ja si koupil LWR a LWD primo od nich ... i s trickama ...
duvod?
treba tim prispeju na to, ze budou mit prachy na dalsi cestu ...
... toz asi tak ...
a taky sem poslal nejaky prachy na deti v africe ktery podporujou ... parkrat sem tam byl a vim o cem to tam je ... takze tech par fufniku ktery bych tady dal za pat piv nebo neco vina mi lito neni ...
Draco napsal(a):
Závod do Dakaru náhodou v češtině někde není? Mám koupené originál DVD z TT, ale čeština je čeština. Jednou jsem ho chytl na Discovery, ale to byly poslední dva díly.
Já to z Discovery stihnul nahrát komplet,ale prej je to kratší než originál. Nevim,ten jsem neviděl.
Jestli chceš,tak mám.
Jestli je TV verze kratší, to nevím, zas tak jsem to nesledoval. Jinak na to kouknu v TV, začíná to zase na Discovery od 28. listopadu 2009 06:25.
Ale díky.
V televizi to je vysilane "volne s reklamamama" - ne zadarmo, ale za cenu toho, ze se podivas na tu reklamu.
Takže, když si v televizi během reklamy přepnu kanál nebo reklamu přetočím na videu, tak je to nelegální?
Sakra, to jsem nevěděl ...
Ale vážně, v ČR je nelegální pouze sdílet video, stahovat ho můžeš do alelujá (hudbu taky), a nic platit nemusíš. Je to za to, že se u nás platí autorské poplatky (někdo tomu říká výpalné). Takže tato otázka může být maximálně na toho, kdo to dal na net.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Draco napsal(a):
Závod do Dakaru náhodou v češtině někde není? Mám koupené originál DVD z TT, ale čeština je čeština. Jednou jsem ho chytl na Discovery, ale to byly poslední dva díly.
Já to z Discovery stihnul nahrát komplet,ale prej je to kratší než originál. Nevim,ten jsem neviděl.
Jestli chceš,tak mám.
Můžeš to šoupnout na Rapidshare?
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black