Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 3 z 4:   1    2    3    4  

Tak jsem dneska dojezdil
becka
Přidané 09.05.2016 05:41

Registrace: 12.10.07
Zdar Mali. gratuluju k výbornýmu artistickýmu číslu.
kámošovi taky v pátek auto nedalo přednost. Speed triple prasklej rám a celkem dobitej. Jaký máš zkušenosti? Jak na pojištovnu, aby to dopadlo dobře?
hlavně, že je pivo ftlamě

Alda
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 09.05.2016 08:09

Registrace: 20.10.07
Ty kraso... no hlavne ze se nikomu nic nestalo, motorku vem cert, tu vyresi havarijko vinika.

Alda
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 09.05.2016 08:13

Registrace: 20.10.07
Mimochodem, mluvite tu o starostech s opravou... jaky starosti?
Nekolikrat jsem podobny situace s autama resil, vzdy jen auto odevzdam do autorizovanyho servisu, kterej je smluvni pro pojistovnu, tim docilim 100%tni opravy a finance neresim vubec, ty jdou mimo me.
Pokud to nechci bastlit a zkouset dostat z pojistovny nejaky zpropitny jinou cestou, nevidim problem. Naopak bych se radoval z hromady novych dilu.

pavelgsxrv
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 09.05.2016 10:03

Registrace: 28.04.11
Alda napsal:
Nekolikrat jsem podobny situace s autama resil, vzdy jen auto odevzdam do autorizovanyho servisu, kterej je smluvni pro pojistovnu, tim docilim 100%tni opravy a finance neresim vubec, ty jdou mimo me.
Pokud to nechci bastlit a zkouset dostat z pojistovny nejaky zpropitny jinou cestou, nevidim problem. Naopak bych se radoval z hromady novych dilu.
Aldo bohužel už to není uplně taková pravda něco jiného je škoda na nové či zánovní věci a uplně jinde je to u staré vrány co ma nahrkáno třebas 180000km . Pjištovny dnes jen a jen drbou lidi jak můžou aby ušetřili a to my nikdo nevymluví . Počkej až přijede MrGS a Milan (pokud neemigrovali do DŽA) tak nám k tomu také poví...
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...

omar71
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 09.05.2016 13:54

Registrace: 07.10.11
pavelgsxrv napsal:
Alda napsal:
Aldo bohužel už to není uplně taková pravda něco jiného je škoda na nové či zánovní věci a uplně jinde je to u staré vrány co ma nahrkáno třebas 180000km . Pjištovny dnes jen a jen drbou lidi jak můžou aby ušetřili a to my nikdo nevymluví . Počkej až přijede MrGS a Milan (pokud neemigrovali do DŽA) tak nám k tomu také poví...

jak psal Alda . Ja to u aut nikdy neresil. Pokud nehodu zpusobil nekdo jinej nestaral jsem se o plneni. Autorizovanej servis a udelali vse co bylo treba a pojistovna zaplatila. Nikdy zadny kraceni at slo o auto stary rok nebo 5 let.

Roman

Ivan
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 09.05.2016 14:33

Registrace: 10.02.07
pavelgsxrv napsal:
Alda napsal:

No tak pojišťovny asi drbou a bylo by jistě pěkné dovézt rozmlácenou, 20 let starou motorku do servisu a nechat ji opravit z nových dílů. Bylo by pěkné, mít to bez starostí. Třeba to tak dopadne a když ne, tak 11-ky se dnes dají koupit hodně pod 100 tisíc. A za kolik se dá sehnat z Německa bouchlá na předek, aby se z ní opravila ta druhá? A zbytek se dá prodat na ND. ŕešení se vždycky najde a s čím jsem za ta léta přišel do styku, v menšině případů na tom byl majitel finančně škodný, spíš naopak. Jasně, jsou to starosti a delší dobu se nejezdí, to je blbý, když mi rozbli auto, pojišťovna zaplatila náhradní, ale to bylo firemní, u motorky to asi nepůjde..
Hlavně že jsou celé kosti. Držím palce!

Kasak
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 09.05.2016 15:52

Registrace: 28.08.08
MALI napsal:
Ta louže je benzín, protože jsme 10 km před tankovali a měl jsem plnou bandu - teklo to přepadem. Převodovka se zdá být OK a kardan v ní drží. Odnesl to konec kardanu (příruba s tisícihranem), kterej je prasklej jak se vytrhla celá rozvodovka - ta to má taky za sebou a nohavice kardanu taky. Kolo vypadá OK. Něco málo pobraly i kufry. Měl jsem kliku, že jsem celej. Nemám ani škrábnutí, jen trochu cejtim krk, jak mi šla hlava dozaduSmile

To Marta: To je mi jasný, že by se to hodilo jako zdroj náhradních dílů, pár doplňků tam je a myslim, že Kašákovi by se hodila celá převodovkaSmile
Jak se k tomu postaví pojišťovna uvidíme, ale vzhledem k tomu, že už mám svý zkušenosti, tak se určitě o**** nenechám.
Mali, hlavně žě jsi v cajku a jsem rád, že na mě myslíš. I když takhle nutně jsem tu převodovku nesháněl, abys kvuli tomu vrakoval svoji.Shock
Když je hlad,je i husa dobrá.

