Včera jsem se rozhodl, že než umřu, musím ještě aspoň jednou vidět Brňáka Jima, a prd... Taková blamáž
Tak jsme to zase otočili domů.
Mr GS přiložený následující obrázek:
[389.56Kb]
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Včera jsem se rozhodl, že než umřu, musím ještě aspoň jednou vidět Brňáka Jima, a prd... Taková blamáž
Buď rád. Po hodině rozhovoru by jsi prodal BMW a koupil Hondu. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Bob napsal:
Musíš komunikovat,už jsou mobily,stačilo zavolat,řekli by jsme ti,že jel po snídani domu.
A co by se tím změnilo?
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
Mr GS napsal:
Buď rád. Po hodině rozhovoru by jsi prodal BMW a koupil Hondu.
Proč? Jim už nemá R18? Náhodou jsem potřeboval nachytřit ohledně karburátorů.
Bob napsal:
Musíš komunikovat,už jsou mobily,stačilo zavolat,řekli by jsme ti,že jel po snídani domu.
A co by se tím změnilo?
No asi nic,že jsi k nám nemusel jet zbytečně,protože pochybuju,že nás nefundovanych do karbecu by jsi chtěl vidět, i když Brnak Jim měl hodinovou debatu mezi 4 očima s Francisem ohledně vacek a karbecu,že by jsi byl z nich nadsenej. po hodině křiku a malování na papír Brnak uznal,že má Francis pravdu,což jsem ocenil.
Klobouk dolů před tech.znalostma Francise všechny nás strčil do kapsy.
Btw kamosi z Brna ukažte Brnakovi jak se přidává na Fcb skupina plozaky 70 letúčastníci zájezdu vědí.
Upravil Bob dne 25.05.2025 18:25
Tak pánové a dámy, nafotil jsem úplné prt, ale co mám, to dávám.
[url] https://www.uschovna.cz/zasilka/STPPY2B8WNGWW9LK-KPL/ [/url] Jsem rád, že jsem se s váma zase viděl a pokecal, přibral 3 kg a otestoval Bobinu v podstatě na plné zatížení.
Francisi, stejně jsem si to nezapamatoval, ale raději nějak, nežli nijak.
Tak kdo má nějaké obrázky, sypte mi je sem a nebo jinam, ale rád bych si něco schoval, když už jsem nefotil. Třeba Bobe Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"
Bob napsal:... Brnak Jim měl hodinovou debatu mezi 4 očima s Francisem ohledně vacek a karbecu, že by jsi byl z nich nadsenej. po hodině křiku a malování na papír Brnak uznal, že má Francis pravdu, což jsem ocenil
Bylo to na jiné téma, bylo to o torzních kmitech motoru, o střídání zrychlování a zpomalování otáčení klikovky při každém zápalu. V podstatě jsme oba mluvili o tom samém, jen každý z jiného pohledu.
Medik napsal:Francisi, stejně jsem si to nezapamatoval, ale raději nějak, nežli nijak.
Nepamatuju si, o čem jsme my dva hovořili, pamatuju si jen debatu o tokamaku s Evikem :-)
Fotku mám jen jednu.
Francis přiložený následující obrázek:
Díky všem, poznal jsem nové lidi, objevil některé "staré" známe.
Jídlo, pití i vyjížďka super a společnost taky.
tak zase někdy příště Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992
Mr GS napsal:
Buď rád. Po hodině rozhovoru by jsi prodal BMW a koupil Hondu.
Proč? Jim už nemá R18? Náhodou jsem potřeboval nachytřit ohledně karburátorů.
Zeptej se chytrolína ze Světlé,ten Ti je "seřídí".A kdybys potřeboval klíč na olejový
filtr,vozí ho neustále pod "šusplechem".Vždy připraven,už od Pionýra.