzkoušet, když jsem měl ještě 11XX, ale dost špatně to formuloval a závodní motor u 6ky Horneta mě fakt rozesmál