vojta
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 09.05.2016 17:20

Registrace: 10.04.11
tyvoe, tak hlavne ze jsi celej, posilame ti s Miris Tureckyho hubana Grin
jel jsem kolem koule
www.jedemkolem.cz

www.nomadist.cz
MALI
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 09.05.2016 20:08

Registrace: 17.05.08
Dík kluci. Zatím jsem nahlásil škodu, poslal doklady a čekám na likvidátora. Opravovat to z novejch dílů by asi vyšlo víc než celá cena motorky, byť jsou na ní doplňky asi za 80. Uvidim co s tim vymyslim - v nejhoršim se to prodá a koupím jinou no. Ve středu povalim na dovozku s PDčkem, ať mám na čem jezdit. Zatím stavim sajdu. Dneska jsem na ní navrčel po delšim přemlouvání motor na kterym jsem dělal částečnou GO, tak jsem z toho měl radost (sousedi taky, bo tam ještě nejsou výfukySmile ).
Upravil MALI dne 09.05.2016 20:08

pavelgsxrv
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 09.05.2016 20:52

[quote]MALI napsal:
Dík kluci. Zatím jsem nahlásil škodu, poslal doklady a čekám na likvidátora. Opravovat to z novejch dílů by asi vyšlo víc než celá cena motorky, byť jsou na ní doplňky asi za 80. Uvidim co s tim vymyslim - v nejhoršim se to prodá a koupím jinou no. Ve středu povalim na dovozku s PDčkem, ať mám na čem jezdit. Zatím stavim sajdu. Dneska jsem na ní navrčel po delšim přemlouvání motor na kterym jsem dělal částečnou GO, tak jsem z toho měl radost (sousedi taky, bo tam ještě nejsou výfukySmile ).[/quote A já doufám že se sajdama dáme brzo jízdu a výfuky tam nandáš jinak jedeš leda za mnou secret Jo a mysli na moje naše vape thumbs up

pavelgsxrv
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 09.05.2016 20:52

[quote]MALI napsal:
Dík kluci. Zatím jsem nahlásil škodu, poslal doklady a čekám na likvidátora. Opravovat to z novejch dílů by asi vyšlo víc než celá cena motorky, byť jsou na ní doplňky asi za 80. Uvidim co s tim vymyslim - v nejhoršim se to prodá a koupím jinou no. Ve středu povalim na dovozku s PDčkem, ať mám na čem jezdit. Zatím stavim sajdu. Dneska jsem na ní navrčel po delšim přemlouvání motor na kterym jsem dělal částečnou GO, tak jsem z toho měl radost (sousedi taky, bo tam ještě nejsou výfukySmile ).[/quote A já doufám že se sajdama dáme brzo jízdu a výfuky tam nandáš jinak jedeš leda za mnou secret Jo a mysli na moje naše vape thumbs up

MALI
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 09.05.2016 21:12

Však už se to rýsujeSmile VAPE objednáme, 350 dostavim a budu připojovat.
MALI přiložený následující obrázek:

[133.69Kb]

pavelgsxrv
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 09.05.2016 21:14

Tak až pojedeme já ty výfuky sundám taky a hned dáme závod thumbs up

Bubak
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 09.05.2016 21:51

Registrace: 26.03.07
..tyjo pekna triapula....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure

MALI
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 10.05.2016 21:31

Dík - stavim jí od základu. Novej lak, částečná GO motoru, spojovák, repas tlumičů atd. Co nevidět budu připojovat sajduSmile

namork1
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 10.05.2016 22:30

Registrace: 16.04.13
MALI napsal:
Dík - stavim jí od základu. Novej lak, částečná GO motoru, spojovák, repas tlumičů atd. Co nevidět budu připojovat sajduSmile

Pěkná ... chybí ti ještě ale pevná stupačka jestli vidím dobře Nos

MALI
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 25.06.2016 22:21

Tak už zase skáču přes kalužeSmile Díky SERVISÁKU!!!
MALI přiložený následující obrázek:

[145.53Kb]

zetor
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 26.06.2016 07:31

Registrace: 09.11.10
Takže do Gapa jedeš? Wink

hofi01
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 26.06.2016 09:59

Registrace: 01.05.15
MALI napsal:
Tak už zase skáču přes kalužeSmile Díky SERVISÁKU!!!

Parádní práce, vypadá jako nová !! Tak přeju ať nadále slouží bez problémů Mali thumbs up

http://hofi01.rajce.idnes.cz
Peacemaker
Tak jsem dneska dojezdil
Přidané 26.06.2016 12:14

Registrace: 25.05.07
Jojoj co to tady čtu? Tak hlavně že je už vše OK!
A přidávám se s dotazem na GaPa. Já po roční pauze kvůli pitomé nemoci zase vyrážím, tak rád tam s tebou pokecám a lupnu pár pivek!Wink

Strana 3 z 4:   1    2    3    4  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 109
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,731
Nejnovější člen: masilkov

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.39 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI