a co takhle to by taky slo coo? Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Přes 120 kilometrů urazil po dálnici jeden francouzský motocyklista, aniž si všiml, že na odpočívadle u Štrasburku zapomněl manželku. Napsala to agentura AFP s odvoláním na místní četníky.
Třiapadesátiletý muž a jeho o osm let mladší žena se vraceli z pobytu v Německu a na odpočívadle si chtěli oddychnout a občerstvit se. Muž pak nasedl na motorku, ale po 120 kilometrech s hrůzou zjistil, že jeho choť za ním nesedí.
Velice znepokojený proto zburcoval nejbližší četnickou stanici a mužům zákona tvrdil, že jeho žena nejspíš musela spadnout z motorky někde na dálnici. Četníci ihned zahájili pátrací akci, ale ženu nenalezli.
Jasno do celé situace vnesla až rodinná přítelkyně, kterou četníci kontaktovali. Ta jim sdělila, že motorkářova manželka jí telefonovala a čeká již několik hodin na odpočívadle, kde ji roztržitý choť zapomněl.
Taky jsem se nad tím usmíval a došel jsem k závěru, že je dobře, že jezdím sám
Nestíhám ani psát příspěvky. Tak trochu ke včerejšku. Včera to byli 3 roky co jsem si koupil svého baworáka, no a taky 12 let co jsem šel na vojnu. Soužití s vojnou jsem měl za rok za sebou, ale s baworem to nikdy neskončí. (teda doufám)
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Koukám, že to návštěvnický číslo dole se stalo sedmimístný. Včera jsem si řikal, že chybí 3000 návštěv a bude mega. Ty vado a ani za 24 hodin to tam je. Čumím jak tupec. Teda možná nééé jak.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Tady je další s dvanácterákem...http://www.super....bloom.htmlBMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Hold i takový věci se stávaj. Je to škoda, byl fakt dobrý. Ale se životem riskoval vlastně neustále.
Upravil Cycli dne 21.09.2008 08:20
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi