Vjetrnik napsal:
to Jarda: počítáš s Mírou a Ditou?
Posílal jsem extra mail Mírovi, Péťovi Šatr. i NP a odpověděla pouze Naďa, že budou v teplých krajích. Kluci si ponechávají odstup či co..
Bobe, kdyby ses trochu snažil, tak tu třicícku dáme. A to nemluvím o jednom, co by tam chtěl pořád ,,kejchnout eště trochu" a došlo by za chvíli..., ještě že už nikam nesmí
počítej tak deset kousků na mě, než dostanu fakt žízeň, pokud bude Plznička Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
a jéje, teda snad se nějak někam dostanu, zpět bych prosil přiblížit alespoň k nějaké civilizaci - vezme mě prosím někdo? díky V.
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Jarda napsal:
Jelikož ještě došly zprávy o dalších nahlášených různým členům, ale informace se cestou ztratila, vypíši ty, o kterých vím. Pokud je někdo přesvědčen, že se registroval (sem, ne do hetero či homo partnerství apod.) a nenajde se tu, nechť neprodleně reklamuje!
Vjetrníci 2x
Morabo 2x
J. Quest 2x
Bob 1x
Vašek B. 1x
Pavlik5 1x (dieta)
Jena 1x
MilanK.- lektor 1x
Jarda 1x
MirekNej 2x +3 dieta
KTMilan 2x
Hanys 2x
Koules 2x +1
Tomas77 1x
Vlada-adv 2x
Pesa 1x
Bobe jestli zase vezmes vořecha, tak se alespon na chvili stavim...
musim se lecit na patek -- den D.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
no jasně, že s s tebou počítá, jen jsi moh klidně přijet inkognito, třeba by se sem pak vypravil i Radošek ...teď už těžko A když Bob nepřiveze Montíka, ňákýho čokla ti na návsi chytim
hicks napsal:
no jasně, že s s tebou počítá, jen jsi moh klidně přijet inkognito, třeba by se sem pak vypravil i Radošek ...teď už těžko A když Bob nepřiveze Montíka, ňákýho čokla ti na návsi chytim
ja vim, Radosek mne ma rad. Je to ale kluk z vesnice a tak se proste stydi, no... 17 cm
VasekBohnice napsal:
a jéje, teda snad se nějak někam dostanu, zpět bych prosil přiblížit alespoň k nějaké civilizaci - vezme mě prosím někdo? díky V.
no tak nic no
za litr te odvezu do Bohnic 17 cm
Kubo, neslibuj nemožné.....vždyť by se Ti Venca nevešel do toho Tvého maxiauta (leda že bys sklopil sedačky v kufru)
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
Kubo, neslibuj nemožné.....vždyť by se Ti Venca nevešel do toho Tvého maxiauta (leda že bys sklopil sedačky v kufru)
vzdyt jo... vychrtlík by to mel za petikilo 17 cm
to Venca: nediv se...on má vosmikilo...a někde na ten neustálý servis musí vydělávat "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Venca: nediv se...on má vosmikilo...a někde na ten neustálý servis musí vydělávat
to jo.. ale nestesti si nemusim brat dovolenou kdyz chci do servisu, ze, Petre 17 cm
VasekBohnice napsal:
looool vosmikilo? to má slušná motorka místo startéru, ne?
ta co jde blbe nahodit protoze je zastarala -- ANO! 17 cm
to Hicks: tak nemůžeš doma říkat, že si jdeš jen bohapustě zajezdit....musíš to nějak vysvětlit, a jak to uděláš? No vezmeš mapu evropy, najdeš si nejvzdálenější servis, objednáš se a můžeš vyrazit.... ...protože MUSÍŠ na servis "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
rád pozoruju, že se krásně dobíráte, smysluplnější by však bylo už pomalu ulíznout pěšinku a obout boty. Ono než se sem z těch vašich Bodlákovů dostanete, chvilku to dá.. Byl jsem to před chvilkou zkontrolovat, personál nastoupen, kotlíky vyleštěny, plzeň naražena