Chtěl jsem jet na Nedamov, vidět pár lidí...a oni budou u nás v beskydech. Asi změním plány, musím splatit nějaké dluhy :-) Takže jestli můžu, rád dorazím. Spím kdekoli, vezmu si stan. A rad si poslechnu co mě jednou taky ,,snad" čeká za zažitky až si dvouventil pořídím.
Waltr napsal:
Chtěl jsem jet na Nedamov, vidět pár lidí...a oni budou u nás v beskydech. Asi změním plány, musím splatit nějaké dluhy :-) Takže jestli můžu, rád dorazím. Spím kdekoli, vezmu si stan. A rad si poslechnu co mě jednou taky ,,snad" čeká za zažitky až si dvouventil pořídím.
Jo jo budes koukat poslouchat a za rok nebo dva dorazis na vlastni
Pred nekolika lety jsem u tebe byl pro CD Rom s dilenskou prieuckou na 12ku. Moc dobre slouzi takze jsem vdecky a rad se naoplatku podelim s zatim cerstvymi zkusenostmi ktere jsou jeste lepsi nez jsem cekal.
Pája
Vim ještě o par lidech kteří přijedou,tak tipuju,že nas bude tak do 30.Tak snad by to mohlo byt pohodove komorní setkání.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
No,je jasný,že množství ředí kvalitu Minule nás tam bylo tak 12 a byla to skoro dokonalá akce...navíc "no madam" a někteří léta svazovaní se konečně odvázali Letos už to bude jenom horší ale nemám co dělat,tak se stavím Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Waltr napsal:
Jo jo budes koukat poslouchat a za rok nebo dva dorazis na vlastni
Pred nekolika lety jsem u tebe byl pro CD Rom s dilenskou prieuckou na 12ku. Moc dobre slouzi takze jsem vdecky a rad se naoplatku podelim s zatim cerstvymi zkusenostmi ktere jsou jeste lepsi nez jsem cekal.
Ano pamatuji, s nějakou slečnou..tu si pamatuji víc :-))))
Upravil Waltr dne 24.05.2016 05:02
Pavle,já jestli můžu tak bych taky dojel, jak jsem psal dřív - na "třindě se sajdou" a vemu i synečka sebou, spaní nevím, vše bude od toho jak moc nás bude limitovat pr..l a bude chuť jet domů. PS: anketu jsem vyplnil. Tomáš.
Tož taky dojedu, když jsem to slíbil.
Ale zatím mám měsíc zánět v šlachách v rameni a krku(vlastní odhad, doktory nevyhledávám) a každým dnem je to trošku horší, zrovna teď neotočím heftem plynu a když otočím hlavou doleva, tak skoro omdlím - nějak mi tam něco vypíná mozek.
Takže dojedu jen ze soboty na neděli pokud se neohlídnu a neusnu .... ono to nějak dopadne.
Ale od minulé neděle už jsem nasadil léčbu, tak věřím, že to povolí, motorka to vydrží a jestli já se uvidí. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Já nakonec nedojedu doktorka mi už nechce změnit místo pobytu, a asi bych to ani neuspojkoval tak snad za rok
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
Tak někdo ubyl,někdo přibyl.Myslím že odhad množství lidí by mohl cca sedet.
Kdo přijede na něčem jiném než na dvouventilu,tak teda může.Akorát se s ním budeme bavit trochu míň.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
D-A-G-R napsal:
Já nakonec nedojedu doktorka mi už nechce změnit místo pobytu, a asi bych to ani neuspojkoval tak snad za rok
jaak za rok, ty uz to letos nevytahnes ? az se pudes enom tak project nekam na koffi tak to obvolej a negdo se chytne...koffi a zmrzlinku bych si taky dal.
Kupredu spatki ni krok...