Tak si to užijte pánové....je fajn, že se něco děje takhle přes forum na západě...to je bomba...
Každopádně doufám, že se sejdeme na ten Offík taky......nepochybuju o tom, že Milan pojede taky, protože mě minule tak překvapil na tom začátku jak byl nabuzenej a připravenej(drapáky).To odhodlání tam bylo
TomR1 napsal:
Tak si to užijte pánové....je fajn, že se něco děje takhle přes forum na západě...to je bomba...
Každopádně doufám, že se sejdeme na ten Offík taky......nepochybuju o tom, že Milan pojede taky, protože mě minule tak překvapil na tom začátku jak byl nabuzenej a připravenej(drapáky).To odhodlání tam bylo
Tom
Asi Tě zklamu dnes jsem nazul tourancky.
Karoo asi prodám.
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
MilKal napsal:
Pro velký úspěch navrhuji opět v neděli vyvětrat BMW.
Trasa Pzeň - Kdyně,Koráb -Všeruby jídlo - BRD Hohen bogen? -Železná ruda? - Plzeň
pouze asfalt ale minimum hlavních ,spíš okrsky .
TomR1 napsal:
Tom
Asi Tě zklamu dnes jsem nazul tourancky.
Karoo asi prodám.
Ja vedel, ze si dabel, ale ze s nama das off na Touranckach na to sem te netipoval .
Ne kdyz sem videl, jak ti na tej silnici nesedli, tak sem si rikal, ze to tak dopadne. Ale nedeli zavidim fakt.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
jak to vidíte časově,slíbil jsem kámošovi,že vyrazíme okolo 14:00 na ryby,takže pro mě čím dřív vyjedeme dím líp.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
MilKal napsal:
Pro velký úspěch navrhuji opět v neděli vyvětrat BMW.
Trasa Pzeň - Kdyně,Koráb -Všeruby jídlo - BRD Hohen bogen? -Železná ruda? - Plzeň
pouze asfalt ale minimum hlavních ,spíš okrsky .
Jo,to bych dal.
Tak v 10:00 na OMV Domažlická?
Ten konec nevím (BRD ) podle tepla.
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
to by šlo,ale bych musel uspíšit návrat a trhnout se dřív.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
strogas napsal:
jak to vidíte časově,slíbil jsem kámošovi,že vyrazíme okolo 14:00 na ryby,takže pro mě čím dřív vyjedeme dím líp.
Když pojedem jenom Kdyně Všeruby a dom tak asi jo .
Ráno je kosa a mlha.
takhle bych to stihl,ale kvůli mě to zkracovat nemusíte,já kdyžtak zdrhnu dřív,a co se týče tý zimy,se vzrůstající rychlostí vzrůstá i tření a tím i teplota,když tomu naložíš bude ti hickdyž se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
bude to fakt jen silnice?budu mít asi baťůžek.....