Michal21 napsal:
To vis ze jo, ja sem dam nejake lepsi fotky a Emilovi houpne...tuhle mi balil tchyni...dnes uz byvalou...
Jo, Emil je rychlej Jinak, to máš pěkný, teď už jen maličkost, jako nastrojit, motor, lak a pár ptákovin a už to můžeš nechat rozeřírat solí
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak jsem vyresil dilema v podobe bocnich pozicek. Porovnal jsem si obe varianty a vyhralo provedeni BEZ. Dekuji za spolupraci!
Michal21 přiložený následující obrázek:
Kdyz uz jsem usetril nejaka kila na dilech v motoru, co takhle odlehcit i kasli? Nechtel jsem to hnat zase do nejakeho extremu a tak jsou vyrobeny z hliniku jen podbehy prednich kol a podlaha v motorovem prostoru...kdyz to sectu, bude na aute peknych par kil dole...
Uprava B sloupku na moderni pasy. Cely sloupek rozrezat, vyztuzit tak, aby to nebylo poznat a vlozit uchyt rolny pasu. Vysledek podle me supr...
Ten klempíř musí bejt svatej. Já bych na to neměl nervy a fláknul s tím rovnou do šrotu. Ale i na fotkách je vidět, že o tom řemesle něco ví.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz