Teda Bohumile, ty taky na nic jinýho nemyslíš. Hele piješ třeba někdy vodu? Třeba na žízeň, nebo když řídíš?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Bohůšu tady tvůj jmenovec Bohůš z Práglu,prosím také 2 ks můžu dát czk nebo pulčák slívky +1kg uzeného+sklínku okurek
Jsem také hlava děravá a zapoměl jsem jméno gsáře co dělal ty fajnové bmw přívěšky se jménem tímto ho prosím o 2ks se jménem Bob-díky moc.
Cycli napsal:
Teda Bohumile, ty taky na nic jinýho nemyslíš. Hele piješ třeba někdy vodu? Třeba na žízeň, nebo když řídíš?
to dyš řídím tak rači nepiju nic,dyž ale uš néni zbití tak si dám nealkeholickí pivo.Jak bi to vipadalo dybi sklář pil vodu...Kupredu spatki ni krok...
Bob napsal:
Bohůšu tady tvůj jmenovec Bohůš z Práglu,prosím také 2 ks můžu dát czk nebo pulčák slívky +1kg uzeného+sklínku okurek
Jsem také hlava děravá a zapoměl jsem jméno gsáře co dělal ty fajnové bmw přívěšky se jménem tímto ho prosím o 2ks se jménem Bob-díky moc.
Marek BMW Bobe. Pošli mu radši PM neboli soukromou zprávu. Nevim proč se to jmenuje PM a né SZ. Šak jsme v čechách ne fix. BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
bohumil napsal:
to dyš řídím tak rači nepiju nic,dyž ale uš néni zbití tak si dám nealkeholickí pivo.Jak bi to vipadalo dybi sklář pil vodu...
To je fakt. U v Jakuboj sklářoj lemtali pivo furt. Hele nepřemejšlíš natočit seriál "Synové a dcery Bohumila skláře", něco jako Nemocnice na kraji města po X letech? To by mohli bejt pěkný pijatiky. BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Ta je i tady na stránkách. Cena je normální. Na Ebay nejde žádná pod 500 euro. No ale na to aby člověk dal tolik peněz jen tak za nádrž, to je dost. I když je to adekvátní. Za 5000 bych o ní nepřemejšlel. BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Bohúšu, máš teda dneska ten svátek? esli ano tož všecko nejlepčí 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven